prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Jasc
Pozdravljeni,

odkar sem se lotil z daljšimi treningi (1,30h naprej) se je pojavila potreba po vodi. :drink Razmišljal sem o nakupu torbice z nosilcem za bidon, a ko sem prišel v trgovino so tam imeli še torbice z mehom, pa neke pasove z "bombicami" po 2dcl...

Zanimajo me vaše izkušnje s tovrstnimi zadevami. Kaj največ uporabljate? Kaj priporočate? In kaj je najbolj praktično?

Hvala za morebitne odgovore!

p.s.
Mogoče že obstaja debata na to temo, a se sam ne znajdem še najbolje na tem forumu. :oops:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Jaz imam tako torbico z nosilcem za bidon kot tudi pas s 4 manjšimi flaškami pa tudi nahrbtnik z mehom. Od vsega naštetega je najbolj praktičen nahrbtnik, ampak pozimi rada pijača zamrzne v cevki. Zato pozimi raje uporabljam pas s flaškami.
 jure dvoršek
Tudi jaz uporabljam že nekaj let pas z tremi manjšimi flaškami-cca2dcl/flaška. Zelo sem zadovoljen z njimi, uporabljam jih poleti in pozimi, z menoj grejo povsod, tudi na dopoust.
Uporabniški avatar
 leteči polž
Uporabljam pas s štirimi malimi flaškami - zelo zadovoljen, sploh me ne ovira pri teku.
Imam tudi pas za bidon, ki smo ga dobili na Ljubljanskem maratonu, pa mi je za tek skoraj neuporaben.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA