Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

MIROSAN
Naj še jaz dodam par besed...,po dolgem ,dolgem času sem tudi jaz zaključil 42km maraton :D , tokrat v prelepi Veroni in v najboljši TF-družbi :TF) , z najboljšo TF - :driver: :laola šoferko, ki nas je peljala tja in nazaj, hvala Maci in Lauferju za prevoz in prijetno družbo, skupaj z Bojanom smo preživeli čudovit vikend...hitro je minilo , musklfiber me bo še malo spominjal na dolgo progo...(sem premalo treniral dolge teke... :roll: )
Lp Miro
Uporabniški avatar
 Laufer
Po dolgem času zopet polmaraton :laola .
Moj prvi cilj je bil priti do cilja brez večjih problemov.
Hvala maci za družbo na progi in prijeten pogovoren tempo. Ko je zavila na maratonski del proge, sem začel pospeševati in malo upal, da bom dosegel čas pod dvema urama. Ko sem zagledal areno in pogledal uro sem ugotovil, da verjetno ne bo šlo, saj so zadnji kilometer zelo zelo raztegnili. V cilju je garmin nameril 21.40 km in čas 2.00.01, uradno pa še sekundo počasneje :--( .
Sem pa zelo zadovoljen, ker sem zadnje kilometre kar lepo pospeševal, 17 km 5:50, 18 5:26, 19 5:05, 20 4:40 in 21 4:34 in sem bil presenečen, koliko moči je kljub dolgi pavzi še vedno v meni :D .

SLIKE

PS: Iro sem nažgal kar za dve sekundi :roll:
Uporabniški avatar
 lonely
No,to je bil pa res eden izmed mojih lepših maratonov.

Odlična organizacija na vseh področjih...ureditev proge,okrepčevalnice,darilna vrečka,pasta-party,WC..in vse ostalo.
Veter na delu proge in nekaj kilometrov po kockah ne odtehtata vso lepoto tega maratona, v mestu zaljubljencev.
Glede svojega teka lahko povem le to da sem zadovoljen kajti za ta del sezone si nisem odrejal kakšne časovne okvirje.Vzel sem ga bolj za delanje "baze" in uživanje če se temu lahko to reče.
Štartal sem iz zadnje vrste...zaradi gužve prvi km opravil v 14-ih minutah...pol pa naslednjih 15 km "divjal" okrog 4:15...drugo polovico malo upočasnil ker je "glava" hotela nekateri deli telesa pa ne.Glavno da sem psihološko deblokiral razdaljo 42 km...in tako bo vsak naslednji maraton lažji.
Vsem sotrpinom bi se rad zahvalil za odlično družbo...obenem pa čestitam vsem ki so se premagovali na eni ali drugi razdalji ter pri tem dosegli lepe rezultate in majhne osebne zmage.
Posebna pohvala gre našim letečim maratonkam...LILA-maca-miciM...CARICE

Bilo je res lepo...v nedeljo pa ponovim... viewtopic.php?f=3&t=14104

103...2010 1/20
 vlado
Prireditev čudovita.V celoti smo bili zelo zadovoljni.
Moj namen je bil izboljšati 1.48.30, vendar mi ni uspelo.Zadnje 3 km sem pogorel, tako da v cilj sem skoraj pripešačil. Kljub vsemu sem s časom 1.53.25 zadovoljen.
Naslednji tek mi je 7.3. v Gorici.

lp
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
zigzag napisal/-a: Ali mi lahko kdo razloži, v čem je fora, da primeš Julijino desno dojko, ko ...

Če si prijel in nisi nič začuti, je vse zaman ... razlaga ni potrebna :D
Uporabniški avatar
 mazi
Laufer napisal/-a:Po dolgem času zopet polmaraton :laola .
Moj prvi cilj je bil priti do cilja brez večjih problemov.
Hvala maci za družbo na progi in prijeten pogovoren tempo. Ko je zavila na maratonski del proge, sem začel pospeševati in malo upal, da bom dosegel čas pod dvema urama. Ko sem zagledal areno in pogledal uro sem ugotovil, da verjetno ne bo šlo, saj so zadnji kilometer zelo zelo raztegnili. V cilju je garmin nameril 21.40 km in čas 2.00.01, uradno pa še sekundo počasneje :--( .
Sem pa zelo zadovoljen, ker sem zadnje kilometre kar lepo pospeševal, 17 km 5:50, 18 5:26, 19 5:05, 20 4:40 in 21 4:34 in sem bil presenečen, koliko moči je kljub dolgi pavzi še vedno v meni :D .

SLIKE

PS: Iro sem nažgal kar za dve sekundi :roll:

Super slikce, ki te kar ponesejo na kraj... :clap:
 vlado
Pozdravljeni! Ko gledam skupno lestvico ,ne morem mimo rezultata Sink Petre. V svoji kategoriji 1 mesto,na 10 km 6mesto, končni čas 1.21.46 in se uvrstila na 122 mesto. V kolikor sem pravilno razbral uradne rezultate ,z moje strani prav lepe čestitke!
lp
Uporabniški avatar
 raf
kdo je bila skrivnostna oseba, ki je tekla pod nikom BN-IRA. Nje nisem videl, rezultat pa je. sem mislil, da je bila maca skrivnostna zamenjava, ampak sem se motil.
Uporabniški avatar
 Laufer
raf napisal/-a:kdo je bila skrivnostna oseba, ki je tekla pod nikom BN-IRA. Nje nisem videl, rezultat pa je. sem mislil, da je bila maca skrivnostna zamenjava, ampak sem se motil.

IRA je "tekla" v mojem žepu, da sem na koncu lahko oddal čip :-- , ne vem pa kako mi je uspelo, da sem bil hitrejši za 2 sek od nje :roll:
Uporabniški avatar
 Loni
Laufer napisal/-a:
raf napisal/-a:kdo je bila skrivnostna oseba, ki je tekla pod nikom BN-IRA. Nje nisem videl, rezultat pa je. sem mislil, da je bila maca skrivnostna zamenjava, ampak sem se motil.

IRA je "tekla" v mojem žepu, da sem na koncu lahko oddal čip :-- , ne vem pa kako mi je uspelo, da sem bil hitrejši za 2 sek od nje :roll:

Tako kot jaz od Marjane v Radencih :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA