Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ambjut, zase govori!!! Če bi malce spremljal vse, kar žabc in GTA počneta, bi o vsem skupaj drugače razmišljhal. Tako pa sta fanta vzela pamet v roke in ne bosta tvegala. Komu na čast. Da bi staknila še kako večjo poškodbo in temu primerno bi šlo nevemkoliko časa za saniranje kake večje zadeve.
Sicer nobenega od njiju osebno ne poznam, ampak tole tvoje pisanje mi je malce dvignilo pokrovko.
Ambjut napisal/-a:Ja, najbolj fajn je pa slaba dva tedna pred tako dirko rečt, lej, nisem pripravljen :twisted: , možnost poškodbe.....pa ponudit mesto nekomu drugmu (na takih tekmah je verjetnost poškodb zelo velika in tega se po moje vsi dobr zavedajo in to dejstvo sprejmejo kot del zgodbe). OK, odstop zaradi bolezni ali poškodbe - to štekam, ampak tista slaba pripravljenost mi pa ne da miru. Če se odločiš za tako tekmo, potem se nanjo pripraviš, a ne? S svojo neresnostjo onemogočiš nastop nekomu, ki si je to morda res želel pa zaradi omejitve udeležencev tega ni mogel.
Frajer v nekaj mesecih ni uspel natrenirati nastopa, nekdo drug naj ga pa v nekaj dnevih. :shock:

Tebi se pa vidi, da žabca ne poznaš, ker v nasprotnem primeru tega ne bi pisal. :twisted:
Loni napisal/-a:Ambjut, zase govori!!! Če bi malce spremljal vse, kar žabc in GTA počneta, bi o vsem skupaj drugače razmišljhal. Tako pa sta fanta vzela pamet v roke in ne bosta tvegala. Komu na čast. Da bi staknila še kako večjo poškodbo in temu primerno bi šlo nevemkoliko časa za saniranje kake večje zadeve.
Sicer nobenega od njiju osebno ne poznam, ampak tole tvoje pisanje mi je malce dvignilo pokrovko.

Maš pa neko lahko pokrovko.
Ambjut napisal/-a:Ja, najbolj fajn je pa slaba dva tedna pred tako dirko rečt, lej, nisem pripravljen :twisted: , možnost poškodbe.....pa ponudit mesto nekomu drugmu (na takih tekmah je verjetnost poškodb zelo velika in tega se po moje vsi dobr zavedajo in to dejstvo sprejmejo kot del zgodbe). OK, odstop zaradi bolezni ali poškodbe - to štekam, ampak tista slaba pripravljenost mi pa ne da miru. Če se odločiš za tako tekmo, potem se nanjo pripraviš, a ne? S svojo neresnostjo onemogočiš nastop nekomu, ki si je to morda res želel pa zaradi omejitve udeležencev tega ni mogel.
Frajer v nekaj mesecih ni uspel natrenirati nastopa, nekdo drug naj ga pa v nekaj dnevih. :shock:

Tudi sama Mateja ( Žabca ) osebno ne poznam in mi je žal, da na TS ne bo nastopil, saj bi mi bilo v čast z njim stati na štartu posamezne etape.

Matej saniraj svoje "tekaško koleno" ( mislim, da sem prav ujela na FB :oops: ) in se pripravi na novo sezono, da boš lahko ponovno raztural !!! :laola

@Ambjut - na googla vtipkaj ime Matej Markovič in se sam prepričaj, kakšno neumnost si ustrelil! :wink:
Nataša, glede na to, da sem razmišljal o udeležbi na tej tekmi (pa tud sicer), mi ni treba po googlu brskat zato, da bi vedu, kdo je žabc. In zase nimam kej govort, ker se po tehtnem premisleku nisem prijavil.
Prav tko pa ni nujno, da mam taužnt pa tolk postov na TF, da bi bil dober tekač.
Se pa prov globok opravičujem za vse pokrovke, ki jih morte lovit, to res ni bil moj namen.
Ambjut napisal/-a:Prav tko pa ni nujno, da mam taužnt pa tolk postov na TF, da bi bil dober tekač.

Če sem natančna 1216 ( s tem ). Hahaha. jst sem pa misla, da mi zato tako dobro gre :lol: .

Pa veliko pozitivne energije ti želim :wink: !
Ambjut napisal/-a:Frajer v nekaj mesecih ni uspel natrenirati nastopa, nekdo drug naj ga pa v nekaj dnevih. :shock:

Ambjut, mal se smešiš pa naj bo. Žabc - frajer - brez treninga...

Matej je očitno ocenil, da je poškodba prehuda, da bi preveč tvegal in se je nastopu odpovedal. Sigurno pa ni "preslabo" pripravljen zato, ker bi premalo treniral po svoji želji, ampak ga je ovirala poškodba. Ima pa v naslednjem obdobju toliko dirk, da bi bilo škoda, da si zaradi ene uniči sezono. Najbrž težka, a pametna odločitev!
Da te malo pomirim. Pravkar sva z BoštjanomP odtekla testno tempo 32-ko, pokostnico sicer čutim, a računam, da bo v naslednjih tednih do tekme ob zmanjšani količini treninga in terapijah šlo še na bolje. Torej, da ne izpadem "frajer" še jaz, na tekmo grem. Pa ne zaradi tvojih neumnih postov, ampak zato ker sem za to treniral in si to želim.
Jaz vas poznam in zame ste cari :cast: :cast: in to vsi, ki ste se prijavili na TS.
GTA držim pesti, da se ti poškodba do TS popolnoma sanira in da se v nedeljo vidimo v cilju. Žabc veselim se srečanja s tabo, pa čeprav boš kot gledalec in navijač.
:)
Ambjut pa naj si svoje misli, saj mogoče, ko bo imel prek 1000 prispevko bo drugačnega mnenja. :D
he,he,he, se morem mal oglasit, ko se tko fino pokrovkate....moja aduta sta pa ta mali ribi z Gorenjske....dejmo Boštjan in GTA (čeprav,čeprav a misliš, da je res pametno?) :laola.....kaj čmo pa z Ambjutom?....ja no ziher je še mlad, pa rad diskutira po mladostniško :argue:
No, pa da se vseeno še jaz enkrat oglasim :wink:
Ambjut najbrž ni mislil nič slabega...morda se samo ne zaveda, da so poleg pametnega in trdega treninga ter močne volje tu še drugi faktorji, ki vplivajo na našo pripravljenost. Morda je res mlad :drink in še brez obveznosti :wink: Ima pa v vsakem primeru seveda pravico povedati svoje mnenje

Razložil ti bom iz prve roke zakaj je slaba pripravljenost zame dovolj velik razlog (tudi če ne bi bilo poškodbe), da se TS ne udeležim. Potem boš morda na moje "frajerišanje" :D gledal drugače.
Sam v šport vlagam izredno veliko in sem zaradi tega dosegel že kar nekaj osebnih uspehov. Imam filozofijo, da se stvari (tekme), ki se jo lotim, lotim čim bolj optimalno pripravljen, saj le tako lahko na koncu rezultat objektivno analiziram.

Ne bom zanikal, da sem na TS pričakoval visoko uvrstitev, kljub izredno močni konkurenci. Zaupam v svoje sposobnosti in vem, da bi me te lahko pripeljale blizu vrha. Osebno mi ni izziv premagati kilometražo, saj vem da bi to lahko storil tudi ob slabi formi in poškodbi. Izziv mi je biti v vrhu...kar pa je ob slabi pripravljenosti, poškodbi ter izredno močni ultratekaški konkurenci, ki bo nastopila na TS skoraj nemogoče.

Pa še nekaj o slabi pripravljenosti in zasedbi mesta (s tem mislim na to, da sem odvzel prosto mesto drugemu). Vsi mi imamo želje in sanje, in mnogim je uresničitev nekih sanj, glavni cilj sezone ali zgolj ena izmed pomembnejših tekem v sezoni (kot npr zame). Vsi pa imamo tudi svoje obveznosti, na katere žal velikokrat ne moremo vplivati...služba, družina, bolezen,... Zatorej, mi je osebno povsem razumljivo, da nekdo odpove nastop dva tedna prej...pa čeprav ne gre za poškodbo. Povečan obseg dela, bolani otroci, mož na službenem potovanju,...vse to vpliva lahko na to, da enostavno ne zmoremo trenirati tako kot bi bilo primerno za tako težko preizkušnjo. Dnevi bežijo in kar naenkrat se zavemo, da je TS samo dva tedna oddaljen.
Morda si res mlad, pa se ne zavedaš kako trdo garajo (garamo) vsi, ki se ukvarjamo s športom na višji ravni. Treniranje ob nemogočih urah, v nemogočih vremenskih razmerah, v nemogočem... in to samo zato ker sanjamo o svojih uspehih. A včasih so nam kljub "Robičevi" volji sanje enostavno (trenutno) nedosegljive...in to samo zato ker imamo okrog sebe "žive sanje" na katere moramo še posebej gledat.

Ambjut, upam da sem ti dovolj nazorno razložil razlog za moj odstop in da sedaj na to gledaš malce drugače. Upam tudi, da se bova enkrat srečala in boš videl, da nisem prav noben frajer temveč čisto normalen TF-jevc, ki ima svoje sanje.

LP, Žabc
žabc napisal/-a:No, pa da se vseeno še jaz enkrat oglasim :wink:
Ambjut najbrž ni mislil nič slabega...morda se samo ne zaveda, da so poleg pametnega in trdega treninga ter močne volje tu še drugi faktorji, ki vplivajo na našo pripravljenost. Morda je res mlad :drink in še brez obveznosti :wink: Ima pa v vsakem primeru seveda pravico povedati svoje mnenje

Razložil ti bom iz prve roke zakaj je slaba pripravljenost zame dovolj velik razlog (tudi če ne bi bilo poškodbe), da se TS ne udeležim. Potem boš morda na moje "frajerišanje" :D gledal drugače.
Sam v šport vlagam izredno veliko in sem zaradi tega dosegel že kar nekaj osebnih uspehov. Imam filozofijo, da se stvari (tekme), ki se jo lotim, lotim čim bolj optimalno pripravljen, saj le tako lahko na koncu rezultat objektivno analiziram.

Ne bom zanikal, da sem na TS pričakoval visoko uvrstitev, kljub izredno močni konkurenci. Zaupam v svoje sposobnosti in vem, da bi me te lahko pripeljale blizu vrha. Osebno mi ni izziv premagati kilometražo, saj vem da bi to lahko storil tudi ob slabi formi in poškodbi. Izziv mi je biti v vrhu...kar pa je ob slabi pripravljenosti, poškodbi ter izredno močni ultratekaški konkurenci, ki bo nastopila na TS skoraj nemogoče.

Pa še nekaj o slabi pripravljenosti in zasedbi mesta (s tem mislim na to, da sem odvzel prosto mesto drugemu). Vsi mi imamo želje in sanje, in mnogim je uresničitev nekih sanj, glavni cilj sezone ali zgolj ena izmed pomembnejših tekem v sezoni (kot npr zame). Vsi pa imamo tudi svoje obveznosti, na katere žal velikokrat ne moremo vplivati...služba, družina, bolezen,... Zatorej, mi je osebno povsem razumljivo, da nekdo odpove nastop dva tedna prej...pa čeprav ne gre za poškodbo. Povečan obseg dela, bolani otroci, mož na službenem potovanju,...vse to vpliva lahko na to, da enostavno ne zmoremo trenirati tako kot bi bilo primerno za tako težko preizkušnjo. Dnevi bežijo in kar naenkrat se zavemo, da je TS samo dva tedna oddaljen.
Morda si res mlad, pa se ne zavedaš kako trdo garajo (garamo) vsi, ki se ukvarjamo s športom na višji ravni. Treniranje ob nemogočih urah, v nemogočih vremenskih razmerah, v nemogočem... in to samo zato ker sanjamo o svojih uspehih. A včasih so nam kljub "Robičevi" volji sanje enostavno (trenutno) nedosegljive...in to samo zato ker imamo okrog sebe "žive sanje" na katere moramo še posebej gledat.

Ambjut, upam da sem ti dovolj nazorno razložil razlog za moj odstop in da sedaj na to gledaš malce drugače. Upam tudi, da se bova enkrat srečala in boš videl, da nisem prav noben frajer temveč čisto normalen TF-jevc, ki ima svoje sanje.

LP, Žabc

:clap: Lepo napisano.
nada napisal/-a:he,he,he, se morem mal oglasit, ko se tko fino pokrovkate....moja aduta sta pa ta mali ribi z Gorenjske....dejmo Boštjan in GTA (čeprav,čeprav a misliš, da je res pametno?) :argue:

Kaj pa vem, če je pametno Nada. Pametno ni, mogoče pa kljub nogi vseeno pridem skoz.
Pametno je it 10 km v eni uri, po teku pa na zeleni čaj in zeliščni narastek. Samo mislim da bova šla z Boštjanom po poštenih 60km na ornk kosilo in pivo, kar ni pametno, vendar v tem uživava. J... ga.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA