Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 luka6000000
Pozdrav,
zakaj iščem bogataša:)...Prišel sem na idejo za čudovit tekaški gadget, predmet je že skonstruiran, stopil sem že v kontakt s Kitajskimi proizvajalci, ki zadevo lahko izpeljejo.
Pojavil se je le en problem, naročiti je potrebno dokaj veliko prvo serijo.
In takšen zalogaj je za študenta absolventa prevelik.

Če koga zanima, naj pošlje privatno sporočilo ali email.

Oglasijo naj se le resni, če sploh je kdo, ostali boste gadget lahko v kratkem kupili...:)
Uporabniški avatar
 Bobek
kovit napisal/-a:fant ...ti samo moli, da nas je čimveč neresnih bučkotov...da bomo pokupili tvojo iznajdbo...kar hlepim po cenenem kitajskem sranju :wink:

Saj ne da te ne bi razumel, tudi jaz ga ne maram, samo če pa malo naokoli pogledam je pa skoraj vse ceneno kitajsko sranje. Včasih je prav problem nekaj kupit, da nima korenin na Kitajskem. Še česen :D
kovit napisal/-a:fant ...ti samo moli, da nas je čimveč neresnih bučkotov...da bomo pokupili tvojo iznajdbo...kar hlepim po cenenem kitajskem sranju :wink:

Sej si dobil nekaj odgovorov...
Aja pa tvojega PCja, TVja...tud niso sestavile marljive evropejske ročice:)
Uporabniški avatar
 tae
Mene je pa zmotil tak naslov. Po drugi strani pa verjetno niti nebi odprl teme, če me nebi naslov premamil.

Drugače pa nimam pojma o čem je sploh debata. :oops:

Že Nastradamus je menda napovedal, da bo rumena rasa zavladala svetu. In to se že dolgo dogaja. Tudi meni ni všeč ta kitajski sh... Ali imamo sploh kakšno drugo izbiro ? Meni osebno gre kitajska roba najbolj na k... pri igračah. Ponavadi zdrži le od trgovine do doma.

Kovit, te bom kar tu nagovoril, čeprav tema ni namenjena temu. To bo morda zvenelo malo osladno, pa vseeno. Pogrešam te na forumu, na tekmah, na druženjih. So tvoje superge še vedno v kotu ali boš priplaval nazaj ? Všeč mi je tvoja provokativnost :D
[quote="tae"]Mene je pa zmotil tak naslov. Po drugi strani pa verjetno niti nebi odprl teme, če me nebi naslov premamil.

Jah naslov je mogoče res malo neposrečen...Je pa požel kar nekaj klikov, in mogoče se med vsemi radovedneži najde kdo, ki bi ga stvar zanimala...
Uporabniški avatar
 Biz
No, za kaj gre. Če misliš, da se bo investitor nalimal na

"Prišel sem na idejo za čudovit tekaški gadget, predmet je že skonstruiran"

potem si po moji oceni preveč optimističen (kar sicer ni slabo v življenju, za posel pa prav nič ne pomaga).

Jaz bi ti lahko zrihtal eno vezo, samo, če ne vem, zakaj se gre, to ne bo šlo.
Uporabniški avatar
 raf
najprej pejdi na patentni urad, da zadevo patentiraš, ker če boš zadevo pokazal kakemu potencialnem investitorju ti jo bo skopiral in sam tržil, kot svoj izdelek. (iskra telefon press)
 luzr
Ni potrebno imeti veliko denarja, da bi bil bogat...

@luka6000000: Če imaš kaj zanimivega se mi lahko oglasiš. Če se mi bo zdelo zanimivo...
Nazadnje spremenil luzr, dne 28 Jan 2010, 12:26, skupaj popravljeno 1 krat.
 abcd
Vidim, da res obstajajo interesenti.
Js mam tud en izdelek, že zaščiten. Ni tekaški ampak za širšo uporabo, namenjen za promocijo in prodajne akcije podjetij.
Ne iščem denarja, pač pa kakšno zvezo pri direktorjih marketinga v največjih slovenskih podjetjih. ker je teško priti zraven. Banke, zavarovalnice, trgovska podjetja, telekomunikacije, bencinske, itd.
Nagrada v procentih od prodaje :D
raf napisal/-a:najprej pejdi na patentni urad, da zadevo patentiraš, ker če boš zadevo pokazal kakemu potencialnem investitorju ti jo bo skopiral in sam tržil, kot svoj izdelek. (iskra telefon press)

Delam na tem...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA