prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Enkrat za spremembo sva z Marjanom iz Goric na mojo željo odtekla en klasični KRožnik v lahkoten tempu...in je prav "pasalo".... :D :D :D ...punci in Pajo so tudi oddelali svojo klasiko....za štarterja pa smo imeli tokrat špelo*, ki se je s svoji štirinožnimi prijatelji takrat prikazala iz gozdička.... :D :D

...do prihodnjič pa le še ....adijo.... :D :D
AVI napisal/-a:Danes ob 17-ih ZOO....pridemo vsi....jaz pa bom po vsej verjetnosti ponovno odtekel eno izi klasiko, saj je nart na levi nogi še nekoliko občutljiv... :D

hahaha :lol: :lol: :lol:
še dobro, da ni bil Trans na torek :lol: :lol: :lol:
faca si :D
Glede na to, da mi KRožnik ob torkih zadnje čase bolj redko uspeva, sem bila še toliko bolj vesela Helenine pobude za današnji tek :D . Prav fino razgiban je bil današnji sobotni deževni KRožnik....vsega po malem...plundre, ledu, nekaj celo kopnega, večji del pa se je le dalo kar lepo tečt. Silom prilike smo odtekle nekoliko podaljšanega, del poti čez Mostec je bil kar pošteno pod vodo. Se mi je pa verjetno prvič zgodilo, da na Rožniku nisem srečala niti enega tekača. :wink:
Helena, Andreja...hvala za družbo... :laola
Hoj...hoj....in torek je zopet tukaj.... :D :D ...punce so bile pridne že čez vikend, so šle v izvidnico :lol: .... :D :D

Jutri bom sam pričel nekoliko prej s kroženjem zaradi popoldanskih obveznosti....tako, da štartam ob 16.30 in če komu ta termin odgovarja se mi lahko pridruži...drugače je pa štart ob 17-ih...ko pride večina klape.... :lol:
Tako pa smo ga...sicer vsak nekoliko posvoje...ampak smo ga.... :lol: :lol: ...punci sta odtekli klasiko ob standarsdnem času....sam pa sem se podal na pot podaljšane variante pol ure prej....na poti srečal Marjana iz Goric s kompanijo...... :D :D :D ....na prehodu kjer PST prečka cesto, ki vodi na Vrhovce, pa mi je prav prijazno ustavil en avtomobil...sem si mislil, to pa mora biti en tekač.... :D :D :D ...ti so ponavadi malo bolj prizanesljivi na prehodih.....in glej ga....bil je Asterix-pogrešana duša na KRožniku.... :lol: :lol: :lol: :lol:

...se vidimo v naslednjih bojih...... :lol: :lol:
Bil danes na K-Rožniku. Z glavo in nogami nekaj ni bilo v redu. Zato nisem mogel teči hitro. Tudi predirajoč sneg ni dopuščal hitrega teka. Naredil sem še ovinek okrog ZOO-ja na vrh Rožnika ter potem po klasiki spet nazaj na Rožnik.

Bilo je zelo vroče- v povprečju okrog 8°. Kasneje mi je celo steklo in sem lahko tekel malo hitreje in užival v lepem vremenu.
  • 1
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA