tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

Kdaj preferirate?

10.10.2004
10
37%
17.10.2004
7
26%
03.10.2004
10
37%
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Ero!
Zakaj ne morem urediti ankete?
Rad bi dodal, glede na novonastalo situacijo, še datum 03.10.2004!
Uporabniški avatar
 mare
želva napisal/-a:9. lm najbrž pomeni Ljubljanski maraton. Teči 35 km 1 teden oz. 8 dni pred maratonom je čista neumnost, zato termin 17.10. za vse, ki želijo iti na maraton ODPADE :!: . Približno ob istem času agencija za šport Lj. organizira pohod po PST, nudijo vodo in žige ter za 35 Km medaljo. Enako ponovijo tudi za pohod (isti dan kot trojke).

LP Martin

Najbrž bi bila še večja neumnost povsem nehati teči 8 dni pred maratonom. Nikjer ne piše, da je treba preteči ravno vseh 35 km, doslej je na vseh tekih po PST bilo več tistih, ki so pretekli le del proge. Jaz se prijavljam kar za vse tri teke, pa na nobenem za cel krog.
Uporabniški avatar
 Bajsi
mare napisal/-a:Jaz se prijavljam kar za vse tri teke, pa na nobenem za cel krog.

Helou!
Mare, ti si car!
Take rabimo.
Še kdo!?!
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Bajsi napisal/-a:En teden pred maratonom odmendrat 35km je NEUMNOST kakor za koga. :!:
Lahko pa uprizorimo tek po PST vse tri nedelje!

Zakaj bi bili malenkostni, saj lahko se 24.10. en krog odtecemo. :twisted: Recimo pri Balinu okrog ostarije. :)

lp, oranzni slon
 mojA
Jaz pa vas vabim na 39-km tek jutri - 23.9.04 ob 6.00 uri. Start izpred parkirišča pred Biotehničko fakulteto ob kolesarski stezi. Delali bomo 6,25 km kroge po ravnem terenu - smer lj-maratona po kolesarski stezi do mostička desno ob kanalu mimo BF na PST, preko ceste do koseškega bajerja, ob bajerju mimo bivšega motela Park do glavne ceste in spet na kolesarsko stezo nazaj mimo parkirišča, kjer lahko popijemo vodo. Tako 6 x + dodatni 3 km krog.
Vabljeni.
Tekla bova / bomo cca 4 urce. AL bo luštno ! V soncu, dežju ali snegu. Ni ovir.
Ne boste verjeli, sploh ni dolgčas, vsak krog je drugačen. Zadnjo rundo sva naredila 33 - fenomenalno. Tekla sva v sončni vzhod, iz bajerja se je 2 kroga kadila sopara, med meglo sva videla račke... res je zanimivo. Pridite - ne bo vam žal !!!
Po jutru se dan pozna !
ps:
če se priključite kasneje tudi dobro, razpoznali naju boste! Garantirano, tudi brez TF majčk. Pofočkajte se pri nama!
Uporabniški avatar
 bigfrik
No glede na to,da vidim da vas je kar nekaj za 3.10. in men je to za cel krog se edini sprejemljiv termin,sem tud jest za to.Skratka kdor ma cas,voljo in energijo,se naj narise 3.10.!!!,ob 9-ih,pri fuzinskem gradu,vse ostalo pa seveda kot obicajno!
 dragons
bigfrik napisal/-a:No glede na to,da vidim da vas je kar nekaj za 3.10. in men je to za cel krog se edini sprejemljiv termin,sem tud jest za to.Skratka kdor ma cas,voljo in energijo,se naj narise 3.10.!!!,ob 9-ih,pri fuzinskem gradu,vse ostalo pa seveda kot obicajno!

Sem že vzel flomaster in rišem.
Uporabniški avatar
 pementos
Bajsi napisal/-a:Pa saj sem že dal idejo, da se odlaufa vse tri nedelje, kakor komu paše.

Tudi jaz sem za to, da se tece vse tri nedelje, ceprav, ce morem enega izbrat sem za 10.10. Po planu imam 2 uri treninga vsako nedeljo do maratona.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Trenutna razporeditev vaših volitev je taka, da so vsi trije termini zelo izenačeni. Torej se bo tokrat izgubljanje po PSTodvijalo vse tri nedelje.
V glavnem, vidimo se že 03.10.2004 ob 8.45 pred Fužinskim gradom od koder ob 9.00 štartamo na Kvalifikacijskih 35 ali 5. teku po PST I.
Matjaž, upam, da se tokrat vsaj na enem vidimo!! :roll:
pies: I. = prvič
pies dva: Bajsija boste imeli čast prebavljati na vseh treh!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Bajsi pa ti si dal krasna ajdija.Ti biti nič bajsi, ti biti einstein jojojojojo.
ha,ha,ha,ha,ha,ha.
No šalo na stran jaz sem kontento za vse tri nedelje, da malce prečekiramo to transLjubljanski lauf.Če ne bo višje sile se bom probal udeležiti vseh treh.
Vmes pa alora Brdo vabi.
Se vidjamo, da naredimo galamo.
ČAO!
Uporabniški avatar
 primus
3.10. bi se pridružil, me pa zanima, kakšen je običajen tempo na tem teku ? Zasedba kot vidim postaja 'ta hitra'. Šel bi namreč cel krog ampak zelo na 'easy', blizu 6 min/km. Je to sprejemljivo, prepočasi ? Bi pa rabil družbo, ker cele poti ne poznam.

Hm, štart ob 9h - ura je kar zgodnja. Če bi bil štart kakšno urco kasneje, bi morda še bolje simulirali pogoje na Lj. maratonu ?

primus
Uporabniški avatar
 Dule
primus napisal/-a:3.10. bi se pridružil, me pa zanima, kakšen je običajen tempo na tem teku ? Zasedba kot vidim postaja 'ta hitra'. Šel bi namreč cel krog ampak zelo na 'easy', blizu 6 min/km. Je to sprejemljivo, prepočasi ? Bi pa rabil družbo, ker cele poti ne poznam.

primus

Se ti pridružim Primus. Pot naj bi poznal (grem tretjič) 8)
Uporabniški avatar
 primus
Dule napisal/-a:Se ti pridružim Primus. Pot naj bi poznal (grem tretjič) 8)

prodano ! :D :D :D
Uporabniški avatar
 H2O
bi se vam pridružila za isto relacijo kot zadnjič pod pogojem, da teče še kateri/a od turističnih osebkov. bigfrik, bajsi &Co so zame definitivno nedosegljivi. računam na kakšno od easy tekačic???? bi šla katera? od viča do koseškega bajerja? šiškarce?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA