prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ROSI64 napisal/-a:
...mojculja, ne se bat Golovca. Verjetno bomo šli počasi (hodili in ne tekli), tako da se ni treba bat. Drselo ne bo, ker je nov sneg in ne bo še pomrznil. Če pa greste od KB, se pa lahko zmenimo in vas pokličemo ko bomo blizu (no jaz ravno nimam vajinih tel.št.)

Ekola, z Andrejo štartava pred Fužinskim gradom, pa kar bo bo. Če ne bo šlo drugače, bo pa to en lep zimski pohod po "Poti spominov in tovarištva" :lol: :lol:
mojculja napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:
...mojculja, ne se bat Golovca. Verjetno bomo šli počasi (hodili in ne tekli), tako da se ni treba bat. Drselo ne bo, ker je nov sneg in ne bo še pomrznil. Če pa greste od KB, se pa lahko zmenimo in vas pokličemo ko bomo blizu (no jaz ravno nimam vajinih tel.št.)

Ekola, z Andrejo štartava pred Fužinskim gradom, pa kar bo bo. Če ne bo šlo drugače, bo pa to en lep zimski pohod po "Poti spominov in tovarištva" :lol: :lol:

:clap: :clap: :clap:
Jupiiii, upam, da bo avtocesta dobro prevozna, nekaj rezerve smo si vzeli za počasnejšo vožnjo, drugače pa javim Mojculji, njen telefon imam moj je pa 040 613 318 za vsak slučaj :laola
jst sm si glih skidala pred garažo, kar pomeni, da si pripravljam teren za jutrišnji start.

fenomenalno bo teči v novem, mehkem snegu, skoraj deviškem..., kenede

rosi me je spomnu, da vzamem gamaše, ker bom tekla v letni opremi, no ne čisto, samo superge mam letne.

se vidimo, jaz si samo še cunjice pripravim, pol pa ajat
maca napisal/-a:jst sm si glih skidala pred garažo, kar pomeni, da si pripravljam teren za jutrišnji start.
fenomenalno bo teči v novem, mehkem snegu, skoraj deviškem..., kenede
rosi me je spomnu, da vzamem gamaše, ker bom tekla v letni opremi, no ne čisto, samo superge mam letne.
se vidimo, jaz si samo še cunjice pripravim, pol pa ajat

Jupiiiiii :laola
Z AVI-jem sva že nazaj. Za pot sva potrebovala približno 3 ure in pol, AVI nekoliko dlje (2-3 km več). Prilagam povezavo do pretečene poti http://www.gmap-pedometer.com/?r=3445714. Ceste so bile v glavnem splužene, nasproti vozeča vozila pa niso bila preveč moteča. Ker so bili pločniki v LJ nespluženi, sva raje tekla po stranskih cestah.

Zdaj pa grem počakat PST-jevce, ki so štartali ob 8:30 pri Fužinskem gradu. Upam, da se niso izgubili v snegu :shock:
Niso se izgubili. Ob 09:25 sem jih dočakal na Peruzzijevi, jih pogostil s toplim čajem z dodatkom izotonika in napolitankami, ter jim zabičal, da mi potegnejo lepo špuro. Lepo je srečati in pozdraviti nasmejane in zadovoljne prijateljice in prijatelje.

LP
Matjaž
zajc napisal/-a:Z AVI-jem sva že nazaj. Za pot sva potrebovala približno 3 ure in pol, AVI nekoliko dlje (2-3 km več). Prilagam povezavo do pretečene poti http://www.gmap-pedometer.com/?r=3445714. Ceste so bile v glavnem splužene, nasproti vozeča vozila pa niso bila preveč moteča. Ker so bili pločniki v LJ nespluženi, sva raje tekla po stranskih cestah.

Bravo, lep krog sta naredila :!: :clap:

LP, vencelj
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA