Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 jcerni
Sodelovali smo na 1. Fotrovem teku okoli Brda pri Kranju v dolžini 9,8 km, kjer so bile kategorije zasnovane po teži, in sicer >68 kg, >80 kg, <80 kg. Na štartu se nas je zbralo okoli 40 TF-cev. Sam štart ni bil skupinski, ampak v manjših skupinah. Diplome niso bile samo za zmagovalce, ampak za vse. Medalje pa po tradiciji samo za prve tri v kategoriji. Kar nekaj tekmovalcev je doseglo hitrost nad 15 km/h. Ostali pa smo zmogli hitrost pod 15 km/h in nekje do 11 km/h.

Vse čestitke organizatorjem za zgledno izpeljano tekmo.

p.s.: nekaj slik si lahko ogledate na naslednjih spletnih straneh: http://www.sportosplet.net/galerija/thumbnails.php?album=223
Nazadnje spremenil jcerni, dne 01 Okt 2004, 05:43, skupaj popravljeno 5 krat.
Uporabniški avatar
 ales
Sporočilo organizatorja:
-sory za mal šovinistične kategorije; bo naslednji (spet ) bolj poskrbel za punce
-zaključili smo k sreči šele naslednji dan
-nekatere so čakale impro ligo, ki se izvede, žal, edinole, ko smo smo sami!
-res iz vsega srca hvala vsem, ki ste prišli! Osnovna ideja je bila, da odtečemo en hiter krog in smo vsak v svoji kg kategoriji najhitrejši; ampak tkole z nad 30 forumovci-in forumovkami- je bilo bistveno prijetneje!
-še ene tri zgornje vrstice bi rad napisal, pa mi zdajle ne gre!
-lestvico najbočjših rezultatov Brda naredim jutri, ko pridem še do rezultatov ostalih

-iz srca HVALA VAM VSEM, KI STE PRIŠLI, res!
 dpop
Če lahko povem v stilu mojega "mnogo hitrejšega kolega":
"Dijo mijo, je biu tola en flet'n tek" :lol: :lol:

Odšel iz Ljubljane ob 16:00, prišel na Brdo 17:15... hmmm
je bila pač gužva na Celovški (pa še en čstni krog po Kranju :oops: :lol: )

Pridružil sem se Mihi PR... no, Miha... kako je tečt v moji družbi...
kot bi imel "ročno zategnjeno"... a ne??

Ampak... pustimo rezultate... bilo je PRIJETNO druženje in
še PRIJETNEJŠA analiza... še posebno podelitve...

Skratka... Aleš (in ostali, ki ste organizirali)... HVALA!!! :cast: :cast:

1080 Darko

P.S. Matevžu pa hvala za vse nasvete, sedaj na "stara leta" izvem kaj
vse delam narobe... recimo tudi to da premalo spim.... hmmm...
in očitno danes ne bo nič bolje :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja dpop je pač že tako, da te zaslužen spanec čaka, če ne prej pa v penzionu.Ni hudič, da se ne bi enkrat naspal, pošteno kot človek. :lol: :wink: .Ja stvar se je iztekla, kar se da lepo in v redu.To je bil po dolgem času moj soliden trening tek.Ja resnično sem po dolgem času dihal rahlo na škrge.
Bilo bi v redu, če bi vsak teden se dobili nekateri in odtekli vsaj dvakrat ali trikrat na teden eno tako brzinsko progo.Prav pasal je to danes oziroma pardon včeraj.Ker danes smo pa že prvega.
Upam, da smo se imeli vsi skrajno fajn.Takih prireditev bi moralo biti še več.
Saj bi potem morali odpreti še eno dodatno Brunarico :lol: :lol: :roll: .Kaj bi pa na to porekli ostali pa je vprašanje, kajne?
Matevž je bil včeraj prava faca.Tako smo se nasmejali njemu in ostalim.Pohvala vsem organizatorjem in udeležencem, ki ste pretekli progo.Vsak je dal od sebe pač kar je lahko.Nekateri več, nekateri manj.
Druženje je bilo popolno.Pijače dovolj, hrane pa tudi.
Vsak je prispeval kanček dobre volje, ki jo je lahko.
Nekateri so izstopali še posebej prepričljivo :oops: :oops: :wink: .To bo treba zapisati na poseben kos papirja in dati v okvir.
Ideje se še porajajo o različnih variantah tekov.Tako, da bomo imeli zmeraj pestro na repertuarju naših večnih debat okoli teka in vseh prečudovitih dogodkov, ki jih bomo doživeli.
Zopet je bilo nekaj debate okoli Jordanije.Sedaj se mi je zasidrala v misli, kot že redkokatera tekma ne dolgo.Zopet imam motiv in en cilj več do katerega želim priti seveda.
Če ne bo kaj šlo narobe se vidimo v JORDANIJI na tem norem teku.
ČAO!
 marjan
Tudi sam se pridružujem čestitkam vsem zaslužnim za odlično izvedeno "tekmovanje" :D :D :D

Sam sem izredno zadovoljen, kajti to je bila po pol leta od začetkov tekaške "kariere" moja prva tekma in sem osebni rekord popravil skoraj za 3 minute. :) :) :)

Spoznal sem nove "face", pa še ko sem pozdravil Stašo in Natašo, sta me kar debelo gledali, kdo je to. :o :o :o

Doma sta me čakala 2 nadobudneža, zato sem moral hitro oditi.

Tako tekmovanje bi lahko postalo tradicionalno. :lol: :lol: :lol:

Lep pozdrav vsem tekaškim navdušencem.
Uporabniški avatar
 Barb
No po dolgem času sem zopet tekla na Brdu. Celotno progo sem tako rekoč odtekla sama, ker pač pazim na korake, zato sem imela tudi dovolj časa, da sem lahko podoživela naše prejšnje teke, no ja pa še za kaj je ostal čas.

Vse pohvale Alešu :cast1: za dobro izpeljano organizacijo in trud, ki ga je potrebno včožiti v tako pripravo. Še posebej so mi bile všeč pa medalje, za katere mislim, da si se še posebej potrudil.Marsikateri organizator javnih tekov, bi se lahko zgledoval po tebi.

Lepo je bilo videti tako veliko število nasmejanih članov TF na kupu.
Uporabniški avatar
 Matevz
Aleš, hudo .... :cast1: :cast1: :cast: :cast: :cast1: :cast1: :cast: :cast: :cast1: :cast1: :cast: :cast:
:laola :laola

Bilo je res fino, hvala.
 dpop
Matevz napisal/-a:Bilo je res fino, hvala.

Kar se vidi iz PRILOŽENEGA :wink: :lol: :lol:

1081 Darko

P.S. Ne obvladam fleša PRESS
Uporabniški avatar
 Barb
Staška,pozabila sem: Hvala za figice. :wink: Prav teknile so mi.
Uporabniški avatar
 bigfrik
Zelo lepo pripravljen tek Ales.Tudi z moje strani vse cestitke!Bilo je spet eno zelo prijetno druzenje.Dpop slikice so super,kot vedno pravzaprav!Kdor je zamudil mu je lahko zal!
 Nataša
Včeri je bil res lušten tek. mam pa tokrat nekaj individualnih nagovorov:
ALEŠ - super organizacija, neverjetno si to zrihtal. Bravo!!! upam, da bo ta tek postal tradicionalen.
STAŠA - hvala za tek in družbo. čeprav sem potem (po Barbinem nareku, jest NČ kriva :oops: ) tebe napisala na 10.mesto, pa tuki javno razglašam, da si bila definitivno boljša, hitrejša in še čakala si me. Sori še enkrat in bravo tudi tebi. Itak - ko boš pozdravila koleno, te bom gledala samo še daaaaleč od zadaj :wink:

GAGA - čestitke za dobro pecivo, še bolj pa zato, da se ti ga je dalo spečt. jest se na te podvige še pripravljam. res je blo dobr :P

PRIMUS - sem vesela, da sem te končno spoznala. upam, da se boš še naprej zabaval ob mojem nakladanju in da nisi zdej čist depresiven, ko si odkril, kakšna sem v resnic :wink: p.s.:sem se spomnila brata. sta si precej podobna!! :wink:

Peter Pajk, Černi in ostali, ki ste utrpeli škodo zaradi mojega nepoznavanja matematičnih znakov: se opravičujem! :oops: eni pač mešajo levo in desno, jest pa znake za manjše in večje. res mi je žal :oops:

SIMI, BAJSI in FOTR - hvala za dobro družbo pri mizi :wink: in BOR - hvala za hvala

BIGFRIK - hvala za presojeni primanjkljaj kil :oops:

MATJAŽV - upam, da boš uspel vse zlikat in spakirat brez prevelikega stresa :wink:

ERO - vadi podpis!!! vsi so mislili, da sem čečkala po njihovih diplomah :evil:

MARJAN - zdej vem, kdo si!! naslednjič se ne bomo čudno gledali :wink:

DPOPOVIĆje pa končno dokazal, da je večja blondinka k jest :wink: pa ne v centimetrih :twisted:

ALEŠEVA ŽENA ALENKA - zelo prijetna sprememba v vrstah TF!

in LOJZEP - ostani tak vaški plejboj, kot si. tvoji beli štumfi so moja luč v prihodnost :!: :wink:

en lep pozdrav vsem, fajn ste!
 Kozina
Jaz sem tut vceraj tekel, sam nisem bil nic v Brunarici.

Vse pohvale za zelo dobro organizacijo.

Zanima me, ali boste objavili na forumu rezultate vcerajsnjega teka okrog Brda?
Nazadnje spremenil Kozina, dne 01 Okt 2004, 09:32, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 gorazd
Zelo lepo. Tud organizacija je bla res na nivoju. Časomerilska miza, tehtnica, diplome, medalje.
Res je blo pa prijetno druženje v Brunarici, bi lahko večkrat prišel, še sploh ker sem zaenkrat edini, ki grem lahko peš domu :D
Hvala vsem, ki ste prinesli hrano, še posebej slaščice: štrudel, domače politanke, nizozemski vafli, piškoti, saj se na slikah vidi da sem skoz jedu.
Uporabniški avatar
 GaGa
Jaz imam tak musklfibr danes, pa ne od teka... od lupčkanja :D . Tolk moških v enem večeru pa še ne :shock: :shock: :shock: .

Drugače pa, prijeten teren in super družba!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA