prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela* napisal/-a:Zna se zgoditi, da bomo tekli po novem, svežem snegu. Za soboto je spet napovedano sneženje.

Meni to še bolj odgovarja, bo podlaga mehkejša in ne ledena. V nedeljo, pa naj bi bilo brez padavin. :D
Dan bo pa vsakemu primeru lep. :D
pajo napisal/-a:http://www.slikomat.com/slika/4260071.htm
PST

Da smo si na jasnem, to je slikano s PST potke in ni potka, tu se je včasih šlo po kolovozu do obvoznice. To je uničen en velik del moje jutranje trase :--(
Nedelja se počasi približuje. :D Kot kaže ledu ne bo, ampak bomo imeli na sveže postavljeno belo preprogo.

Trenutno kaže na udeležbo:
lenči, kot idejni vodja in pobudnik teka, :clap:
ROSI64, maca, spela*, mojculja (joj sama dekleta bom imel v družbi :D )

:drink Okrepčevalnica: Classix na Peruzzijevi
ostalo v lastni režiji (na hrbtu v poljži hišici) :)
Eno vprašanje:
a namerava še kdo razen mojculje (in morda mene) teči manj kot cel krog?
Mojculja, bi ti pustila avto v Kosezah? Boš morda tekla do Žal in bi tam pustila avto? Te zjutraj poberem tam?
ROSI64 napisal/-a:....joj sama dekleta bom imel v družbi :D )
.....

spela* napisal/-a:Eno vprašanje:
a namerava še kdo razen mojculje (in morda mene) teči manj kot cel krog?
Mojculja, bi ti pustila avto v Kosezah? Boš morda tekla do Žal in bi tam pustila avto? Te zjutraj poberem tam?
ROSI64 napisal/-a:....joj sama dekleta bom imel v družbi :D )
.....

Evo Rosi še na dve si pozabil na Andrejo in Heleno....Ja Špela, oni dve gresta prav tako traso od F.G. (fužinski grad) do K.B. (koseški bajer) :lol: :lol: ...

Zajca in AVI-ja pa tokrat ne bo na PST....greva malo nucat asvalt, ko boste nekateri še lepo pančkali....ma, ne, se samo malo hecam....tolk zgodna pa spet ne bova..... :lol: :lol: :lol: ....Rosi, ko boš takole blažen med ženami, da boš lepo skrbel za naše ženske..... :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: :lol:

LP
Evo Rosi še na dve si pozabil na Andrejo in Heleno....Ja Špela, oni dve gresta prav tako traso od F.G. (fužinski grad) do K.B. (koseški bajer) ...

Avi, a potem se lahko onidve zmenita z mojculjo oziroma pustita tam en avto zaradi prevoza? Jaz bi potem kar pred FG :wink: prišla.
S sabo ne mislim tovoriti preveč stvari, samo kakšen kovalec za čaj in urbano za avtobus. :D
AVI napisal/-a:Evo Rosi še na dve si pozabil na Andrejo in Heleno....

Joj kolk deklet :D a bom sploh lahko prišel do besede med tekom :lol: Bom pa seznanjen s vsemi novicami, no malo heca. :D
Super družba. AVI bom skrbel za punce med tekom.
spela*, ti pa kar pusti avto pri F.G., ker tam bo tudi cilj tvojega kroga :wink:
Špela, hvala za skrb, ampak ti kar pojdi pred FG.

Sva se že s Heleno nekaj po SMSih dogovarjele, ker pa je trenutno nedosegljiva, sva zmenjeni, da se v soboto slišiva in zadevo dorečeva. Tako da mislim, da se bomo že nekako nakombinirale..upam, da ne delam nekih računov brez krčmarja :? . Če pa s tole mojo kombinacijo ne bo nič, te v soboto pokličem, OK?

Kar se pa razdalje tiče, trenutno mi je polovička čisto dovolj...sem januarja bolj malo tekla, pa tale tek po snegu me kar zdela... Če greš pa ti celega in slučajno kje na poti ugotoviš, da imaš dovolj (kar pa itak ne boš), me komot pokličeš, pa te do Fužin zapeljem. Tako da, Špela, kar pogumno :clap:

Aja, pa če bo moj avto v Kosezah kje blizu PSTja, bo v prtlažniku tudi kakšna termoska s čajem in kakšen "sladkiš".
ROSI64 napisal/-a:Trenutno kaže na udeležbo:
ROSI64, maca, spela*, mojculja, andreja, Helena

Prideva z Loni na cel krog :laola

lp
Marjan
marjan napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Trenutno kaže na udeležbo:
ROSI64, maca, spela*, mojculja, andreja, Helena

Prideva z Loni na cel krog :laola

lp
Marjan

SUPER, le skupaj ne bova tekla, bosta z Loni verjetno šibala naprej. Nam bosta pa gaz naredila v frišen sneg. :D
ROSI64 napisal/-a:
Loni napisal/-a:
marjan napisal/-a:Prideva z Loni na cel krog :laola
lp Marjan

Eden malo sanja.

Tudi sanje se kdaj uresničijo :wink:

Razloži ti to mojima obema pokostnicama :wink:
mojculja napisal/-a:....Sva se že s Heleno nekaj po SMSih dogovarjele, ker pa je trenutno nedosegljiva, sva zmenjeni, da se v soboto slišiva in zadevo dorečeva. Tako da mislim, da se bomo že nekako nakombinirale..upam, da ne delam nekih računov brez krčmarja :? .....

Hoj!
Mislim, da tole ne bo račun brez krčmarja, ampak bo kar račun s krčmarico.... :lol: :lol: :lol: ....glede prevozov pa tudi ne bo problema.... :D :D
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA