prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

V soboto sem se 1. udeložila zimske lige. Saj bi prišla večkrat, vendar imam sobote zasedene z drugimi aktivnostmi. Presenečena sem bila nad številčno udeležbo od blizu in daleč. Običajno smo tekači na Primoža bolj izjeme - veliko več je pohodnikov, toda za sobote ob 9h to zdaj ne velja več :D .
Za to gre zahvala cvalentiju in njegovim pomagačem. :clap:
Lp E.
Ne morem verjeti, da je v soboto že zadnji vzpon na Primoža :o :o Upam, da se bomo zbrali v čim večjem številu, tako kot prejšnjo soboto, da bo spet luštna fotka nastala :D ...vsi zgneteni skupaj, na sredini rumene cvetke, ob strani nekaj rdečih...
Se vidimo v soboto, do takrat pa uživajte na svežem zraku 8)
No, takole mi je Marko Baloh izročil del nagrade (drugi del je presenečenje :-- ), ki jo bo dobil rekorder proge 1. zimske lige na Sv.Primoža nad Kamnikom. :laola
Tekmovalec, ki je/bo postavil rekord, mora obiskati ligo minimalno 3x. Trenutno je to Jure Grmšek s časom 20:12 :clap: , toda Sebastjan Zarnik in Gašper Bregar imata vsak po dva vzpona in če se pojavita na zadnji ligi ............... :twisted: :--

Še fotka:
Slika

Vse o Marku Balohu lahko najdete na:
http://markobaloh.com/si/

PS: Še enkrat pa se s Sandro zahvaljujeva za povabilo, prijeten klepet in vse nagrade, ki sta jih donirala Marko in njegova žena Irma.
Sicer se ni za bat da bi jst odnesu to nagrado :lol: ampak naj konkurenca ve jst pridem :-- , rekord sem tud že postavu, tolk sobot zapovrstjo še nikol nisem laufov na Primoža (pa nej kdo reče da to ni rekord) :shock:

Vabljeni v prijetno družbo :wink: na prijetno traso, vreme pa itak zrihtamo, se nikol ne ponavlja :D

Pa še enkrat, sandy, :clap: cvalenti :clap:
:cast1: :cast1:
BO-JAN, se strinjam, da je vsak, ki se je lige udeležil večkrat, po svoje rekorder, sploh pa občudujem tiste, ki pritečete od doma :cast: :clap: Tudi meni ni do sedaj uspelo iti kar 14x na Primoža pozimi, tako da je to prava motivacija, da tudi v zimskem času migamo in se družimo :)
Glede vremena pa...trenutno je Primož odet v snežno odejo, ampak do sobote se še vse lahko spremeni :)
Pozdravček
Brdajs : Naprej od kapilice, se začne sneg, toda je že toliko pobranega, da tudi če zmrzne, lahko tečeš ob strani poti, ki je pretežno že kopna :wink: ( ps: pa končno se mi že predstavi :twisted: )

JUTRI, ZADNJA LIGA, VABLJENI !!!!!!!!!!!!
Ma pridemo tud na zadnjo :wink: , glejte da boste ornk nabrušen :shock: ,

sem pa tja še kje mal spodrsava :D :D :D :--

LP Bojan
brdajs napisal/-a:a teli ta rumeni so iz nekega vrtca,da imajo vsi iste slinčke gor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zdravo, brdajs :argue: to so otroci, so pa verjetno res posebni, ker ne sedijo pred računalnikom ampak se ukvarjajo s športom. A ti je to čudno, da vidiš mladino, ki se v današnjih časih ukvarja s športom :shock: , bravo mladi športniki :clap: :clap: :clap:.
Pa lep pozdravček jutri se vidimo, z menoj bo skoraj dojenček :D
Mili
Bravo sveti Primožanci! Bravo cvalenti, BO-JAN & co!

Moje čestitke za izvedbo ZL! Upam, da bom naslednjo zimo zraven bar na eni od tekem po tej prekrasni poti (če je poleti tu lepo, kako je šele po zimi...)!

Če bo po sreči se vidimo na 24-ki!

Lep pozdrav vsem! Zvone
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA