prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Sinoči sem šel malo ''pošnjofati'' a priznam, da sem po enem kilometru raje zavil nazaj na asfalt in se lomil po okoliških ulicah. Na PST je neka zmes snega, a ni sneg in plundre, a ni plundra. Meni ni bilo všeč, komu drugemu pač bo. Govorim pa o delu med Jurčkovo in Barjansko cesto. Prijeten tek vam želim...morda pa se še kje srečamo.

LP
Matjaž
Ej, ne vem, kaj dogaja z mojim kompom. Očitno mi ne dovoli, da vam sporočim, da sem kandidatka za nedeljsko obkroženje Ljubljane, če ne bo preveč snega na trasi.
Upam, da se bo zdaj vseeno šlo (tretjič!)
Današnji dež in jutri sonce z pozitivnimi temperaturami, bo kar lepo stopil sneg. :D
Ravno za tempo 5:30 ne bo še trasa. Bo pa že kar pobralo sneg.

V nedeljo sva z Vencljom obdelala cel krog, pa je bilo veliko več snega. V snegu laufat je veliko težje, je pa po drugi strani dobro za moč in utrjevanje gležnjev.
Uroš Sobočan napisal/-a:Pa kdo je kaj govoril o teku? VATERPOLO bo :mrgreen:

jasno in ti prineseš kapce in žogo.
preštejemo pa se pred fužinskim gradom.

kako je s postojankami: jaz imam lahko na koseškem in na žalah.
Eto sveže novice s PST-ja. Pot je tu pa tam lepo prehodna na določenih mestih pa je brozga tako da dobesedno gaziš, niti hodiš se temu ne more rečt. Predvsem v Murglah je nevarno.

Jutrišnji nastop odpovedujem, zaradi komplikacij. Bo še drugih priložnosti dovolj, če pa želite vam pripravim okrepčevalnico pri pošti v Mestnem Logu.

Lp

Uroš
28.2.2010 gremo spet malo laufat po PST-ju.

Start ob 8:30 izpred Fužinskega gradu. Tempo prilagodimo počasnejšemu ali po lastni odločitvi posameznika. V primeru večje udeležbe pa itak nastanejo skupine.

Trenutno prijavljeni:

polovica:
maca
mojculja
Andreja
Helena

cel krog
ROSI64
AVI
Marinka

maca bo imela avto pri Koseškem bajerju in v njem okrepčevalnico, ki jo bo lahko potem za cel krog po dogovoru pripravila še na Žalah. Torej kdor bo tekel do Bajerja v macini družbi ali počasneje, ne bo ne lačen in ne žejen. :clap:

Mogoče se nam še kdo pridruži. :D
Jaz sem sicer jutri nameravala na "Gor in dol po Seči", a ugotavljam, da mi to verjetno ne bo zneslo, ker sem utrujena od premalo spanja cel teden. V tem primeru se vam mogoče pridružim. Oziroma se bom odločila jutri zjutraj.
No, jutri vsem zbranim in zagriženim PST-jevcem in PST-jevkam želim prijetno čofotanje :D in slalomiranje med raztapljajočimi se pasjimi "prebavnimi produkti" :? :wink: .
Moram priznati, da meni danes izbrani poskusni delček tekanja po PSTju ni bil prav nič všečen in sem tudi ob 1. priložnosti izbrala malce bolj trdo predvsem pa bolj suho "podlago" 8) .
In ja, še en lep, sončen dan je za nami, veliko pa jih je še pred nami.
Lp.
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA