prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

raziskovalec napisal/-a:Če nas popolnoma ne zamete (kar pa močno dvomom), nameravem to nedeljo (7.2.) štartati pri Fužinskem gradu ob 9:00 in narediti PST krog. Če se kdo pridruži, bo še lepše.

Čestitke razi :clap: res si faca, :cast:
iz dobrih virov potrjeno, da laufaš cel krog PST-ja. :D

Jaz sem bil včeraj naredil le par km PST-ja in moram rečt, da je bil sneg full moker, tako da se je pri odrivih močno udiralo, pa drselo,.. :oops: tako da niti kram-paste superge niso pomagale. :(

Zato vse čestitke za ta podvig, :clap: ker vem da ti ni lahko na progi.

Poročaj kako je bilo.
raziskovalec napisal/-a:Če nas popolnoma ne zamete (kar pa močno dvomom), nameravem to nedeljo (7.2.) štartati pri Fužinskem gradu ob 9:00 in narediti PST krog. Če se kdo pridruži, bo še lepše.

Uh, superca ti tole :laola , upam ,da bo kakšno poročilo :lol: :clap: :clap:
Hvala za čestitke on spodbujanje.
He, malo vas moram razočarati.Danes sem naredil le polovičko. Energije je bilo sicer dovolj tudi za nadaljevanje, zimske superge so bile super, tako da so derezice ostale v nahrbtniku. Sem pa že zjutraj malo čutil ahilovo peto na desni nogi in občutek tudi na progi ni popustil in sem jo raje šparal.
Sedaj je noga čisto v redu, utrujenosti nobene (ja jo tudi zaslužil nisem).
Ter sklenil, da grem jutri na krajši enourni tek.
Cel PST pa verjetno naslednji teden.
@spela*********************************************************************
Ne hecaj se! Jaz se nisem najavil. Poleg tega pa sem kasiral še redko obliko gripe, ki bo izzvenela ravno do začetka tedna.
Potem, ko me je pred dvema tednoma "zvilo" na polovički, sem danes opravila popravni izpit in prvič pretekla cel PST. :D
Najprej me je sicer nekoliko razžalostilo, da se v to temo nihče ni oglašal, tudi tisti ne, ki so se pred tem oglasili zasebno, a potem žal dobili "redko obliko gripe" :--( (luzr, upam, da si že zdrav :mrgreen: ). Tako da sem še včeraj mislila, da bom pač danes izvedla drugačen trening (sama namreč ne bi šla na PST z namenom, da pretečem cel krog, ker niti ne poznal cele poti, da ne govorim o tem, da je za povrh še dolga).
Ko se je včeraj zvečer na TF oglasil raziskovalec in napisal, da predvidoma :?: starta ob 9h, nisem vedela, ali naj bom vesela, ker imam družbo, ali pa niti ne, ker zdaj to pomeni, da moram uresničiti napoved in priti na start.
No, pa sem prišla. Totalno neorganizirana, še niti žepa nisem imela v današnjih oblačilih, tako da sem razyjev nahrbtnik še dodatno obtežila z Urbano, nekaj denarja, dvema ključema in mobitelom. A vseeno z željo, da pretečem cel krog (ne vem, zakaj se mi zdi, da razy sicer nad to idejo ni bil najbolj navdušen).
In je šlo, brez problemov. Do polovičke super, po krajšem postanku za WC in cocacolo pa tudi naprej zelo v redu. Na snegu je nekoliko drselo (hvala za posojeno derezo), ampak ni bilo hudega. Počasi se daleč pride. In res sva šla počasi, s tem pa tudi daleč. :D Do zdaj je bil moj "daljinski rekord" 27 km, zdaj je torej 33 ali kolikor že znaša dolžina PST. :D

Kdaj gremo naslednjič? :D

P. S. Urošev zapis pod mojim me je spomnil, da nisem zapisala časa: 4 ure 20 (oziroma s postanki vred ca 4 ure 30). Hitela očitno nisva, po drugi strani pa tudi razmere tega ne omogočajo.
Nazadnje spremenil spela*, dne 14 Feb 2010, 16:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Tolk dolgo že žajfate pa naverate, pa še Trans Slo povrh vsega, NIČ MORAM!
Pa sem.
2:59:51
34.27K (podaljšan)

v cilju pa direkt dva bonifena. Je prehudo, asfalt je preproga proti temu, še posebej če maš bolj dotrajane copate.

Kdaj gremo? :mrgreen:
Špela, čestitke za prvo celotno PST in popravljen dolžinski rekord! :clap: :cast:
Čestitke tudi ostalim... :clap:
Jaz sem eno snežno letos že izpustil, v bolj ugodnih razmerah bo pa padla...sam se itaq težko kam zbašem, družba pa zna biti dobra motivacija.

LP, vencelj
O, bravo, Špela, torej sem celo v živo spremljal vajin rekordni mimotek tam za Murglami!
Za zimske razmere res junaško dejanje.
Izjemno modro si izbrala prvi tek naokrog, zdaj vsaj do prihodnje zime ne bo več tako sitno: vsaj meni se je zdela proga na raztežaju, kjer smo se srečali, prav zoprna (par večerov nazaj pa se mi je nasprotno oni del za kasarno FR Stane naravnost idealen, verjetno sos bile razmere malenkost bolj hladne).
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA