prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

THOMAS ti kar prid še na tole ligo, ki se je zelo dobro prijela, po zaslugi cvalentija :clap: , tako kot sem zapisal v prejšnjih postih vodilo lige in večine udeležencev je: važn da migamo :laola
Tudi sam večkrat pritečem kar od doma (Zaprice) to si štejem kot PLUS, saj mi gre običajno bolje, kot če se pripeljem do stahovice. :shock:
Drgač pa tko kot se že zapisal, preseneča me kako se je tale naša liga PRJELA :!:

BRAVO CVALENTI :clap: :clap: :clap:

LP Bojan
Ja res je super tale liga prava sprostitev-TOMAS ti kar pridi saj cajti niso pomembni,čeprav nekateri dajemo, kar vse od sebe in tako je tudi prav,da se gremo malo konkurence.
lp OLSON
Thomas! Zakaj ni vpisanih rezultatov??? Čisto enostavno, pač nimamo nekih "sodnikov", ki bi merili čas oz prostovoljcev.Mislim, da je dovolj (kar sem prej pozabljal), da se vpiše "štarterja, zelo pomemben član :twisted: " zmagovalca in zmagovalko in da vpišem, kot v znak spoštovanja, če pride neka oseba, ki sem jo s tem namenom tudi povabil,kdo je,kaj je in zakaj je povabljena.Vsekakor pa je ideja zelo dobra, toda plani za drugo ligo,samo s Perotom (lastnikom Sv.Primoža) se je treba pomeniti,toda, če bo tako, bo štart vedno ob 9:00 in nevem, če bo to izvedljivo, ker se vedno kaj zavleče, npr: predstavljanje, pogovor, slikanje itd. in vedno začnemo nekje 9:02- 9:05. Časi so pa od 20:12 pa vse do 60:00 in konec koncev je resnično liga bila oz je namenjena rekreaciji, druženju in vsekakor, če želiš tudi tekmovalnosti, obenem pa dober trening za moč. Nekateri tečejo za moč, nekateri za čas, nekateri zaradi dobre družbe, bistvo pa je, da čez zimo ne zaspimo in tako ohranjamo v sebi športnega duha, tako da vsekakor si vabljen na ligo, neglede na to, zakaj boš tekel. :wink:
Današnja liga je bila snežena, sploh za nekatere, ki smo jo užgali še naprej na Veliko planino. :wink:
Zbralo se nas je 18 tekačev in tekačic, najboljši je bil Gašper Bregar s časom 19:30, ki je postavil tudi rekord proge zimske lige, drugo mesto Jure Grmšek s časom 20:38 in tretje Lado Kveder s časom 21:05, najboljša ženska je bila, vodilna na ligi od žensk, Jana Strahinič s časom 26:35.
Današnji štarter :twisted: : :--
Slika

In še obvezna fotka: :wink: :wink:
Slika
evo v nedeljo sem bil tudi sam prvič na svetem primožu, res da počasi ker bil v paru. zanima me pa kje greste dalje proti veliki planini, že prej sem videl nek odcep za veliko planino, kako to izgleda od okrepčevalnice naprej in kam, do katere koče, prideš?
levo pred zadnjim vzponom je pot na Veliko Planino. Malo više se razcepi, kjer greš lahk olevo čez Pasje pečine na Velko direkt, ali pa desno do Kisovca in potem na Veliko planino.
Na Kisovcu je koča, drugače pa naprej Jarški in Domžalski dom.
Za Zimsko ligo se je že v prvi sezoni pokazalo, da vreme tekšno ali drugačno ni ovira za številčno udeležbo.
BRAVO :clap:

LP Bojan :wink:
Zdravo!
Moram vas pohvaliti glede tele zimske lige :clap:
Ste tudi mene zmotivirali, da sem danes prvič stestiral sebe na tej poti po kateri se ponavadi sprehajam z družino. Tudi s svojim časom in tempom sem zelo zadovoljen (26:50)-za prvič.
Sem vesel, da ste začeli pisati o tej ligi in tako aktivirali še ostale rekereativce, da naredimo kak šprint v breg za moč :lol:
Sam sicer ne morem teči z vami ob sobotah (družinske obveznosti), jo pa bom poskušal med tednom ubrati čimvečkrat-seveda zaradi sebe in še izboljšati rezultat :!:

Le tako naprej-važno, da se miga in čimveč v naravi!
Kdo je bil danes povabljen na ligo???? Kdo bi danes moral priteči nanjo??? :?:
Danes je bil na ligo povabljen TRIATONEC oz bolje rečeno IRONMAN Matic Romšak. Matic je danes dobesedno res pritekel na ligo in to od doma, zato je zamudil skupinski štart (za slabih 5 min) a vseeno, kot se za športnika spodobi, ligo odtekel v solo izvedbi, toda obljubil mi je, da na ligo še pride, ampak točno :lol:
Kdo je Matic, kaj je, kje je ............ itd, lahko vse preberete na http://nsi-kamnik.net/izjave.php?idm=-1&id=1301&arhiv=2008-6
Slika
Matic, hvala za za udeležbo in se že veselimo vnovičnega srečanja na ligi. :laola

Kako je bilo z današnjo ligo.Obiskali so nas tudi Slika in tako ligo malo popestrili. Kljub temu, da je danes bila tekma za rekord Šmarne gore, se nas je zbralo 16 tekačev, plus dva zamudnika, žal med njimi tudi Matic :(
Na ligi so bili že znani odrazi, od Ladota do obeh Bojanov, tone, cveto........ :clap:
Današnji štarter pa je bil:
Slika

Današnji zmagovalec Cveto, pri ženskah pa Sandra Prešeren.

Še obvezna fotka :
Slika
Čestitke vsem, ki se udeležujete lig, vabljeni še naprej in vsekakor sprejemamo tudi nove člane :wink:
Še fotka "organizatorjev" z Maticem. Pero (lastnik okrepčevalnice), jaz, Matic in Sandra.
Slika
Nazadnje spremenil cvalenti, dne 06 Feb 2010, 17:59, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA