Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Pozdravljeni vsi ki boste- bomo udeleženi na zimsko pravljični tekaški zadevšni
:laola :laola
Veliko tekačov se bo vračalo domov iz prvih etapnih delov tako, da imajo možnost prenočevanja v organizaciji Bolteza bolj tuji tekači in tisti iz oddaljenejših koncev Slovenije. :heart :heart :Fger :Feng :Fita :Fslo :heart :heart kar je zelo pozitivno za organizatorja in ostale logistične podvige :cast1: :juhuhu: :cast: pa fer od nas bližje stanujočih. :rol:

Sobotna etapa pa se konča v Sevnici, ki je res bolj umaknjena in je pot precej časovno daljša do doma.
Tole sem mislil.... :argue: povedat...

Če bi hotel kdo od udeležencev TS-a prespati v Sevnici pred zadnjo etapo :toast: :hehe: :piti: :drink :hehe: :hehe: :hehe: se da dobiti v gostišču Felicijan :juhuhu:
    http://www.sloveniaholidays.com/gostisce-felicijan
, menda še nimajo vsega zapolnjenega :clap: :clap: :clap:

Jest mam že rezervirano :rol: :lauf: :driver: :rol: de nav treba dam hodit.

Pa še pustni vikend je :hehe: :hehe: :juhuhu: :hello: :hello: :hello: :hehe: :hehe: :juhuhu: sev treba kej napravt. :--

Sicer bomo pa najbrž že tko mal šemast zgledal tam po cesti :-- :-- :-- k bomo furali kilometre.

Pot do gostišča je prikazana tukaj, je zelo blizu hotela Ajdovec :driver: :driver:
    http://www.geopedia.si/?params=Df-14650733,20555408-t-450,450-p--ah-0_T105_L450_vD_b2_x523435.2931747753_y95995.33470215509_s17
tudi cenovno ugodno :drink

Kar pa sem bral v višje ležečih pisarijah, je pa žal tako, da si lahko še maksimalno pripravljen :lauf: in natreniran, pa v teh hladnih dneh lahko stakneš nepredvidljivo poškodbo :--( , ki jo pravzaprav ne moreš predvideti, trenutek, ki ti vzame TS al pa kakšne druge želje in sanje se lahko zgodi vsakemu, vsak dan, :-(( :x :( :x že k s postle stopš..... al pa na dnevnem gibanju... ma bilo kje te lahko faše, pa gre cajt za cajtat poškodbo.

So pa res vsi udeleženci definitivno pripravljeni 100% :lauf: :heart :heart :lauf: vsak na svoj način in računamo na udeležbo in štart v Ratečah.

A veste da ima naš maratonec takrat :toast: :heart :piti: no EMŠO se bo dvignilo spet za leto- zanimive cifre so.... :D :D :D :D
    http://sl.wikipedia.org/wiki/Roman_Kej%C5%BEar

Veliko bo tud od vremenskih razmer odvisno :nono: :nono: :hello: :nono: :nono: pa veliko sreče bo treba pri tem imeti. :hello: :rol: no EMŠO bo spet dvignil. Zanimivo letnico bo imel.

Upam da nas bodo kakšni :TF) kje spodbujali.

Pa tisti, ki so morali spremeniti načrte :-(( :-(( :-(( :-(( mal me žalosti, ker jih ne bo na štartu.

Čimhitrejše okrevanje, je zdravje pomembnejše , kot pa preforsirati manjšo poškodbo v daljnosežno potem.

Lep vikend. :hack: zdej pa neham.
žabc napisal/-a:Haha, mene ne skrbi ornk kosilo in pivo...temveč 4:30 na km...in to že prvi dan :wink:

Ob takem tempu kot si ga uprizoril na treningu, lahko poješ in popiješ kar polovico tistga kar ma Marinšek v gostilni :D

Tako je šlo pred poškodbo, ko sem bil v formi, zdaj bo šlo malo bolj na izi. Pa še prva moja etapna dirka bo, tako da bom šel malo bolj z rezervo. Je pa v dirki moj sotekač, ki mu taki časi ne bi smeli delati težav. Za kosilo in pivo bova pa združila moči. Pridi na cilj katere od etap, gremo skupaj kaj pojest in kakšno rečemo...

Opazim te pri treningu Boris K., maham, mižikam z lučmi, sam si tolk "noter", da nič ne vidiš. Lepo, lepo!
Ja, sedaj je pa TS res tik pred vrati....napetost se stopnuje....če bojo razmere takšne kot so danes, potem bi znalo biti pestro.... :lol: :lol:

....glede na zadnje poste pa: res, vsak sanja svoje sanje....nekateri, da bi zmagali....nekateri zgolj, da bi bili zraven.... :wink: :wink: :wink:

...je pa zanimivo, da se bodo med TS pričele tudi OI in nekako z duhom OI gre tudi moj moto na TS....tako, da moj cilj bo pot, ki pa se bo nekje pač končala....upam le, da to ne bo prekmalu.... :lol: :lol: :lol: ...glava je ta prava.....kako bo telo pa bomo videli....vsekakor bo pesto in upam le da "preživim" in odsanjam svoje sanje.... :wink: :lol: :lol: :D :D
žabc napisal/-a:Avi, čisto vse je v glavi! Z užitkom :D boš premagal TS in dosanjal svoje sanje! Prečkat ciljno črto in dosanjat sanje je občutek, ki poplača vso trpljenje :wink:

Že sedaj se ti :laola

Jaz pa tebi Matej. Le veliki tekači so sposobni pravočasno odstopiti. Pred tabo je še veliko tekov in prepričan sem veliko dobrih rezultatov. Pravijo da čevelj naj sodi le kopitar in nastope in razloge za nenastope le tisti ki so že pretkli ultramaraton. Veliko sreče vsem ki boste startali, vse drugo je že napisal Matej.
Zdravko napisal/-a:
žabc napisal/-a:Avi, čisto vse je v glavi! Z užitkom :D boš premagal TS in dosanjal svoje sanje! Prečkat ciljno črto in dosanjat sanje je občutek, ki poplača vso trpljenje :wink:

Jaz pa tebi Matej. Le veliki tekači so sposobni pravočasno odstopiti. Pred tabo je še veliko tekov in prepričan sem veliko dobrih rezultatov. Pravijo da čevelj naj sodi le kopitar in nastope in razloge za nenastope le tisti ki so že pretkli ultramaraton. Veliko sreče vsem ki boste štartali, vse drugo je že napisal Matej.

Kaj ti ne štartaš, Zdravko?

Lp

žabc, hvala za spodbudne besede... :D :D ....le-te mi bodo na poti še kako prav prišle....pa, da se še kdaj v živo srečamo in kakšno rečemo :drink .....

Morda bo to čudno izvenelo, vendar ti čestitam za pogumno odločitev, včasih je trebno imeti več j*** za odstop.... :lol: :lol: ...
AVI napisal/-a:

žabc, hvala za spodbudne besede... :D :D ....le-te mi bodo na poti še kako prav prišle....pa, da se še kdaj v živo srečamo in kakšno rečemo :drink .....

Morda bo to čudno izvenelo, vendar ti čestitam za pogumno odločitev, včasih je trebno imeti več j*** za odstop.... :lol: :lol: ...

AVI, naj se ti izpolnijo sanje.
:laola
Pozdravljeni dragi ultraši!

Pred vami je izjemen izziv in se že veselim vašim, prepričan sem, zelo uspešnim nastopom.

Žal, se vam tudi tokrat ne bom pridružil, bom pa vas vseskozi spremljal in vam držal pesti.

Vem, da ste trdo trenirali in toliko bolj verjamem, da boste na cilju izpolnili svoja upravičeno visoka pričakovanja.

Ne glede na to, prav tako verjamem, da boste znali "poslušati" svoja telesa in da ne "boste
rinili naprej, ko to ni smiselno".

Uspešne še zadnje priprave, ter "pameten počitek" do tekme vam želim!

Lep pozdrav! Zvone
Spoštovani udeleženci TS. :cast:

Ko sem prebiral rubriko kilometraža za mesec januar, sem videl samo velike trimestne številke 300, 400, 500, :shock: vaših km. Pridni ste bili in veliko ste garali :clap: in vas sedaj kar vidim, :) kako vam je težko, ko morate zadnji teden počivat. :(

Še malo potrpljenja, še podaljšanj vikend, pa še dva dni, potem boste pa že nestrpno čakali na start v Ratečah. :lauf:

Želim vam čim boljše počutje do starta, uspešen tek in srečen in uspešen konec, z eno besedo SREČNO

Se vidimo :D
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA