Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Poročilo iz Črnuč... prvi trije Poljak, GTA in BoštjanP so ga žgali kot da je samo današnja etapa, Zajc kot četrti je zaostajal vsaj 20 minut, ostali pa potem počasi za njimi. Vreme je oblačno in okrog ničle, ceste pa precej mokre. So že v zadnjem delu za danes, ki je precej lažji kot med 20 in 40 kilometrom, ko je bila trasa precej razgibana.
Nekaj fotk s prve in druge etape.
Čestitke vsem :clap:
Nazadnje spremenil mitjas, dne 12 Feb 2010, 13:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 grb
Danes sem bil v zadnjem delu (od Sentjakoba do cilja) letaca "motivacijska troblja" :driver: , nekaterim mobilna okrepcevalnica, semafor rezultatov..... Skratka se je kar dogajalo. Prve tri sem v cilju zamudil, potem so sledili zajc, MiroR, Zdravko Barič, Boštjan Urankar, cilju se je blizal tudi italijan Accorsi, ki je bil videti precej v tezavah. Za njim je bil Dexi in ne vem ali ga je ujel ali ne. Potem par deklet za katerimi se je podil ZdravkoC.

Vsem skupaj cestitke in le tako se preostala dva dneva. :laola :clap:
Čestitke vsem z veliko mero spoštovanja :cast: :cast1: :cast: :cast1: :cast: :cast1:

Polovica je za vami, po km pa že več kot pol :D

:laola

[quote="grb"] Potem par deklet za katerimi se je podil ZdravkoC. [/ala dva quote]

A ZdravkoC pa punce lovi po progi, namesto da bi tekmoval. :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 GTA
Na hitro:
- Poljak je danes potegnil, da je šlo kar malce za nohte, nama z Boštjanom ušel, a ga je kasneje v zadnjih km malce pobralo,
- hvala navijačem ob progi, ko je težko veliko pomeni, hvala Team Sonce, Dare s harmoniko..., Beti, Gumi, Zvezda..., pridite tudi jutri, ko je dela prost dan malce dvigat moralo,
- počivat, jutri pa upam, da ne bomo tako dirkali (čeprav malo dvomim, ker je Poljak namazan z vsemi žavbami - cuka, čaka, debatira pa spet cuka...),
- moj team Edo & Medo deluje odlično - tks.
Srečno in brez poškodb še naprej!
Bravo vsem fantom in dekletom, za uspešno drugo etapo :clap: :laola . Lepo vam gre, polovica je že za vami :wink: . Za jutri pa lahke noge in previden korak prav vsem sodelujočim :laola .
Zdravc tebi pa itak kaj želim je mrzlo pivo na cilju :toast: :toast: :beer: . Super si, dobro ti gre :laola :cast: .

Lp :) .
Uaaaaaauuuuuu, kak lepe lučke ste vsi skupaj. Tok pozitivne energije kot tukaj kanalizirate, ne vem no, če to ne bo to dovolj, da prebije in prepuca Slovenijo....
Bravo partizani, you are real soldiers of Light...
:cast: Hvala, hvala, hvala.... :cast:

P.S. To je SRCE. glej temo VSE JE V GLAVI
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA