Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

bojanm napisal/-a:
Vreme napisal/-a:
Do septembra je še čisto dovolj časa :wink:

Časa ni tolk do konc januarja je prijavnina 60€,potem 80 in 100€,
vse piše tu.
Treba se je rezervirat prenočišča,septembra jih bo bolj težko dobit,
vsaj cenejša.

Mišljeno je, da je dovolj časa da natrenira maraton :wink:
Pozdravljeni!

Medea je za nami, okvirni plan nam je naš Bojanm predstavil, časa za ta pocen prijavo je še 10 dni :shock:

Kolk nas je kaj intersentov, da vemo pti čem smo: :?:

1. BO-JAN
2. Minka
3. .....
49.

LP Bojan :wink:
No tko, jst sm prjavljen, sedaj mam pa res zadost časa da naštudiram pot in prenočišča, mal bojo pa itak ta izkušeni mački še napisal KOD in KAM?

LP Bojan :wink:
Bojč, mi smo šli gor z vlakom (petek-nedela), super dogodivščina pa še poceni je blo :D
Fajn je blo tud to, da smo mel do glavne železniške 5 min od cilja (od Reichstaga)

Spal smo v enem hostlu v centru, lahko poiščem link, če te zanima. Po mestu smo ordiniral s podzemno/nadzemno, ni bolšga.
Ma ni ni hudič se bom že nekak znajdu, tko k sem reku , cajta je kr dost, sicer ne vem če tolk, da bi tole zadevo probov v feelmax-ih odtečt, bomo videl, k sneg odkidam :?:

LP Bojan
Miha vsaka informacija je dobrodošla in koristna :wink:

Bomo kero rekl sam prid po nagrado, še od Kamniškega teka :?:

LP Bojan
BO-JAN napisal/-a:Ma ni ni hudič se bom že nekak znajdu, tko k sem reku , cajta je kr dost, sicer ne vem če tolk, da bi tole zadevo probov v feelmax-ih odtečt, bomo videl, k sneg odkidam :?:

LP Bojan

Mislim, da je dobro pohiteti. Avioni se že polnijo in cene se spreminjajo. Moja karta se je čez noč podražila za 20 EUR. Če greste z avionom, iz Celovca leti tudi AirBerlin. Mogoče je komu urnik ustreznejši, na posamezne dneve je celo cenejši od TUIfly. Tudi ponudbe hotelskih sob v bližini štarta že izginjajo, vsaj tiste s cenami pod 200 EUR na noč. Lani se je dalo še avgusta dobiti hotele, iz katerih si bil z metrojem v par minutah, bomo videli, kako bo letos.
Ja potem moram pa kr resno začet gledat na tele stvari. :wink:
Se kdo tudi letos odpravlja v Berlin? mate kakšne nasvete - namige? :?:
LP Bojan
Če se katera opogumi za maraton v Berlinu ima kolegica ta cenejšo prijavo.
V tistem času je službeno odsotna in se ne bo mogla udeležiti maratona.

Prenos na drugo osebo žal ni mogoč, lahko pa teče v njenem imenu (malo na šverc) :lol:
Naročila je tudi bombažno majico "Maraton finisher" in nima lastnega čipa.
Bi pa bil to njen prvi maraton in bo razporejena v zadnjem štartnem boksu.

Interesentke me lahko pokličejo na 040 202 449
Sicer pa je to za zamudnike zadnja možnost. Tole sem dobil pred par dnevi:
The 37th real,- BERLIN MARATHON for runners is sold out. This year the 40,000 spots were filled earlier than ever before. That is also true for the quota of charity starting spots. The only registration that is still open is for the inline skating marathon.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA