Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ob lepem vremenu in odlični organizaciji za samo 3,5€ štartnine, so nas prijazni domačini razvajali s sadnjem, flancati, krofi, čajem, kavo in pašto. Obisk pa še zmeraj samo od stalnih obiskovalcev, vseh ostalih zgleda ta tek ne privlači. Proga je bila letos suha, burja se nas je usmilila, veter v laseh smo imeli le od lastne hitrosti. Tek je bil kljub majhni udeležbi prijeten in pozitiven. Škoda le, da se domačini sami malo bolj ne pohvalijo in visoko ocenijo (kot povežimo soline).

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Gledam tele fotke, pa vam kar malo zavidam...vse kopno, nobenega snega...tle ga mamo za izvažat, pa če bo tako, do aprila ne bomo mogl normaln laufat... :twisted:
Tudi v Batujah sem že tekel, je bila dobra organizacija, v redu proga, pravi kros...letos sem kar nekako zgrešil, no, saj imam itak tekmovalno pavzo, zaenkrat še ne grem nikamor.
Res je škoda pri takih tekih, da ni večja udeležba, so bolj vabljivi in potekajo v prijetnem domačem vzdušju, drugače kot pa t.i. velike prireditve.

LP, vencelj
Vencelj, hvala za čestitko :cast:
Drugače, pa moj prvi nastop na tem krosu, z rezultatom na precej razgibani progi še kar zadovoljen :), s samim tekom pa ne, sicer ne vem ali sem prehitro začel,ali je bilo kaj drugega, ker se mi je ves čas zdelo, da imam premalo moči v nogah (sicer 1. km sem pretekel v 3.41, po klancu navzdol...) potem pa mi je hitrost iz kilometra v kilometer padala, na koncu sem tekel že okoli 4.30min/km, nekaj moči mi je sicer ostalo za hitrejši zaključek... :D.
Garmin mi je sicer izmeril 5.6 km ter povprečni tempo 4.12 min/km, vendar mu ne verjemem najbolj, ker je bilo na progi precej ovinkov...
No, kokrkoli že, uvrstil sem se v "zlato" sredino v svoji kategoriji, sicer kar precej zgrešil 4.mesto :nono: :ignore:, vendar ni problema...
Po drugi strani pa so bile vse ostalo zadeve, kot po naročilu 8), lepo sončno vreme, organizacija odlična, res zelo dobri flancati, krofi ter pašta :clap: :laola, hitra objava rezultatov, tako, da sem zadovoljen in sit skočil še malo čez mejo na kratek shopping... :D

Lp! :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA