prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 INOT
Vreme napisal/-a:Inot, pa si nam "ukradel" prvo zimsko prečenje poti :mrgreen: , čeprav ne razumem, a si opravil celo pot ali kaj?? Kolikor razumem dobrih sedem ur za celo pot :cenz: ?? A maš gps sled poti???

Ja snega je danes malo več, saj si videl, da sneži, ti pa si rekel,da se boš na pot odpravil v sredo :D

Snežinka pa je že zdavnaj odprta!!!

:laola

Držal sem se markacij, en majhen del sem šel po cesti, vendar to ne znese več kot par 100 m. Ti boš najbolje vedel, če je cela. Tank je še tam :D

http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=475592
Uporabniški avatar
 Vreme
Na žalost ti moram povedati,da ti manjka en del poti in sicer ob Muri nisi zavil do kmetije Serk, tako da ti spet ni uspelo preteči jo v celoti, vedno ti manjka en košček :? Vsekakor pa bi s tem tempom izboljšal rekord. Pa drugič :mrgreen:

Kljub temu pa še enkrat čestitke :laola
Uporabniški avatar
 Vreme
Dober teden dni pred našim podvigom sem danes opravil še z zadnjim tretjim delom poti. Zadnje tri vikende me je namreč bilo videti samo na Šentiljski poti :D .Sama pot je več ali manj zasnežena, vendar snega ni veliko, pot je v večini shojena, tako da se ni bati, da bi bilo potrebno gaziti, vseeno pa priporočam palice pa kakšne rezervne nogavice bodo mogoče tudi prišle prav.

Kolikor je razbrati iz vaših prejšnjih postov smo se očitni odločili za dve skupini. Treking, ki jo bo vodil ZravkoC in pohodniško ki jo bom vodil jaz. Če bo se še našla hitra pa tudi ne bomo imeli nič proti.

Glede na to, da bi poskušali končati skupaj, predlagam, da "pohodniki" štartamo kakšne dve uri pred ostalimi, kar pomeni,da bi prva skupina štartala v Šentilju v soboto ob 5:00, druga pa ob 7:00. Hrana in pijača iz nahrbtnika, seveda pa se bomo ob poti tudi kdaj ustavili in popili kaj vročega ali žganega :wink:

V nasprotni smeri od naše, bodo v soboto planinci planinskega društva Paloma opravilo pohod od Šentilja preko Gaubeja do Zg.Velke, tako da ne bomo sami na poti, imamo celo možnosti, da jih srečamo! :mrgreen:

Prosim vas, da potrdite svojo udeležbo z navedbo v kateri skupini boste štartali.

Vreme očitno bo! :lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ura je kar primerna. Če je Šentiljska na vrsti, to pomeni, da ni poležavanja :D
V kolikor bi se res zbrala skupina za moj tempo - treking varianta
:arrow: hoja v klanec
:arrow: hitra hoja v položen klanec
:arrow: tek po ravnem
:arrow: tek navzdol
Jaz nameravam iti brez nahrbtnika in brez palic. Bidon mi bo zadostoval. Razlogi:
:arrow: trgovina v Sladkem vrhu (5-10 min)
:arrow: trgovina in gostilna na Zg. Velki (ca 15 min)
:arrow: turistična kmetija Gauge (15. min.)
Fino bi bilo, če bi Vreme zrihtal, da bi lahko pri Gaubeju ta dan dobili kos sveže gibanice (OH + beljakovine) in :drink pa da ne bi vse pojedla že pohodniška skupina :D
Uporabniški avatar
 Tatjana
tulček napisal/-a:Kaj tak zgodaj :shock:
Zdravkotova skupina :D

Klavdija, sem šla lani po Šentiljski in ti priporočam, da jo za prvič sprobaš z Rajkotom - Zdravkova skupina bo prehitra zate.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
tulček napisal/-a:OK, te pa se fajn mejte.

Tulčica, ne bodi užaljena. Verjamem, da ti je Tatjana hotela le pomagati. Ko greš enkrat skozi celo Šentiljsko vidiš, da ni enostavna. Je kar krepko preko 50 km razgibanega terena, po snegu, mogoče še blatu. Vem, da si vztrajna, a tudi pohodniška bo težka, res pa je, da se bo tam dalo bolj klepetat :D
Jaz ti nebi nikoli rekel, da ne idi z našo skupino, saj se mora to vsak sam odločiti. Tudi sam še nenehno tehtam, če bi sploh šel na celi krog. Sem danes že lobiral, da bi za rezervo imel kdo traso v garmin naloženo, jaz pa pot skrajšam, ker je čez 5 dni start TranSLOvenija.

Tu bi lepo pasal stavek: Odloči se pravino, čuj, saj vse je v glavi :D
Uporabniški avatar
 Vreme
Gibanica po vaši želji je urejena, Čakala nas bo pri kmetiji Gaube, kos 1,3€ :D

Glede na to, da jo bodo spekli posebej za nas v soboto, potrebujem število sodelujočih zato vas prosim, da se preštejemo in popredalčkamo, da vemo če je potrebno še koga čakati na startu.

Pohodniška:
Vreme

Treking:
ZdravkoC (upam, da bo zraven vsaj do gibanice, ki si jo je tako zaželel :wink: )

Pa da ne pozabimo, za pohodniško je obvezna uporaba naglavnih lučk, za treking pa tudi priporočam če se kaj slučajno zalomi na koncu :mrgreen:

Ste gledali vreme?' Super bo!!!
 klopotec
Štartam ob petih, tečem po ravnem in navzdol dokler gre, potem pa hodim če ne gre več tečt. Pa kam pukne, pukne.
Gibanice pa ne bom.
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA