Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

tek in pohod: Gori in dol po Seči
morje, hribček, narava, svoboda ali osmice po Seči

kdaj: nedelja, 28.2.2010
predprijave: na http://www.skid.si do 26.2.2010
prijave: 10.00 – 10.50
štart teka: 11.00
štart pohoda: se prijaviš in greš (cash and go)
prijavno mesto: vhod v avtokamp Lucija
trasa teka:
tek A: 3 x osmice skozi avtokamp, okoli Formavive, gor na Sečo, dol mimo gokart steze in trgovine nazaj na Sečo, divji spust, v avtokamp... trije taki krogi. Dolžina proge še pride. Na progi je en krajši(150m) a malo bolj zahteven klanec in en daljši a prijeten klanček.
tek B: 2 x osmici skozi avtokamp, okoli Formavive, gor na Sečo, dol mimo gokart steze in trgovine nazaj na Sečo, divji spust, v avtokamp... trije taki krogi. Dolžina proge še pride.
Na progi je en krajši(150m) a malo bolj zahteven klanec in en daljši a prijeten klanček.
štartnina: 5€
Kaj:Vsak udeleženec prejme spominsko kolajno, vroči čaj in krof(krof dobi kdor se prijavi v predprijavi) ter majhno darilce (sponzorski reklamni material). 1 – 3 M + Ž (v obeh tekih) prejmejo posebna priznanja.

Tek je netekmovalen, čas se ne meri, vrstni red bo objavljen na http://www.skid.si
Vsak tekač teče na lastno odgovornost.

Info: 041 72 42 62 Mojmir, najboljsi@gmail.com, http://www.skid.si
Teki: Od trga do trga, Priključimo Joškota in Gor in dol po Seči so kot garancija oz. testna vožnja za dobro izvedbo teka in pohoda Povežimo soline 2010. Vi se spoznate s progo in prostorom, mi pa se ogrejemo za dobro organizacijo!
Virus se širi dalje:

Uspešno virus prenašaš naprej tudi ti! Spletno stran ŠKIDa ste poslali 178 prijateljem na novičnik se vas je prijavilo okrog 800 in nekaj tudi odjavilo.

Virus se širi tudi preko medijev:
V zadnjih dveh mesecih smo poslali 4 novičnike, izvedli 4 nagradne igre in bili najmanj 9x v časopisu (polstranski in celostranski članki), vsaj 1 x na TV, 6x v živo na radiu in velikokrat na interentnih portalih.

V tem obdobju smo organizirali tudi 3 prireditve(pohod, rolanje, tek), ki so nekakšna predpriprava za Povežimo soline...

Zato te prosim, da nam še bolj pomagaš širiti virus Povežimo soline 2010. Okuži vse tvoje prijatelje! Res je to virus ampak je dober in prijateljski! HVALA!!!
Nagradna igra št. 4
Katera je glavna nagrada, ki jo bo prejel izžreban udeleženec-ka Povežimo soline 2010? Nagrada je ZELO elegantna, prestižna in bogata! Še sam sem padel dol, ko sem izvedel, kaj smo dobili! Naj pomagam. Na http://www.skid.si se skriva v povezavah o našem kraju. Pod Kozmosom in družino Blažej...
V nagradni igri lahko sodeluješ do 15.2.2010 Kot vedno 10 nagrad!
Na solinah ni klancev...
Tisti stometrski beverlihilsovski kucelj pa je prav simpatičen. Kot če bi tekla Ljubljanski grad. Razgled in vonjave mnogo lepše, kot v žabariji...
Lepa krožna proga, ki mi je malce znana je dolga približno 12 kilometrčkov. Višincev se nabere... lahko le 50m ali pa tudi več...

Seveda pa nimam pojma, kaj pripravlja organizator. Verjetno bo krajša zadeva.
meni je žal ampak nisem izmeril proge.
tako je šlo, vzel sem kolo z novim števcem in šel. prvič sem se vrnil po slovenska navodila kako se rokuje s števcem, drugič sem se vrnil po originalna navodila v 4 jezikih.

ni pomgalo!

vstavil sem celo dva kolesarja a mi nista znala pomagati. priznam nisem sposoben zalaufati števca na kolesu. jutri zjutraj grem že spet (drugič) v trgovino, da mi pokažejo kako deluje ta stvarca.

misel: kaj ti pomaga tehnologija najvišjega nivoja (40€ za števec), če pa ne znaš rokovati z njim. :oops: :oops: :oops: :oops:
danes sem bil že 3. in 4. v trgovini :?

nekaj so le uspeli narediti, kazal mi je le skupno prevoženo pot. pa sem si mislil, saj je ok, glavno da vidim km. se zapeljem pred vhod v kamp (štart) in grem proti Ribiču, številke na km števcu lepo drsijo. sredi kampa pogledam in piše 1.48 razmišljam malo čudno kaže, bo že. pridem do konca kampa in pogledam 1.48, v bistvu nisem še zaštekal, da nekaj ne štima :--( razmišljal sem kako je to možno da je kamp dolg samo 600m, če je bil vedno do zdaj 850m. pogledam spet na števec in na njem še vedno 1.48

vseh tistih besed, ki sem povedal ob spoznanju, da že spet stvarca ne dela sem gor ne bom zapisal, ker bi mi rekli da sovražim kitajce :lol:

v trgovini so mi zamenjali baterijo od števca in povedali da je to tretji števec, ki ne dela...

no vsaj do doma mi je meril distanco(skupno). ke jajca!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA