prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 iverson
Zdravo

Model Crosslite, Skylite ter nov model Raptor... Se bi dalo to kej v Sloveniji probat ter kupit? Ter da nimajo na zalogi samo 3 številke. Katera trgovina, Iglu mogoče?
 Gasper`
Jaz imam La Sportiva Crosslite, dobil pa sem jih v Iglu sportu (BTC), ce ti to kaj pomaga.
Uporabniški avatar
 cvalenti
La Sportiva Crosslite 100% drži iglu šport, sem jih šel sprobati, toda, če imaš ozko stopalo, so zate, če ne bolje, da jih ne vzameš.Kolega, ki dela v igluju, jih je nabavil in po dveh mesecih redne uporabe strgal na stranskem delu,prav zaradi tega, ker ima bolj široko stopalo. Copati so drugače odlični, tudi lepi so :D
 Gasper`
cvalenti: Jaz imam ozko stopalo pa so se mi po treh mesecih uporabe na stranskem delu ze strgali. Tako da upam, da vsaj do poletja se zdrzijo;)
Uporabniški avatar
 cvalenti
Ufff madona, kaj to pomeni :?: :?:
Kakšni pa so drugače te copati, mislim iz prakse, če lahko poveš??
Uporabniški avatar
 iverson
Potem bom Igluju poslal če se lahko dobi model Raptor. Drugače bom pa spet Inov8 kupu iz anglije.
 Gasper`
Jah jaz sem s Crosslite izredno zadovoljen. Lahek čevelj z odlično torzijsko stabilnostjo ter dobrim oprijemom, razen na mokri skali.

Glede raztrganine pa ne izključujem možnosti, da nisem kje zataknil za kakšno vejo. Ker moji tereni so bolj ekstremni, sploh spusti;)
 luzr
Že večkrat sem napisal kdo prodaja LaSportivo. Zakaj ne pobrskaš...
iverson napisal/-a:Kva noben nimam La Sportiva superg?
Ali je tako težko telefonirati v Iglu? Kako naj vem katero številko noge imaš...
V omenjeni štacuni (na različnih lokacijah!)nimajo več vseh lanskih modelov. Novi pa še pridejo.

cvalenti napisal/-a:in po dveh mesecih redne uporabe strgal na stranskem delu,prav zaradi tega, ker ima bolj široko stopalo.
Pri redni in resnejši uporabi se to zgodi. Sportiva se je že strgala. Med drugim tudi na podplatu. A strgajo se tudi (praktično vse) druge supergice.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA