Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Drage tekmovalke in tekmovalci vse čestitke, :clap: :clap: cari/ce ste. :cast: :cast: :cast:

V veselje mi je bilo preživet dva dni z vami na progi TS. :D Včasih so mi govorili, da ultra maratonci tečejo bolj počasi. Sedaj pa vidim, da nekateri tudi ultre tečete hitro. :shock:
Haj. Men je blo lepo in vse težke trenutke sem pustil za sabo, ko sem prečkal cilj.Je pa ostalo mnogo dobrih, lepih. Pa še nekaj novih fac sem spoznal. Super.Bi se pa res rad zahvalu vsem spremljevalcem, ki ste nas spremljali, trpeli in se zabavali.
Posebno pa še Ečotovi in Avijevi spremljevalki. Brez vaju in nesebične pomoči bi bilo težje.
Hvala in se vidimo na naslednji-kdo ve kateri...
Uporabniški avatar
 INOT
Super tekma v vseh pogledih, hvala vsem za družbo in enkratno vzdušje, posebna zahvala pa vsekakor vsem suporterjem od Olge, Tatjane, Sebi, Samota, Alje, maserja Mateja in drugih...
:D

Odlična zimska avantura, ko se je proti Sevnici pokazalo sonce, že kar prevroča.
Zhavalil bi se v prvi vrsti organizatorju, maserju Mateju ter spremljevalcem, ki so spremljali vse tekače in jih podpirali ne le svojih. HVALA!

Vsem, ki dvomite da se da z več kg preteči daljše razdalje : pred tekmo 96kg, po tekmi 96kg,
celotno traso pretekel v enakem tempu cca 6min/km plus postanki za sendviče in krofe :lol:
brez enega gela.Nisem fasal nobenega žula in kravavih nohtov, danes brez musklfibra.
Ob osmih mi je bilo kar malo žal, da ne stojim na štartu. Droga?

Hvala odlični družbi tekačev, tako dobro se že dolgo nisem počutil v družbi, ne glede na to da smo se večina videli prvič.

Pa še malo za smeh:
Na zadnji trasi me prehiti Jožko in pravi:" Ti ki se pišeš Cestnik bi moral biti že zdavnaj v cilju."
Odvrnem mu:"Ti, ki se pišeš Divjak pa še pred menoj!" :--
Nazadnje spremenil semjul, dne 15 Feb 2010, 08:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Tudi jaz bi se rad zahvalil v prvi vrsti vsem organizatorjem, ki so nam res pripravili brezhibno ultra tekaško prireditev. Velika HVALA pa vsem tekačem s katerimi sem preživel te 4 nepozabne dni. Lepo je biti obkrožen z pozitivnimi ljudmi, ki stremijo vsi skupaj v isti cilj...dokončati dirko in priti na CILJ!

Še enkrat hvala in se vidimo na naslednjih podvigih. :clap:

Tomaž
Čestitke vsem tudi z moje strani. Ne morem si kaj, da vas ne vprašam, kako je bilo kaj s prometom tekom dirke. Res me zanima, kako izgleda preteči toliko km ob cesti, še posebno v zimskih razmerah. Kapo dol vsem še enkrat. :laola

Pohvala pa tudi organizatorjem, ki so mi krajšali delovni čas, saj nisem mogel, da ne bi gledal premikajoče zastavice. V Ljubljani pa sem moral tudi pogledati vse v živo. :clap:
Pozdravljeni ultra letalci, danes zjutraj pa vsi v jok :--( ker je konec.
:laola zahvala organizatorjem na čelu z Iztokom za ultra profesionalno izvedbo-svaka čast
:laola zahvala vsem navijačem ob progi in tistim doma ki ste nas spodbujali.
V temle primeru namreč ni šlo za tek ampak prelet skozi Slovenijo.
RESPECT vsem :laola pilotkam in pilotom ki so skoraj nadzvočno leteli nad cestami.Saj nam tam bolj zadaj sploh ni blo treba tečt ,ampak smo samo stopili v zavetrje in nas je odneslo zraven.Baje da se v sosednjih državah pritožujejo naši kontroli zračnega prometa ,ker nas niso nič prijavili.Ampak do mednarodnega incidenta pa vseeno ni prišlo ker so taprvi potegnili zavoro že v Krškem in se hvalabogu ustavili še pred Hrvaško mejo.Ufff je šlo za las.
Skratka ,blo je vrtoglavo hitro in nabito z pozitivno energijo.
:laola RESPECT Nataši, ki je cel polet zdržala kljub hudemu bronhitisu.
:clap: FERPLAY Borisu za suport Nataši in ostalim ,kadar smo imeli trenutke slabosti.Bravo
:D ZAHVALA našemu DOBREMU DOHTARJU in RESCUE TEAMU za skrb in mamile.PS(Če se boste v prihodnjih dneh o temle pogovarjali s kakšnim psihiatrom - PROSIM ne izdajte naših osebnih podatkov)HVALA
HVALA vsem stevardesam in stevardom ki ste nas oskrbovali med našim poletom :laola

OK, tole naštevanje bi znalo trajat par strani pa bi blo že dolgcajt..HOČEM REČT vsem HVALA ker tegale doživetja nam ne more nihče vzeti.
AMPAK NE MOREM NEHAT in naprošam Kranjsko Kontrolo Zračnega Prometa (beri IZTOK , MILAN ,DAMJANA,......in vsi iz tega štaba) da ,nas obvesti ,ko bo odprla novo zračni linijo nad Slovenijo.
TAKOJ pridemo spet letet.
Mejte se fajn,
Primož
PRIMOŽ GAŠPIRC napisal/-a:Pozdravljeni ultra letalci, danes zjutraj pa vsi v jok :--( ker je konec.
:laola zahvala organizatorjem na čelu z Iztokom za ultra profesionalno izvedbo-svaka čast
:laola zahvala vsem navijačem ob progi in tistim doma ki ste nas spodbujali.
V temle primeru namreč ni šlo za tek ampak prelet skozi Slovenijo.
RESPECT vsem :laola pilotkam in pilotom ki so skoraj nadzvočno leteli nad cestami.Saj nam tam bolj zadaj sploh ni blo treba tečt ,ampak smo samo stopili v zavetrje in nas je odneslo zraven.Baje da se v sosednjih državah pritožujejo naši kontroli zračnega prometa ,ker nas niso nič prijavili.Ampak do mednarodnega incidenta pa vseeno ni prišlo ker so taprvi potegnili zavoro že v Krškem in se hvalabogu ustavili še pred Hrvaško mejo.Ufff je šlo za las.
Skratka ,blo je vrtoglavo hitro in nabito z pozitivno energijo.
:laola RESPECT Nataši, ki je cel polet zdržala kljub hudemu bronhitisu.
:clap: FERPLAY Borisu za suport Nataši in ostalim ,kadar smo imeli trenutke slabosti.Bravo
:D ZAHVALA našemu DOBREMU DOHTARJU in RESCUE TEAMU za skrb in mamile.PS(Če se boste v prihodnjih dneh o temle pogovarjali s kakšnim psihiatrom - PROSIM ne izdajte naših osebnih podatkov)HVALA
HVALA vsem stevardesam in stevardom ki ste nas oskrbovali med našim poletom :laola

OK, tole naštevanje bi znalo trajat par strani pa bi blo že dolgcajt..HOČEM REČT vsem HVALA ker tegale doživetja nam ne more nihče vzeti.
AMPAK NE MOREM NEHAT in naprošam Kranjsko Kontrolo Zračnega Prometa (beri IZTOK , MILAN ,DAMJANA,......in vsi iz tega štaba) da ,nas obvesti ,ko bo odprla novo zračni linijo nad Slovenijo.
TAKOJ pridemo spet letet.
Mejte se fajn,
Primož

Čestitke :clap: :clap: tebi in res kapo dol pred tabo :cast: :cast: :cast:
Kdor te še ne pozna, naj omenim, da si lani na LM prvič pretek maraton, potem decembra ultra maraton v Istri 55km, sedaj pa kar 4 dnevno etapno dirko. :shock:
Zaslužiš si res vse pohvale in tekaško spoštovanje. FACA SI.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA