prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

katero obliko letošnjih dresov podpirate?

stara (lanska) z nogicami
10
20%
predlagana nova z dinamičnimi trikotniki
32
65%
mi je vseeno
7
14%
Uporabniški avatar
 jkarmen
Pozdravljeni,

Prilagam vam končni dizajn novih dresov (znak rožice po želji).
tekaski_forum_2010_dres.jpg
tekaski_forum_2010_dres.jpg (56.43 KiB) Pogledano 4124 krat

S prihodnjim tednom bo v TF izložbi že možno naročilo opreme in bodo podane tudi vse informacije o cenah, številkah, itd...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Odličen dizajn
Naj spomnim: na prastarih dresih je bilo ime zadaj in manjše še spredaj. Tako si vedel koga prehitevaš, kdo te je prehitel in skom se pogovarjaš na startu ali v cilju. :D
 nana
Ali je kakšna možnost, da bi imele ženske majice s kratkimi rokavi. Nekaj se nas je pogovarjalo in majice brez rokavov so brez nečesa spodaj skoraj neuporabne. Poleti pa je še ena majica preveč. Bi šlo?
Z Zdravkovo idejo se pa zelo strinjam :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
nana napisal/-a:Ali je kakšna možnost, da bi imele ženske majice s kratkimi rokavi. Nekaj se nas je pogovarjalo in majice brez rokavov so brez nečesa spodaj skoraj neuporabne. Poleti pa je še ena majica preveč. Bi šlo?
Z Zdravkovo idejo se pa zelo strinjam :wink:

Nana, tudi jaz sem za kratek rokav, samo da ostane žepek zadaj :clap:
Uporabniški avatar
 Loni
Jaz sem tudi bila ena od teh čvekic... Kratek rokav bi bil zakon, žepek pa seveda tudi.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Kaj pa moška. Pa predlagal bi na desni strani spredaj z manjšimi črkami napis nick name, kajti ko se z osebo pogovarjaš bi videl tudi spredaj kdo je saj vsi se pa res ne poznamo in potem bi moral najprej pogledati zadaj kdo sploh je. Ha Ha Ha v razmislek.
Uporabniški avatar
 maca
glasujem za kratek rokav in za napis spredaj in zadaj,
pa za žepek, če nisem preveč zahtevna, zadaj, predeljen na dva prekata, po možnosti s kako zadrgico.

XS izvedba, prosim lepo,

pa seveda naj bo napolnjen s čim primernim....

saj sem že tiho, noooooo
Uporabniški avatar
 pajo
kustus napisal/-a:LP

Kaj pa moška. Pa predlagal bi na desni strani spredaj z manjšimi črkami napis nick name, kajti ko se z osebo pogovarjaš bi videl tudi spredaj kdo je saj vsi se pa res ne poznamo in potem bi moral najprej pogledati zadaj kdo sploh je. Ha Ha Ha v razmislek.

Se strinjam.
Uporabniški avatar
 jkarmen
Od danes naprej je možno že naročiti novo opremo v TF izložbi http://www.tekaskiforum.net/trgovina/.

Letos smo se odločili torej za nov svež dizajn dresov. Še vedno ostaja prepoznaven velik znak TF in nad njim napis z vašim imenom. Spredaj na sredini pa manjši znak TF.
Spodnji deli opreme so v črni barvi kot v preteklosti. Slike v TF izložbi so simbolične - in služijo za ponazoritev dizajna.

Način naročila:
Vaša naročila sprejemamo IZKLJUČNO preko TF izložbe.

Naročila v tej temi ali po zasebnih sporočilih ne štejejo.

Ob zaključku naročila v polje Opis obvezno navedite:
- velikost (dresa, hlačk, pajkic, nogavic,..)
- vaše ime/vzdevek (Upoštevali bom tudi vaše tipkarske napake, zato bodite pozorni)
- če želite logotip rožice z napisom Slovenia na hrbtni strani
- če je kakšna druga posebnost, želja

Čas naročila:

Vaša naročila sprejemamo od 23.02.2010 do 08.03.2010 do 8:00. Naročila, prejeta po tem času,bodo šla v izdelavo v 2. rundi razpisa.

Čas in način plačila:

Naročeno blago plačate z nakazilom na transakcijski račun podjetja upravitelja ESC d.o.o. št. SI56 0510 0801 2247 988 pri Abanki d.d. Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila oziroma ponudbe potem, ko oddate naročilo.

Pri plačilu obvezno navedite točen sklic - številko naročila. Ko bomo prejeli nakazilo na naš transakcijski račun, vam bomo o tem obvestili.

Rok za plačilo prve runde naročil je 08.03.2010 do 12:00 ure.

Prevzem opreme:
Tisti ki ne boste ob naročuli navedli, da želite opremo prejeti po pošti boste o možnostih prevzema opreme obveščeni. V najboljšem primeru bi bili artikli lahko izdelani okoli 20. marca.

Vprašanja?:

Vaša vprašanja lahko postavljajte tu ali pa pišite na mail: oprema@tekaskiforum.net . Hvala!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA