Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Hoj!

Res še nekaj uric je pred nami in TS se po odprl... :D :D ...treme toliko, da če jo kdo potrebuje jo imam nekaj gajb za odpeljat.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Se še kaj javimo...no, če bo le kaj energije še ostalo....ampak se bomo potrudli....ni kaj... :D :D :D

In še....zahvala vsem, ki boste z nami na progi/ob progi/doma no kakor koli že.... :clap: :clap:
Danes je že stabilna podlaga in je že kar dobro prijelo. Upam, da ne bo pretiranih padavin. Če pa slučajno bodo, se pridružim semjulovi mantri "Bolj ko pada, raj mam" :D
:laola Sem pri Boltezu bil :driver: :clap: sem bil dvignil številko pa vse ostalo :clap: :juhuhu: majica z dolgimi rokavi pa rumen brezrokavnik :clap: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :lauf: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: bodo marsikdaj še potem prov pršli.

Seveda donc pa jutri še finese okoli vsega pri pripravah :rol: :lauf: Ja Iztok ma kar precej živahno življenje tele dni.... :argue: :hack: da bo ja vse štimal, tko kot poleti je bilo.

Še zadnje servisne preglede :driver: :driver: :driver: spremljevalnih vozil so delal, da ne bo kakšnih nepotrebnih težav v zimski prečudoviti idili, ki nas bo spremljala celo pot.

Se resnično POTRUDIJO pri BOLTEZU ja :laola se mi je zdel malce utrujen :D a še vedno z :heart pri stvari. :cast1: :cast1: :cast: :cast: :cast1: :cast1: madonca pa kolk gum je na kup, če še kakšen zimskih nima, le semkaj naj prikima sebe ino avto pa se vse poštima.
:driver: :lauf: :driver:
Pol sem še mal za pojest šel nabavit na bazen u Kranju k Juretu v MAXXIMUM trgovino in tam v avli.......... :toast: :TF) vitezi pa Bobr pa smo kakšno djali. Sem pol vidu da ma Jure še tole
    http://maxximum-portal.com/clanek/odprtje-fitnesa-maxxfit-kranj.html
sem vidu ful dober fitnes ma , bolj na novo je, se splača mal pogledat tle.
:juhuhu: :juhuhu: :lauf: :juhuhu: :juhuhu:
Se pozim da prov dobr fitnesirat,
da pomladi se telešček lepše gleda,
ko u špegu se pogleda,
saj poletje kmal zatem,
naredi nam lah problem :oops: :-- :-- :-- :oops:

No gremo spat pa še en dan skozi dat.

Se mejte. :laola
:juhuhu: Končno se začenja, no počasi ...hvala vsem za dobre želje. Verjamem, da nam bodo prav prišle.

Mislim, da je od vsega najboljše to, da ne vem kaj me čaka :bum: , ker je to moja prva etapna "dirka" ; Treme zaenkrat še ni :shock: , zato Avi vzamem kakšno gajbo :wink: ;

Sicer pa, trenirala sem pridno, zadnji teden sem posvetila predvsem regeneraciji, zato spočita in polna energije čakam na štart.

Očitno bo vreme poskrbelo, da nam na prvi etapi ne bo dolgčas 8) ;
natasa napisal/-a:.... Treme zaenkrat še ni :shock: , zato Avi vzamem kakšno gajbo :wink: .......

Zmenjeno....pride šlepar pa lahko kakšno gajbo dol vzameš.... :lol: :lol: :lol: Razmere pa so se še malo bolj zaostrile oziroma so pač postale bolj pestre...pa nič zato...gremo naprej z nasmeškom.... :D :D :D :D

matej-jethro napisal/-a:Zdravko "El postino" & Avi, močno stiskam pesti in vama polagam na srce, da se čim manj spotikata ter s tem ne izgubljata odvečne energije, moči in zbranosti :D Držta se!!!

Srečno pa tud organizatorju z ekipo, ker dela ni malo :wink:

matej

Matej tudi tvoj nasvet ni od muh :lol: :lol: :lol: tako, da se ga splača upoštevati... :lol: :lol: :lol:

...se vidimo...

...tečem z nasmehom....
matej-jethro napisal/-a:Zdravko "El postino" & Avi, močno stiskam pesti in vama polagam na srce, da se čim manj spotikata ter ...

Hvala Matej, za trdne pesti. Menda nisva z Avijem na seznamu tistih, ki se spotikajo :D
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA