-  13 Feb 2010, 16:14

Komaj čakam jutrišnji štart, vreme se obeta čudovito, zimska idila bo ostala, a samo 18km gremo  

Moderator: lenči

, da prideta. Čakam vaju pri spomeniku oz. pred lekarno, ki je na nasprotni strani ceste. Je živo zelene barve in jo opaziš na desni, takoj ko prideš iz smeri Lj. čez most. Iz Zagorja pa pred mostom naravnost in jo imaš takoj na levi.
 , da prideta. Čakam vaju pri spomeniku oz. pred lekarno, ki je na nasprotni strani ceste. Je živo zelene barve in jo opaziš na desni, takoj ko prideš iz smeri Lj. čez most. Iz Zagorja pa pred mostom naravnost in jo imaš takoj na levi.kleop napisal/-a::D Kaj imate še kaj prostora za kakšno počasno maškaro?
Lp Boris
 , me bomo čisto takšne maškare kot običajno, da se nas bo lahko prepoznalo
 , me bomo čisto takšne maškare kot običajno, da se nas bo lahko prepoznalo   . Več nas bo lepše bo
 . Več nas bo lepše bo  
lenči napisal/-a:kleop napisal/-a::D Kaj imate še kaj prostora za kakšno počasno maškaro?
Lp Boris
Z veseljem, me bomo čisto takšne maškare kot običajno, da se nas bo lahko prepoznalo
. Več nas bo lepše bo
 .
 . , zbralo se nas je šest tekačev
 , zbralo se nas je šest tekačev   

.
 . sej me je en mal sram no.... sem očitno štartala prepozno, da bi vas srečala....
 sej me je en mal sram no.... sem očitno štartala prepozno, da bi vas srečala....  ...
... 

. Lepo ste speljali zadevo!
 . Lepo ste speljali zadevo! za pripravo prave gostije na obratu.
  za pripravo prave gostije na obratu. , ker sem kar kravlala ........... in prikravlala sem si dolžinski rekord
 , ker sem kar kravlala ........... in prikravlala sem si dolžinski rekord   pa še bi šlo
  pa še bi šlo   . Odlični ste bili
 . Odlični ste bili  

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA