prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 fantom
Ali je v SLoveniji mogoče naročiti Nike ID - torej Nike copate najbolj popularnih modelov, na katerih si sam poljubno izbereš barvo tekstila, vezalk, podplata, napisov, pa seveda tudi velikost, širino itd... Koliko te pride takšen hec, v primeru, da upoštevaš še poštino, morebitne dajatve, carino...?

LP
Uporabniški avatar
 AnDy
Nike ID produkte je možno naročiti tudi v Slovenijo. Kolikor je meni poznano artikle pošiljajo z Nizozemske, tako da carine oziroma ostalih dajatev ni. Poštnina znaša 9,5 EUR. Če vrednost naročenih Nike ID (velja samo za Nike ID produkte) artiklov presega vrednost 225 EUR je poštnina brezplačna. Minimalni čas dobave je 4 tedne!

Cena? Air pegasus +26 stane 100 GBP-jev. Za tiste, ki potrebujejo recimo širši model copata ali imajo različno veliki nogi je to dobra rešitev (velikost levege in desnega copata naročiš ločeno), drugače pa..... :)
 TatoSlo
Po novem VSE iz nikestora pošiljajo v slovenijo!!!!! Včasih so pošiljali zgolj in le nike id. Jaz sem naročil dvojne Id copate dve leti nazaj. Plačal kot žuti, za ene sem dal okoli 170 EUR, ampak so pa edinstvene. Čakal sem doooooolgo, vsaj en mesec. Mislim pa, da je bilo še dle. Na koncu koncev sem bil zadovoljen. Je pa res, da je bolj ali manj to preseravanje in se ravno velik ne splača.
 fantom
Pa saj to pa sloh ni prav drago. Pegasus 26+ je recimo pri nas stal 119 EUR v Hervisu/Intersportu/Tomasu, če se ne motim (morda je bilo tudi 109, ampak manj pa gotovo ne), torej je zadeva povsem po meri drazja le za kakih 5 EUR skupaj z dostavo, kajti funt je še vedno relativno nizek.
Edino čas dostave je dolg, a to me sploh ne moti.
Seveda so pa sedaj na raprodajah cene nižje (morajo pa še imeti tvojo cifro).

Kje torej naročiti Nike ID za EU? (do sedaj sem gledal na Nike+ strani)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA