Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
pajo napisal/-a:Ravno včeraj sva se z ženo menila kam sta poniknila. Zimski premor,poškodba,naveličanost...

lp

a ne sedaj sva na treningih vsak ponedeljek in sredo. redno . seveda pa tudi kakšnega med tednom spustiva zaradi zime. a sva še zmeraj polno v gibanju.
pozdrav obema.
Japajade...čez zimo se švercaš na dveh treningih na teden, potem boš pa spomladi in poleti tempo in intervale po Baščaršiji vzganjal...na jesen nas boš pa navadne smrtnike po PST gonil da bomo svojo dušo lovili.
Imej se, kar se da lepo ''i mazni koji čevap kod Želje i u moje ime''.

LP
Matjaž
LP

Evo čas se kot zgleda izteka kar hitro, do najverjetnejšega odhoda je točno 1 mesec dni. SITNO brojim a jedva stojim.
Čez 14 dni bom počasi začel verjeti da zopet grem in seveda vsi dobrodošli na ĆEVAPIH.
kustus napisal/-a:lp

SITNO samo še3 dni. če koga napelje pot preko sarajeva naj se oglasi na kakšne ćevepe in baklavo, šampito,.......

Dobrodošel spet doma... :laola
lp. pozdravček iz dežele ćevapćićev. :?: ali je res tako huda recesija ali kaj drugega, sedaj nihče ne pride :--( :--( :--( na obisk v sarajevo ko sem bil prejšnjič so se obiski kar vrstili sedaj pa vsi ostajate u eu :twisted: . če slučajno kdo zaide na naš balkan naj se javi. baklava in čevapi čakajo :drink :drink :drink .

pozdrav vsem tekačem seveda najlepši pozdrav tudi prelepim tekačicam :oops: .

čuvajte mi nadj@.

kustus in ćevapy

:laola papajćy :laola
lp

evo danes sem sprejel tekače iz Slovenije in smo skupaj uničili kar nekaj ćevapov, baklav,..... Jutri imajo tek "Z TEKOM PROTI DROGI". tečejo malo gor in dol ma dva orng klanca en gor in en dol.

lepo se imejte.
LP
V nedeljo sem se vrnil v EU :laola in že včeraj me je Nadj@ naterala na njihov trening :oops: :oops: :oops: . UBITAĆNO :twisted: . Saj sem v Sarajevu skoraj nehal z tekom :wink: , sedaj pa PRVO PA MUŠKO. trening celih 8,5 km SKORAJ CRKNIL :oops: :oops: :oops: . A bilo je ludo. :drink :drink

Moram opustiti Ćevape in izvleči :bum: zaprašeno športno opremo.

Pozdrav vsem na TF-ju.

:TF) :TF) :TF) :TF)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA