prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 50cent
Kake lepe kosmate noge :rol: :rol: :hehe: .
Le kdo so lastniki teh prelepih nogavic(noge so malo manj lepe)... :twisted: :?:

Pod strokovnim testnim osebkom je bilo ugotovljeno, da so original cep-ke in asics cep-ke isti šmorn :? , le da so asics več kot pol cenejše, tak da navali narod.... :wink:.

Navedbe so dognane na podlagi testiranja rekreativnih tekačev in niso plod znanstvenih analiz v zaprtih laboratorijih zato ne teh trditev jemati za sveto stvar :-- .
Uporabniški avatar
 tulček
50cent napisal/-a:Navedbe so dognane na podlagi testiranja rekreativnih tekačev in niso plod znanstvenih analiz v zaprtih laboratorijih zato ne teh trditev jemati za sveto stvar :-- .

Kaj ti slučajno misliš, da so znanstvene analize v zaprtih laboratorijih, ki jih plačujejo proizvajalci, sveta stvar :?: :lol: Sama bolj zaupam izkušnjam dejanskih uporabnikov, ki so za testiranje, dali iz žepa in ne v žep! :mrgreen:

Hvala :wink:
 gd
ts čopova 14 napisal/-a:V trgovini TOMAS SPORT 2 na Čopovi imamo od včeraj na voljo

ŠPORTNE KOMPRESIJSKE NOGAVICE ASICS

na voljo so moške in ženske po ceni 19,99euro

TS Čopova 14

Ali imate nogavice tudi v črni barvi??
Uporabniški avatar
 miciM
gd napisal/-a:
ts čopova 14 napisal/-a:V trgovini TOMAS SPORT 2 na Čopovi imamo od včeraj na voljo

ŠPORTNE KOMPRESIJSKE NOGAVICE ASICS

na voljo so moške in ženske po ceni 19,99euro

TS Čopova 14

Ali imate nogavice tudi v črni barvi??

Ne v črni barvi jih žal nimamo, bodo pa približno čez tri tedne na voljo Mico-tove v temnih barvah, cene še ne vem.

:wink:
TS Čopova

P.S.nogice na sliki so prav fletne, čigave so :lol: :lol: :lol: (no mogoče za ene vem)
Vreme napisal/-a:
miciM napisal/-a:Daje se na znanje :D
Obnivili smo zalogo ASICSovih nogavic

:wink:
TS Čopova

O Mariboru pa še vedno nič :(

Meni su ih poslali u MB, ali zbog povrede ih nisam isprobal
Uporabniški avatar
 jegart
Mislim da Klatež ima prav jaz em svoje cep nogavice isprobal danes
in so se super obnesle. Posebej ker sem delal več kilometrov in sem zadovoljen.
Samo še kompresijske hlače in se bo kar kadilo za menoj.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA