prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
dexi27 napisal/-a:Mogoče pa kdo proba še ...
... Jaz sem z njimi pretekel celotno Trans-Slo pa so mi bli SUPER :!: :!: :!:
Da o ceni ne zgubljam besed :mrgreen:

Zgleda, da je že precej različic kompresijskih nogavic. Jaz sem z Asics pretekel prve tri etape TranSLOvenija in sem jih moral po teku vsak dan oprati. Nihče ni popoln :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
marathon95 napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a: ....sem jih moral po teku vsak dan oprati. ..:D

A kaj ih obično ne opereš? :idea: :?:

Obično nimam istih več dni zapored :D
in kot je rekel predhodnik
z njimi pretekel celotno Trans-Slo pa so mi bli SUPER

tudi meni so bili super, le da sem jih jaz moral vmes prat, on pa ne :--
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Tatjana napisal/-a:ZdravkoC, tu pa te moram popraviti. Jih je enkrat opral on, dvakrat pa jaz ;) :--

Saj se spomnim, ko si šla en dan laufat, stari je pa moral štumfe prat, drugače je tak kar pri računalniku visel. Je že prav tako :D
Imeli smo se pa fajn, ane :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
dexi27 napisal/-a:Veš kaj tote so pa tak poceni da jih dvakrat obrnem pol pa vržem v stroj, pa so kot nove :-- :--

:D
Uporabniški avatar
 Tatjana
ZdravkoC napisal/-a:
Tatjana napisal/-a:ZdravkoC, tu pa te moram popraviti. Jih je enkrat opral on, dvakrat pa jaz ;) :--

Saj se spomnim, ko si šla en dan laufat, stari je pa moral štumfe prat, drugače je tak kar pri računalniku visel. Je že prav tako :D

sem šla en dan prej tudi laufat, pa sem mogla prej štrumfe oprat ;) :lol:

ZdravkoC napisal/-a:Imeli smo se pa fajn, ane :D

super je blo! :D
Uporabniški avatar
 Tatjana
Ah, ja, da ne bom samo offtopic. Meni so bolj všeč Nike kompresijske nogavice kot pa More mile. Nekak bolj se prilagajajo mojemu stopalu - pri More mile se mi pri prstih nabere, ker mam premalo nogo. So mi pa oboji malo predolgi in se mi zarolajo pod kolenom, če jih nimam potegnjenih malo dol. Zgleda mam prekratke noge :oops:
Uporabniški avatar
 miciM
Pozdravljeni
ASISCove kompresijske nogavice imate na voljo sedaj tudi v TS Murski soboti, od četrtka naprej pa še v TS MB v trgovini na Jurčičevi in v TS Celje.
Žal trenutno manjka velikost 43-46, ko jo bomo dobili, vam sporočim

lep dan
:wink:
TS Čopova
Uporabniški avatar
 RoKo
Ene črne bi tudi jaz vzel na probo, da vidim, če je kaj na tem.

Kje so možnosti nabave na našem koncu (Koper, Postojna), če ne bojo zaslužili taljani v nedeljo v Gorici.
Uporabniški avatar
 miciM
RoKo napisal/-a:Ene črne bi tudi jaz vzel na probo, da vidim, če je kaj na tem.

.

V črni barvi jih žal ni

TS Čopova
Uporabniški avatar
 Vreme
miciM napisal/-a:Pozdravljeni
ASISCove kompresijske nogavice imate na voljo sedaj tudi v TS Murski soboti, od četrtka naprej pa še v TS MB v trgovini na Jurčičevi in v TS Celje.
Žal trenutno manjka velikost 43-46, ko jo bomo dobili, vam sporočim

lep dan
TS Čopova

Ja če bi to prej prebral jih danes ne bi iskal v Jurčevčivi, :evil: ampak tudi nebi dobil nove Mizunke za -40% :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA