prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Če bo kdo naročal po spletu preko wiggla me lahko pocuka, da se mu pridružim (imam namreč eno malenkost za cca. 20EUR) in bi lahko tako skupaj imela vrednost nad 100EUR da bo brez poštnine... :laola :clap:
Pa sem jih dobil. Po vseh predlogih sem se odločil za predlog platfusa.
Sedaj jih imam že doma in samo čakam primerno vreme da jih lahko preizkusim.
Vsem iskrena hvala za predloge. Veliko je vplivalo ,da sem blizu Slovenj Gradca - prišel kupil in se odpeljal.

KAR ME NE UNIČI, ME OKREPI
Na skinsovi internetni strani je cena 90 € ti pa si dal 60 torej je bil popust še večji ali pa si vzel krajše hlače. No kakorkoli že, vesel sem, da si dobro kupil. Sam pa nameravam kupiti kompresijske kratke hlače in sem sedaj v obzir vzel tudi tele hlače skins in ne samo cep. Vem da je bil skins prisoten na trgu mnogo prej kot cep (vsaj na slovenskem trgu) tako, da mora biti kvaliteta primerljiva če ne celo boljša. Hvala za vse informacije, ko pa stestiraš hlače pa prosim poročaj kako se obnesejo.

P.S.
Se opravičujem, ker te tikam, ker sem verjetno vsaj 30 let mlajši ampak tako mi tekst veliko bolj steče :D . Lp
Danes sem sprobal kompresijske hlače in drugič cep nogavice.
Morem priznati da se je vse skupaj dobro obneslo oz, da ni bilo kašnih
posledic po treningu kljub temu da sem odtekel 21 km. Za to jih priporočam vsem
tekačem.
Pozdravljeni!

Zanima me, če so vse kompresijske hlače narejene za samostojno nošnjo, kako je s temi skinsovimi? V čem je bistvena razlika med kompresijkskimi hlačami in običajnimi "pajkicami"?
Mogoče se bo kateri drugi oglasil ki ima več izkušenj pri kompresijskimi hlačami.
Kar se mene tiče sem jih včeraj imel prvič in so se zelo dobro obnesle pri teku.
Ker sem imel zraven še cep nogavice sem se izredno dobro počutil poteku oz,
veliko manj zmatran kot običjno.Tako da jih priporočam vsakemu ker jih ima moj kolega že skoraj dve leti in tudi on jih prporoča.
je že kaj večja ponudba kompresijskih hlač v Sloveniji (morda v Ljubljani)? jih še kdo drug tudi priporoča. ravno zdaj sem namreč razmišljal, zakaj se večinoma govori o nogavicah, mene pa običajno bolijo stegenske mišice in bi mi zato prej prav prišle hlače.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA