Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Lp!

"Klatež" - " Tae" v kateri kategoriji sta se malo prepričajta, ker kot sem videl je v razpisu razpredelnica kategorij (letnic) iz lanskega leta (2009). Še sama preverita in mislim, da imam prav (poveča se za eno leto oz. eno leto mlajši pridejo v starejšo kategorijo ali ne?).

Omenjeni tek oz.proga pa nista primerna za postavljanje rekordov oz.pb, ker podlaga in vremenske razmere tega ne pogojujejo (največkrat je močan veter). Je pa kljub temu lep tek in nekakšen pokazatelj trenutnega stanja po zimskem ne-delu.
He, he - potem pa me ne bo, ker me bo Tae "nascal"...

Edo, sicer pa mislim, da imaš prav.
Mogoče se pa na Hrvaškem ne staramo...

Sicer pa je glede tega meni je itak vseeno.
Včeraj in danes sem se skušal on line na njihovi strani prijaviti, pa mi to ni uspelo. Poskušal sem iz službenega in domačega računalnika.

Obivankenobi; če se boš ti odločil (in jaz), potem greva vsekakor skupaj.

klatež; na vezi bova telefonsko, če boš šel. Želim štartati skupaj s tabo z ramo ob rami, z izkušenim maratoncem. Če čez celo progo drživa tempo okoli 4, kot si imel lani za tempo trening pred maratonom, če se ne motim, bi bilo čisto o.k. ne glede na to kdo prej prečka ciljno črto.

edo; tudi meni je glede kategorij vseeno, za vse bodo enaki pogoji in nikakor nebi šel na rekord, šparal se pa tudi nebi.
edo-brko napisal/-a:Lp!

Tae, če ne bom zajel vsega me bo pa "Roko" dopolnil.

Žal nimam kaj za dopolniti, ker tega teka še nisem odtekel, Zagrebški in Starek (Jarun), to sta moji Zagrebški izkušnji.
No, jaz sem se odločil in tudi prijavil.

Tu je seznam prijavljenih na 21k:
http://www.aksljeme.com/?page_id=113&t=starterlist

Boris, za 5k so zaenkrat le 4 prijavljeni.

Zajc Tadej, ne vem če to kaj bereš, opazil pa sem, da si tudi prijavljen. Zanima me iz kje si in če je kakšna možnost skupnega odhoda.
Še nekaj sem se spomnil.

A štartnino se plača na licu mesta ? Nikjer nisem zasledil TRR-ja.

Edo, ti zdaj greš ? Kako, kdaj, od kje boste štartali ?
Tae
Sem iz Brežic (sosednja "vas" :D )tako da verjetno ne pridem v poštev za skupen prevoz. Lani nisem bil na tem teku ker je bila na isti dan Gorica, sem pa bil prejšnja leta, vendar je bil takrat tek na Jarunu. Stratnina se še vedno plača zjutraj pred startom, organizacija pa verjamem da bo standardno dobra kot vedno.
Tadej, kaj pa če pridem jaz do Brežic in vozim potem za tabo. Lahko pa greš tudi od tam dalje z mano. Ali pa, če mi lahko malo opišeš pot do tja npr. od Bregane dalje. Hvala.
Zmenjeno. Se dobimo na zadnji bencinski pred mejo (OMV- 200m pred mejnim prehodom) in se pelješ za mano, ker bom verjetno po teku še ostal v Zagrebu. Za točno uro pa se dogovorimo nekaj dni pred tekom - od meje do štarta je pribl. 25 min.
Še 1 teden do tega polmaratona. Do danes prijavljenih le 119 tekmovalcev. Kar se tiče kategorij, si imel pa Edo prav. Sedaj je na njihovi strani takole: (ne znam tu narediti razpredelnice)

KATEGORIJE:

ŽENSKE MUŠKE
Nordic trka 5km Nordic trka 5km
Kratka trka 5km Kratka trka 5km
POLUMARATON
Ž-S (1976. i mlađe) M-S (1976. i mlađi)
Ž-35 (1971-1975) M-35 (1971-1975)
Ž-40 (1966-1970) M-40 (1966-1970)
Ž-45 (1961-1965) M-45 (1961-1965)
Ž-50 (1960. i starije) M-50 (1956-1960)
M-55 (1951-1955)
M-60 (1946-1950)
M-65 (1941-1945)
M-70 (1940. i stariji)

http://www.aksljeme.com/?p=1577#comments
Odločitev je padla: ker bi tudi meni en "tempo trening" pasal :mrgreen: , grem tudi jaz v Zagreb. :D
Sem dolgo premišljevala, saj je v nedeljo tudi Pohorski finale. :? Ampak moram začet malo bolj po ravnem tečt , saj je tisto kar nameravam spomladi pretečt na čisti ravnici. :ignore:
Se vidimo v Zagrebu!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA