Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

No..upam da ni kdo narobe razumel pa preveč resno vzel zgornjega sporočila. Malo heca mora bit. :--

Vsak ima svoj motiv za naprezanje in vsak po svoje dojema napor. Če greš do roba svojih zmožnosti trpiš ne glede na čas. Jaz npr. najbolj trpim spodaj na cesti. Tam se redno sprašujem kaj mi je tega treba. Bolj gre proti vrhu lažje se mi zdi, da prenašam napor, pa čeprav imam utrip dosti višji kot spodaj.

Na vrhu pa res hitro pozabiš. Čokoldica, lepa misel, malo toplega čaja, par besed s soborci in to je to. Ostanejo samo še pozitivni vtisi.

Se vidimo v nedeljo. :wink:
Heligo napisal/-a:No..upam da ni kdo narobe razumel pa preveč resno vzel zgornjega sporočila. Malo heca mora bit. :--

Vsak ima svoj motiv za naprezanje in vsak po svoje dojema napor. Če greš do roba svojih zmožnosti trpiš ne glede na čas. Jaz npr. najbolj trpim spodaj na cesti. Tam se redno sprašujem kaj mi je tega treba. Bolj gre proti vrhu lažje se mi zdi, da prenašam napor, pa čeprav imam utrip dosti višji kot spodaj.

Na vrhu pa res hitro pozabiš. Čokoldica, lepa misel, malo toplega čaja, par besed s soborci in to je to. Ostanejo samo še pozitivni vtisi.

:clap: :clap: :clap:
jonas napisal/-a:
Heligo napisal/-a:No..upam da ni kdo narobe razumel pa preveč resno vzel zgornjega sporočila. Malo heca mora bit. :--

Heligo, mislim, da te zagotovo nismo narobe razumeli.
Čestitam ti za nov osebni rekord. Si ga res dobro cvrl.
'Avtocesta' je tudi meni najtežji del.
Čokoladice, čaj, izmenjava mnenj s soudeleženci pa
predstavljajo piko na i.
Se vidimo v nedeljo.
Heligo napisal/-a:
TomažPI napisal/-a:he, he.. dobre fotke.

Ko je "pena" na ustih, pa veš, da ni šale.. :D

Heligo, še malo pa te ujamem,... :D :wink:

Veš kaj ti jaz rečem,

ovi ki se šetajo na breg pa majo čas kukat za fotografi pa se jim smeškajo, to so TURISTI :lol:

ovi ki prletijo na vrh s suhimi usti pod 30min (ganeš, jonas, etc...), to so REZERVISTI! :lol: :lol: Majo vsi še 2 min rezerve :twisted:

tisti ki jim na usta pride pena, to so pa PARTIZANI! :mrgreen:

Haha, tole je pa ena bolših izjav :clap:
jonas napisal/-a:
Giant napisal/-a:Ravno iz trase,je ista kot v nedeljo,super.
Nam pa jutri grozijo nekaj z snegom............. :roll: ,v vsakem primeru,na vrh
se bo dalo prit :D

snega še za enkrat ni videti,... potem takem bodo spet super pogoji za super čase :clap:

hvala za info :wink:

V Črnučah pa sneži kot za stavo.
Se bo treba prebiti ven na ceste.
Ki bodo, vsaj upam, splužene. :?
jonas napisal/-a:
Giant napisal/-a:Ravno iz trase,je ista kot v nedeljo,super.
Nam pa jutri grozijo nekaj z snegom............. :roll: ,v vsakem primeru,na vrh
se bo dalo prit :D

snega še za enkrat ni videti,... potem takem bodo spet super pogoji za super čase :clap:

hvala za info :wink:

Sem šel danes gor, ne čisto do vrha, skozi gozdiček pa še dva, tri ovinke, počasi, družinsko...

no ja, par cm snega je bilo na precej trdi podlagi, tako da... :idea:

Se vidimo jutri :!:
udelezenci znamenitega smucarskega teka v klasicni tehniki Marcialonga, na razdalji 70 km, posiljajo lepe pozdrave vsem udelezencem, ki se boste jutri zapodili po svezem snegu proti Bellevue-ju. Upraviceno bodo manjkali redni nedeljski udelezenci: Manfreda, Halozan,pa tudi Kolander, Cresnar, Osvald, Podgornik in Osovnikar.
Lenz napisal/-a:udelezenci znamenitega smucarskega teka v klasicni tehniki Marcialonga, na razdalji 70 km, posiljajo lepe pozdrave vsem udelezencem, ki se boste jutri zapodili po svezem snegu proti Bellevue-ju. Upraviceno bodo manjkali redni nedeljski udelezenci: Manfreda, Halozan,pa tudi Kolander, Cresnar, Osvald, Podgornik in Osovnikar.

Hvala za pozdrav in enako kontra. Dobro "odlaufajte" in zastopajte našo Pohorje. :clap:

Mi bomo imeli pa znova pravo zimsko idilo. Vsaj drselo ne bo. :laola
Lenz napisal/-a:udelezenci znamenitega smucarskega teka v klasicni tehniki Marcialonga, na razdalji 70 km, posiljajo lepe pozdrave vsem udelezencem, ki se boste jutri zapodili po svezem snegu proti Bellevue-ju. Upraviceno bodo manjkali redni nedeljski udelezenci: Manfreda, Halozan,pa tudi Kolander, Cresnar, Osvald, Podgornik in Osovnikar.

Uživajte. :laola
Da se boste dobro odrezali, sploh ne dvomim.
Posebej Gustl je to sezono v res odlični formi.
PeterM napisal/-a:

Uživajte. :laola
Da se boste dobro odrezali, sploh ne dvomim.
Posebej Gustl je to sezono v res odlični formi.

Rezultati Marcialonge http://services.datasport.com/2010/winter/marcialonga/

(naši...od 1000 naprej)
fotografi zopet ažurni kot vedno, hvala :clap:

danes nas je pričakal lep zimski dan, včeraj še snežilo, danes pa že zimska idila na Pohorju :wink:
spet se nas je zbralo kar nekaj čez 160 hribolazcev :) se vidi da se pokal bliža h koncu, ti 3.Tedni bodo minili kot v trenu :--(

do takrat pa še 3x uživanja :wink:

:laola
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA