Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 jcerni
S Petrom Pajkom sva se dogovorila,da okoli 16 h prideva na kronometer okoli Brda. Pijač raznih vrst pa imava tudi dovolj na zalogi.
 Nataša
tud mi ta severni pridemo. dons pa res :wink:
Uporabniški avatar
 Matevz
Jest tut.

Mam nove ta hitre superge, pa ta hitro frizuro :D :D :D

Pa prazen želodček za napovedane dobrote :lol:
Uporabniški avatar
 Barb
Sem slišala da bo Matevž za zajčka
....se pa pol že splača prid't, pa odtečt kakšen krog,.....po dooooollllgem času,a ne,fantje :wink: :P
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Danes se pa bomo vsi skupaj kar pošteno odrezali na hitrem krogu okoli Brda.Za dobrote pa lahko rečem 100% poskrbljeno, BO!
To so mi dejali iz domačega zmajčkovega butika izvrstnih slaščic.Samo ne vem kaj bodi porekle na to naše sugar woooooooooomen.Ker bo konkurenca več kot očitna. :lol: :lol: :wink: To bodo namreč dobrote, ki sem jim reče "je domače iz dežele Kranjske". :wink: Pol bo pa v brunarici tako veselje :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: , da bo gospodična natakarica lahko rekla, da bo izrecno samo za tekaški forum odprta oštarija dokler ne popademo v spanec 8) .Mislim, da bo danes lahko rekla :shock: ali vam prinesem cel zaboj al k'r dva zaboja.
Na teku okoli Brda pa nam bodo :idea: :idea: :idea: gorele.
Vam povem, da se bo kadilo kot na kasaških dirkah okoli Brda.Samo tukaj bomo tekli "TEKAŠKI FORUM".Tam pe drvijo konji.
Joj kak bo to prava ludnica.
Samo, da nas potem ne bodo izneverila ta naša gold dekleta, ki obljubljajo, da bodo prišla na "hitri tir okoli Brda".
Ej imam krasna ajdija.Kaj če bi poimenovali ta tek okoli brda " VEČNA LESTVICA - HITRI TIR OKOLI BRDA".
No ja malo za šalo, pa tudi zares.
Upam, da bodo tisti, ki bodo tekli okoli brda podali točne čase.Saj bodo s tem ko bodo navedli nek svoj osebni čas, ki so ga dosegli okoli Brda tudi zabeležen na večni lestvici, kakor je omenil Aleš.
Želim si, da se vidimo v čimvečjem številu.In seveda, da na koncu ne pozabim omeniti, da nas bo čimveč v našem takoimenovanem analiznem kampu " Brunarica ", da jo zasedemo 100%.
Se vidim na dirki stoletja ha, ha.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Fotr
Matevz napisal/-a:...Mam nove ta hitre superge, pa ta hitro frizuro :D :D :D...

Frizura je še hitrejša, če jo pobarvaš! :D :D :D
Uporabniški avatar
 Matevz
Se mi zdi, da moj delodajalec ne bi bil preveč zadovoljen :D :D
Uporabniški avatar
 bigfrik
Barb napisal/-a:Sem slišala da bo Matevž za zajčka
....se pa pol že splača prid't, pa odtečt kakšen krog,.....po dooooollllgem času,a ne,fantje :wink: :P
To je pa za probat,mogoce bom celo prezivel z mal srece! :oops:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja sliš se dobro, če bi frizuro pobarval pol pa bi bil hitrejši.Sam vprašanje je za koliko sekund :lol: :wink: .Ker zadnjič je nekdo omenil, da če si obriješ noge si za nevemnatanko koliko stotink oziroma tisočink hitrejši ha, ha.
No ja samo pol bi bil to mavrični forum ne več tekaški.Ker bi pol bli čist vsi poplajhan na eno in tretjo barvo.Nekateri bi pol izjavljali, da smo prešli med hipije, če bi bli vsi mal poplajhan.
Blo bi pa hecen, kako bi to zgledal na gasilski fotografiji.
A jo kdo za? :wink: :wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 Matej
Jaz tudi pridem.

Sicer štartam iz Kamnika šele ob 17:30 (služba), :evil: vendar bom do 18:00 sigurno tam.

Da mi slučajno ne pobegnete. :roll:
Uporabniški avatar
 simi
Pridem in se priporočam 'malo' počasnejšemu zajčku.. tam okrog pol šestih.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Alora vidim, da nas bo cela laufarska falanga.Hudiča, sedaj bomo pa morali najeti še VARNOST-KRANJ,ko nas bo toliko.
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, :wink: :wink: super bo danes.
Kak bo fajn, ko bomo na škrge delal.
Prav paše, da se bojo škrge prepucale.
ČAO!*-
 Nataša
Tomaž "Ščuka" Zupančič :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA