prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hvala Vencelj, lep tek tudi tebi in naj ti dan mine prijetno. :D

Jaz pa grem počasi na start na Fužinski grad. :D Potem bomo pa videli ali bo to tek ali plavanje, :D da vaterpola ne bo, :( vem že sedaj, saj Uroša ne bo, :--( ki je bil zadolžen za žogo. :lol: :lol:

Kjerkoli boste danes bili, UŽIVAJTE. :D
Pa smo tudi današnji PST pretekli. :D Zbrala se nas je kar lepa četica tekačev :shock: (10, če sem prav štel) med njimi tudi zajc, :shock: ki je del poti od LM do Fužinskega gradu že pretekel. Po planu je imel počasnih 10km, a se mu je plan ob pogledu na nas tekače porušil. :lol: Odločil se je, da teče z nami naprej, torej cel krog (33km), pa še hitrost verjetno ni bila počasna, saj je tempo narekoval AVI. :D

V drugi skupini kjer sem tekel tudi jaz, je pa tempo narekovala Helena. :D Danes ji je pa kar letelo :clap: (se pozna da so geni v družini), tako da so iz druge skupine nastale dve skupini. Kakšnih postojank med potjo nismo imeli do Kosežkega bajerja, kjer je imela maca poln avto dobrot. :drink :piti: Tu so tudi vsi iz zadnjih dveh skupin končali tek, jaz sem pa sam nadaljeval do Fužinskega gradu. :D

Na cilj sem prišel kar malo utrujen, :oops: sem pa bil vesel AVI-jevih pozdravov na moji zadnji šipi avtomobila. AVI hvala, za pivo pa velja. :toast:

Naj na koncu omenim vsem tistim, ki se bojite snega, da ga skoraj ni več nič. Nekaj ga je še v Murglah in pri Kosežkem bajerju. Drugače je pa PST več ali manj kopen. :wink:
ROSI64 napisal/-a:Naj na koncu omenim vsem tistim, ki se bojite snega, da ga skoraj ni več nič. Nekaj ga je še v Murglah in pri Kosežkem bajerju. Drugače je pa PST več ali manj kopen. :wink:

ne mu verjet :-- , ni res, da na PST-ju ni snega, je, v Murglah in naprej proti Koseškemu bajerju smo tekli po snegu :evil: , mene je ta del poti razsul ko kanto (rosi64, nič nisi kriv, čeprav zadnje čase s teboj tečem kot tvoja cokla :--( in :oops: ).

Gor po Golovcu je letelo brez težav, pa dol tudi in do srnc od prejšnjikrat, tam pa sneg, čofta,..., moje nogice niso hotele ubogat, glava je hotla, noge pa so se začele :argue:

In potem je šlo po polževo, Helene ni bilo moč dohajati, pa je pičila naprej s "kubancem" (ne vem več, kako mu je ime, sori). Meni je, spet, družbo delal ROSI64, klela sem ko mađar (potiho, ker se glasno za damo v mojih letih pač ne spodobi), videla sem samo še moj avtoček pa postojanko....

Tkole, sedaj pa samo še kratki, mali, počasni ( :wink: ) tekeci. Prosim, naj me kdo opomni, če bom šla prehitro.

A ja, Mojčina skupina - mi je žal, ker nisem šla z vami, sem mislila, da zmorem več. Drugič - če rečem počasi, me dajte na štrikca, pliiis. :mrgreen:

Avija in zajca raje sploh ne omenjam, no comment, tako sta šla hitro naprej, da sem srečna, ker sem imela čast opazit vsaj njune podplate :clap:
Danes sem po nekaj mesecih spet tekla v Ljubljani. S počasno skupinico sem pritekla od Fužin do Kosez. Niti klanec na Golovec :oops: , niti sneg na PST nista bila ovira, da se ne bi imela prijetno :D . Hvala vsem za družbo, prigrizke, pijačo in transport na izhodišče :wink: .
Zjutraj sem hotel odteči 10 km - po polžje. Ker sem bil "blizu" in še ura je bila prava, sem se odločil, da pridem na start zagrizenih TF-jevcev, jih pozdravim in odtečem nazaj. Ko sem zagledal prešerne obraze tekačic in tekačev, je bila odločitev, da odtečem cel krog, lahka. Čeprav sem bil povsem nepripravljen (brez zajtrka, nič pijače, nič energijskih "zadev"...), sem vseeno šel. Rešila sta me ROSI64 in Raines na startu, ker sta imela dovolj pijače.

Kot ponavadi sem spet tekel v ospredju. Za spremembo nisem držal tempa jaz, temveč AVI, ki sem ga rotil, da naj ne teče prehitro :oops: Mojo željo je upošteval. Kmalu po spustu z Golovca naju je prehitela Marinka, ki je zamudila start. Sem se ustrašil, da bo oddirjala naprej in da jo bo treba loviti ampak jo je "ustavil" sneg in smo družno odtekli do konca moje poti do LM.

Tam pri Koseškem bajerju mi je sneg pobral ogromno moči, volje, za nameček pa sem podoživljal travme s TS in sem si kot že nekajkrat letos rekel, da me sneg ne vidi več.

Res hvala AVI-ju, ki je upošteval mojo željo, da ne tečeva prehitro in da me je zalagal s sladkorjem, pijačo in Marinki za družbo, ki danes, citiram, ni imela svojega dneva :wink: Kljub "počasnemu" teku sem v cilju (doma) spil 2,5 litra tekočine :shock:

Kljub celemu krogu se poškodba levega stegna ni ne poslabšala, ne izboljšala, tako da današnji dan ocenjujem kot uspešen.

Skratka, bilo je lepo srečati TFjevce in še lepše biti v vaši družbi :wink:
Moj PST pa danes ni prinesel prav veliko dobrega. Lani sem imel ogromno težav s kolenom. Danes pa mu nisem naredil nobene usluge. Tek po snegu je grozen (zame). Na Koseškem bajarju me je začelo boleti koleno, zato sem se odločil, da ne nadeljujem. Dobil sem brevoz do Fužinskega gradu (hvala Mojca) v povsem novi Toyoti :wink:

Ja prej omenjeni "kubanc" sem verjetno jaz (ker sem bil tam na dopustu). Za vse, ki sem se vam pozabil predstaviti sem Luka, na forumu pa Raines, kot ste verjetno že ugotovili :)

lp
raines napisal/-a:

Ja prej omenjeni "kubanc" sem verjetno jaz (ker sem bil tam na dopustu). Za vse, ki sem se vam pozabil predstaviti sem Luka, na forumu pa Raines, kot ste verjetno že ugotovili :)

lp

ja, ja, :oops: :oops: :oops: , nisem hotela ustreliti kakega kozla, pa sem bila malo preveč previdna. :--
naj dodam le, da je bilo res prav luštno odteči en krog...da sem zelo užival (saj je bil tempo zmeren, kar je bil tudi cilj, glede na vremenske razmere in aktivnosti v prejšnjem mesecu.....tako, da zajc...ni se mi bilo potrebno nič kaj nazaj držati.... :lol: :lol: :lol: )
Z Marinko sva odtekla skupaj do Šmartinske ceste, potem pa sem sam nadaljeval do Fužinskega icgradu...vmes pa sva srečala še miciM....

Rosi...za :toast: pa velja....in priložnost bo že drugi teden..... :D :D

P.S. me je pa PST prijetno presenetil, saj sem glede na vse opise zadnjih nekaj dni pričakoval vsaj 3x bolj zasneženo pot, kot je v resnici bila.... vse do murgel je skoraj popolnoma kopno, drugače je pa skoraj povsod kopna vsaj ena stezica....še največja "težava"-če temu lahko tako rečemo, je od "grbe" do koseškega bajerja....
Včeraj res ni bil moj dan. Predolgo sem poležavala v postelji, se borila s krči (punce že vedo, o čem teče beseda), zgrešila odcep na Zaloški in posledično zamudila skupinski štart. :oops:

Dva ne-tekača v tekaških oblačilih sta mi namignila, da se je ekipa odpravila na pot pred petimi minutami, zato sem se v diru zapodila za njimi. Prvi kilometer, pa že tempo 4.55. Ustavil me je že prvi klanec, saj so moji copati - Nike Lunarelite brez profila - kar spodrsavali na poledenelem snegu. Kmalu sem ujela prvo skupino in misleč, da jih je spredaj še na tisoče, odhropla proti vrhu Golovca. Pozna se, da me letos klanci še niso videli.

Avija in Zajca sem ujela pri Dolenjki. Njun tempo mi je kar ustrezal. Seveda do prvih nanosov razmočenega snega. Prej bi jih pretekla s krpljami kot v gladkih supergah. Noge so postajale vse težje; prstki in peta v copatih so potrkavali malo naprej malo nazaj, kamor je pač naneslo. Vsekakor so se počutili utesnjeno v tistih bajsastih nogavicah. Ko smo prispeli do najhujšega dela med Grbo in bajerjem, je bilo mojim nožicam zadosti ladijske vožnje po razburkanem snegu. Doma sem ugotovila, da tista pekoča bolečina pomeni krvave žulje in vodne mehurčke na palcu in na peti. Gulp! Maraton v Rimu pa že čez 3 tedne.

Fante sem pri bajerju spustila naprej, pa jih potem spet ujela (bila sta prijazna in sta počasi drncala naprej). Zajc se je poslovil po svojem polnem krogu, mene pa je začelo najedati v glavi. Prvič pri obkrožanju Ljubljane sem se odločila, da imam zadosti vsega: krčev v trebuhu in krvavih žuljev in snega in younameit še česa.... :FO:

Pri Šmartinki sem pomahala Aviju in se dala odštopat do Fužinskega gradu. Hvala Milanu iz Gorenjske, ki mi je ustavil in mi prikrajšal nedeljske muke. Kot rečeno - PST me do nadaljnjega, torej do suhega ne vidi več. Torkove intervalce 1-2-3-2-1, tempo 4.35 grem raje odteč na cesto. Tam me sicer lahko zbije kakšen avto, ampak noge bodo vsaj tekle po trdni podlagi in to v starih supergah, ki bodo očitno poleg Ljubljane videle še Rim. Zoom elitke, zakaj vas ne delajo več? :--( Vrnite mi Air Zoom elite! Sedem parov sem speštala v zadnjih letih, hočem še osmega in devetega. :laola
raines napisal/-a:Ja prej omenjeni "kubanc" sem verjetno jaz (ker sem bil tam na dopustu). Za vse, ki sem se vam pozabil predstaviti sem Luka, na forumu pa Raines, kot ste verjetno že ugotovili :) lp

To samo pomeni, da je maca lani zabušavala :D
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA