Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MatjazV
V Gorici spet vse polno Slovenk in Slovencev, tudi na stopničkah. Proga zelo zavita, pa tudi precej vetrovna. Na štartu je bila kar precejšnja gneča. Konkurenca zelo močna, s celo četico Kenijcev na čelu.

Na tekmi odlično vzdušje, je kar letelo. Odtekel dovolj hitro, da se je spet izšlo za stopničke. Še ena dobra pripravljalna tekma za Boston.

Hvala MiciM, Loni in ostalim iz Tf za odlično družbo in Loni tudi za izvrstno torto.

FOTKE.

Lepo tekajte, Matjaž
Uporabniški avatar
 vencelj
:clap: :clap:
Nekaj odličnih rezultatov! Čestitke vsem, predvsem za stopničke in rekorde!
Bernarda, Matjaž in ostali, čestitke! :cast:
Tae, načrtno delo in prizadevanje se splača! :clap:
Tudi Peter raztura... :clap:
...

LP, vencelj
Nazadnje spremenil vencelj, dne 07 Mar 2010, 19:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 5r002
Še ena nova tekma zame(prva s štartom in ciljom v tujini). No pa še nekaj novega folka s TF sem spoznal v živo... :D :D

Bilo je odlično!! :D S tem mislim na družbo, vzdušje, vreme, tek, analizo... :)
Hvala vsem! Še posebej pa Primožu in Mateji za prevoz! 8)

P.S.: pa še PB sem izboljšal za dobrih 5 min (na kar nisem računal na moji prvi letošnji tekmi) 8)
 spela*
Iz Ljubljane smo z Nado in g. Francijem startali točno ob 7.00 in imeli srečo, da sta ravno takrat, ko tik pred prizoriščem nismo vedeli, kam, mimo "priletela" Laufer in maca, tako da smo šli lepo za njima in parkirali 2 metra od starta. :D
Tokrat sem imela pred tekom velike težave z motivacijo, a sem že med vožnjo, pa potem na kavi, še bolj pa na startu na to že pozabila. :D

Na startu sem se odločila teči skupaj z maco in Lauferjem, to pa zato, ker je Laufer napisal, da je njegov ciljni čas tik pod dve uri (in jaz mu to verjamem :bum: ).Tako tečem nekaj metrov za njima in Loni, prvih treh kilometrskih oznak nisem videla, tako da niti nisem vedela, v kakšnem tempu tečem, dokler zraven sebe nisem zaslišala dveh fantov, ki povesta, da smo ravnokar pretekli 3 km in da imamo tempo 5'00/km. :shock:
Seveda sem zaradi tega nekoliko upočasnila (pa me prav zanima, kaj bi bilo, če ne bi vedela, da tečem v takem tempu: ali bi pač nadaljevala v tem tempu in morda, tudi ko bi na koncu popustla, tekla bolje, ali pa je bilo dobro, da sem izvedela, da je tempo tako hiter?).
Moj cilj pred tekmo je bil, teči bolje kot v Medeji, torej pod 1:57. To mi je tudi uspelo, zato sem vesela. Poleg tega je rezultat 1:56'15 navsezadnje moj drugi najboljši rezultat na polmaratonu. :D
V cilju sem med prvimi srečala Lonelyja, čigar prve besede so bile, da lahko svojemu času odštejem 5 minut zaradi vetra. Lonely, če bi tekla 5 minut bolje, bi bilo že kičasto, sploh glede na moje negativne misli v dnevih pred tekmo. :D

Čestitam vsem za dosežene medalje in še enkrat čestitam taetu, miciM in Lenči za osebne rekorde! :laola

tae, a te tvoje nove superge kar same tečejo? :D Res ti je šlo odlično! :clap:
miciM, ti si čisto divja, a si bila kaj na dopingu? :shock: :clap:
Lenči je pa v cilj prišla tako hitro, da sta jo Gospod 5.0 in MojcaZ kar precej zgrešila, ko sta hotela pred ciljem navijati zanjo. :D :clap:

Čestitke tudi drugim za dosežene rezultate!

Loni me je tokrat pošteno prehitela. :clap: Letos bo pa težko tekmovati s tabo, ampak veš kaj, ne bom nič obupala! :--
Uporabniški avatar
 Radolca
ni kaj :!:
postavil sem, nepričakovano in nenamerno, PB :!: Ura je ob prečkanju ciljne črta pokazala bore malo časa, na kar sem več kot ponosen.
poiskati moram par ali nepar zaslug za to. prvo je gotovo bazni trening v januarju in februarju. drugo je pač "primerno kljubovanje" super vremenu. tretji razlog lahko najdem v tem, da večer pred tekom nisem izpraznil celotnega 6-packa. "last but not least" al kako že gre, ja pa zajčica, katere sem se skušal držati od dvanajstega kilometra dalje :wink:
kako mi je to uspevalo, naj pove sama :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Loni
spela* napisal/-a:Loni me je tokrat pošteno prehitela. :clap: Letos bo pa težko tekmovati s tabo, ampak veš kaj, ne bom nič obupala! :--

Da ne bi - niti pod razno - odpade. Ker meni je tako prav luštno, ni mi treba delat planov, preračunavat, samo pogledam, kaj ti napišeš, pa je zadeva rešena. Če Špela pravi, da bo, potem je to čisto izvedljivo. In potem napišeš, da greš verjetno samo kofečkat. Ti bom dala, kaj pa naj jaz potem počnem 21 km na progi. :wink: :wink: :wink: No, prav fajn je bilo, na slikcah se vidi. In moj tek - lahko se mu celo reče tek. Izpolnila sem vsaj del obljube, katero sem dala sama sebi v Veroni, da ne bom zabušavala na okrepčevalnicah, da mi resnično ni treba vsega zdegustirati... No, jaz sem tudi našla pot nazaj do.... sveta trojica je bila spet v elementu, maca je znala pravi moment pihniti na mojo dušo, laufer je obveščal o vsem dogajanju, prvih 10 je minilo tiktak. Potem je tlo malo odpihniti mojo malenkost okoli ovinka, ma nisem padla iz smeri. Pogled na mimodirjajoča miciM in MitjoS mi je dal volje in energije za... Za en fajn lušten trening tek, ki je izpadel precej boljše od pričakovanega - po dveh mesecih skupsestavljanja po virozah, po "krasnih" izvidih na rjastem področju, po mojem pomanjkanju volje do teka... se je ta teden z novim mesecem na koledarju zbudil že resnično rjasti ego in dobesedno odfrčal v superge, v super družbo.
Tnx; maci in Lauferju za fajn družbo na progi, sosedoma za družbo v avtu in dostavo na dom, nani itak, ker me zna špikniti ravno na pravo mesto ob pravem cajtu, da se mi malo zrola (v pozitivno smer), pa še tako dobra je bila, da je zame denarce za startnino založila. Ja, no, pozabila tudi ne bom ženske, katero je lastnik kafiča zaklenil medtem ko je šla na WC, ter odšel po opravkih. Start je lahko samo gledala. Pa napovedovalec, ki je zastavo TFja označil za japonsko (bi bila nacija št. 12 med udeleženci). Pa tega, da je absolutno med ženskami dobila nagrade prva peterica, med moškimi pa 15 (15i je bil namreč prvi lokalec), baje naj bi bili ti dnevi bolj ženskam prijazno obarvani. In opazka - ista kot vedno, pijača na okrepčevalnicah mrzlomrzla, čaj je bil še malce mlačen, tako hitra ne bom nikoli, da bi dočakala toplega :oops: Ma nič zato, Primorka je na Primorskem uživala.

PS Pa še eno obljubo sem izpolnila, celo ogrela sem se pred tekom, ampak to samo zato, ker je bilo tako svinjsko mraz. Bravo jaz in miciM, dobesedno odkatapultiralo naju je v prvo štartno vrsto, iz katere sem se jaz iz varnostnih razlogov (nečem ratat palačinka) umaknila v meni všečno ozadje.
Uporabniški avatar
 lenči
Vse skrivnosti so skoraj že odkrite :-- (vsaj kar se mene tiče :lol: ). Zame je bil odličen dan, no veter mi je kar malo nagajal, vendar sem bila danes bolj osredotočena na copate. Prvič sem pretekla polmaraton v Feelmaxicah in lahko rečem, da sem bila zaradi tega tudi malo bolj previdna pri tempu :-- . No, tistega makadama in nekaj podobnega asfaltu moji podplati niso bili ravno veseli :? :wink: .
Vesela, ker sem srečala toliko znanih in novih obrazov, res smo bili super družba.
Vsem čestitke za rekorde, stopničke in predvsem navijanje ob podelitvi, smo bili najglasnejšejši. :laola
 saramago
Malce mrzlo na štartu, potem je pa kar šlo in šlo. Zelo sem zadovoljen z tekom, zelo dober rezultat 1.29.01 za ta čas. Dokazali smo da je Gorica tudi slovenska, zelo slovenska. :laola :laola :laola .Žal so novogoričani malce preveč zaspani (v Novi Gorici skoraj ni bilo navijačev), vse skupaj je zelo lepo na trgu v Šempetru. Se splača začeti sezono malce prej, ker je posoški maraton zelo lep ter vsako leto drugače speljan. Pašta je bila zelo dobra kot tudi organizacija.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA