prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

katero obliko letošnjih dresov podpirate?

stara (lanska) z nogicami
10
20%
predlagana nova z dinamičnimi trikotniki
32
65%
mi je vseeno
7
14%
Uporabniški avatar
 ROSI64
Alek napisal/-a:
Rosi tebe bi prosil, da če boš šel pomerit, da malo javiš kakšne so kaj številke.

Bil danes v trgovini in stvari pomeril. Ponavadi sem imel št. L, a mi je bil dres malo tesen (predvsem hlače) in sem vzel raje XL (je bil vedno prevelik, sedaj pa ne). Torej, če povzamem, so dresi nekoliko manjše številke.

Drugače so pa dresi kvalitetni in tudi podloga v hlačah je super, tako da bom jaz naročil.

Je pa osebje v trgovini bilo izredno prijazno in so mi poleg dresov pokazali tudi kroj kolesarske rute in nogavic.
Uporabniški avatar
 Laufer
ROSI64 napisal/-a:Ponavadi sem imel št. L, a mi je bil dres malo tesen (predvsem hlače) in sem vzel raje XL (je bil vedno prevelik, sedaj pa ne). Torej, če povzamem, so dresi nekoliko manjše številke.

Raje priznaj, da si se malo zredil :--
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Laufer napisal/-a:Raje priznaj, da si se malo zredil :--

Mah veš kak je fleten bil :shock:

Osebje zakon :mrgreen: celo Five in gimme five :mrgreen:

Kvaliteta pa kot se za Žolno spodobi.

Lp

Uroš
 Alek
ROSI64 napisal/-a:
Alek napisal/-a:
Rosi tebe bi prosil, da če boš šel pomerit, da malo javiš kakšne so kaj številke.

Bil danes v trgovini in stvari pomeril. Ponavadi sem imel št. L, a mi je bil dres malo tesen (predvsem hlače) in sem vzel raje XL (je bil vedno prevelik, sedaj pa ne). Torej, če povzamem, so dresi nekoliko manjše številke.

Drugače so pa dresi kvalitetni in tudi podloga v hlačah je super, tako da bom jaz naročil.

Je pa osebje v trgovini bilo izredno prijazno in so mi poleg dresov pokazali tudi kroj kolesarske rute in nogavic.

Super Rosi, samo jaz bi rajši vedel še tvoje mere, zanima me samo tvoja višina in teža, če pa še kdo kaj želi naj te sam vpraša.
Pri hlačah se mi ne zdi neki problem za XL, majčka pa le more biti malo tesna.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Laufer napisal/-a:Kje je pa slikica manekena :mrgreen:

:--(

Niso še narejeni kolesarski dresi TF. Fotka torej sledi kasneje, na uradni tekmi pa če ne prej na Franji. :D
Uporabniški avatar
 ROSI64
Alek napisal/-a:
Super Rosi, samo jaz bi rajši vedel še tvoje mere, zanima me samo tvoja višina in teža, če pa še kdo kaj želi naj te sam vpraša.

višina 186, 88kg
 Alek
ROSI64 napisal/-a:
Alek napisal/-a:

višina 186, 88kg

Hvala Rosi, bom naročil kar L (185 cm, 80 kg)
Uporabniški avatar
 ROSI64
Alek napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:
Alek napisal/-a:

višina 186, 88kg

Hvala Rosi, bom naročil kar L (185 cm, 80 kg)

To ti bo v redu, ker jaz se v L, le malo čutim utesnjen.
Uporabniški avatar
 ROSI64
stena napisal/-a:Rosi potem se kolesarskih dresov še ne da pomeriti ali je testna verzija tam?

Kolesarske drese lahko pomiriš, le da niso v barvah TF. Jaz sem poizkusil dres KK Adria. Bodo pa iz istega materiala in iste kakovosti, tako so mi zagotovili. Podloga v hlačah je ena najboljših na tržišču.
Uporabniški avatar
 stena
No to me je skrbelo, kakšna bo kvaliteta. Če je tako, bosta verjetno padla dva dresa ne samo eden (predpostavljam, da se dizajn kakšni dve leti ne bo spreminjal?). Komaj čakam, da grem pomerit, pa da ga dobim, pa da bomo lepi na franji. :D
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA