področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 ALONSO
Se mi je pa zdelo,da smo tekači eni dobri,vljudni ljudje,a sem malo razočaran nad teksti,ki jih berem.Če kdo ne privošči Mojci sanjske poroke in mu je hudo za en SMS,potem pa naj ne bo nesramenMojca,upam da ni poroka junija,ko greva na gorski maraton v Podbrdo.Lepo treniraj,da te spomnim,nekje 5000 metrov viš.razlike,nič več.ČAO!!!ALONSO
Uporabniški avatar
 MojcaZ
ALONSO napisal/-a:Se mi je pa zdelo,da smo tekači eni dobri,vljudni ljudje,a sem malo razočaran nad teksti,ki jih berem.Če kdo ne privošči Mojci sanjske poroke in mu je hudo za en SMS,potem pa naj ne bo nesramenMojca,upam da ni poroka junija,ko greva na gorski maraton v Podbrdo.Lepo treniraj,da te spomnim,nekje 5000 metrov viš.razlike,nič več.ČAO!!!ALONSO

Hvala Alonso :wink: Se ne sekiram glede drugih :-- Poroka je 29.maja.

Hvala vsem za lepe želje in glasove :laola

LP, Mojca :wink:

p.s.: sms stane 1,99 eura. Se opravičujem za nastato škodo. Če kdo želi mu lahko povrnem (ampak samo ob predpostavki, da mi pokaže mobi račun :-- )
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Mojca upam, da bo pomoč zalegla :D
sicer pa je poroka itak samo dodatek k zmagi, ki jo že uživata

sanjski par ... je več kot ... sanjska poroka :D
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Hvala vsem za prijaznost in podporo :wink: Danes se začenja drugi teden glasovanja (nato pa samo še 4tedne). Mi2 sva še vedno par št. 4 (če je kdo pozabil :-- )

Hvala vam vsem skupaj.

Lep dan vam želim še naprej.

p.s.: vse ostalo ostane isto, cena sms-a je 1,99 eura, dnevni časopis 1 euro, nedeljski dnevnik 1,8 eura

Mojca Z. :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Pa sem jo izrezala, glasovnico namreč in že čaka, da med mojo malico odroma do prvega nabiralnika. Vso srečo!!!
S Sončko glasovala elektronsko, sedaj poiščem še papirno verzijo.
Tale maj bo pa pester, a ne MojcaZ.
Želim vama srečen, vesel in prijazern zakonski stan.
Čestitke še tu na Forumu.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Zdravo!

Spet je teden naokoli in s tem tudi novo glasovanje. Malo sem pozna, ker me "lovi" nahod :( in sem bolj malo v stiku z računalnikom.

Hvala Vam za glasovanje in vašo prijaznost. Smo na polovici glasovanja. Še tri tedne pa bo razglasitev in upam, da prideva v finale :D

Do naslednjega tedna, ko sem bom spet malo javljala in malo dvigovala temo, pa se mogoče kje vidimo, Vas prav lepo vse pozdravljam.

HVALA. :laola

LP, Mojca :wink:

p.s.: v Gorici sem bila prepoznavna kot par št. 4 :oops: hvala
 spela*
Danes bom spet oddala glasovnico iz včerajšnjega časopisa.
MojcaZ, nič nisi povedala, kam naj vaju na poročno potovanje pošljemo, tako da sem obkrožila kar Daljni vzhod in Pacifik. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA