prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

katero obliko letošnjih dresov podpirate?

stara (lanska) z nogicami
10
20%
predlagana nova z dinamičnimi trikotniki
32
65%
mi je vseeno
7
14%
Uporabniški avatar
 jkarmen
Lepo pozdravljeni,

Jutri se zaključuje prva runda naročil za TF opremo. Od nekaterih še nismo prejeli plačil zato prosim če to storite najkasneje jutri do 12 (in sporočite da ste plačilo realizirali) oziroma sporočite če so kakšne težave pri tem ali kakršnokoli drugo povratno informacijo.

Glede na to da se je na TF-ju razvila vroča debata glede logotipov (stari-novi) in napisov Slovenija z j ali brez, naj še enkrat povem, da se bo za tiste ki ste posebej želeli logotip rožice na dresih (samo na dresih) - tiskal logotip rožice z napisom Slovenia, ker je tudi največ takih naročil. Torej ne bomo še posebej ločevali ali napis Slovenija z j ali brez j.

Če kdo zaradi tega torej rožic ne želi, potem naj to javi do jutri do 12. ure..Kasneje spremembe ne bodo mogoče ker predam naročila proizvajalcu da bo čimprej narejeno - upam da pred Sežano.

lep začetek tedna
Uporabniški avatar
 tae
Karmen, super si. :D
Uporabniški avatar
 jkarmen
Živjo,

Nekaj TF opreme bo jutri narejene in jo boste tisti ki boste v Sežani lahko tam tudi prevzeli. Podrobnejše informacije sledijo jutri.

Za tiste ki ne boste v Sežani in ste naročili dostavo po pošti bomo pošiljali v ponedeljek in torek.
Uporabniški avatar
 tae
Ne morem verjeti, da že. Vsekakor pohvalno :clap: .

Kaj pa ta situacija: bom v Sežani, naročil sem pa tudi pošiljko po pošti, ker dejansko nisem verjel, da bo do Sežane že gotovo.
Uporabniški avatar
 jkarmen
Živjo,
Danes po 14 uri grem po opremo in bom videla ali je vse ali kaj manjka. Tisti ki ste plačali za dostavo po pošti pa boste jutri prevzeli se pa bomo zmenili.. lahko vzamete namesto tega recimo TF nogavice.. Ali pa vam bomo prenakazali 5 € nazaj..

Drugače bomo kot kaže imeli en prostorček v šotoru, ki bo postavljen na rokometnem igrišču v športnem parku. Večina me verjetno ne pozna, ampak me boste že našli tako da boste poiskali TF opremo na mizici. Tam bom po 9. uri.. Predvidevam da bo tako ok.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Kako pa prevzamemo tisti, ki ne gremo v Sežano in nismo napisali za prevzem po pošti ampak na osebni dvig, kje lahko dvignemo in kdaj?
Uporabniški avatar
 pajo
ROSI64 napisal/-a:Kako pa prevzamemo tisti, ki ne gremo v Sežano in nismo napisali za prevzem po pošti ampak na osebni dvig, kje lahko dvignemo in kdaj?

Fehtaš tiste, ki grejo v Sežano in se v torek nalimajo na Krožnik. :D
Uporabniški avatar
 jkarmen
Živjo,

Možen bo tudi osebni prevzem pri meni v pisarni v Ljubljani, Puhova 14.. Kdaj točno še sporočim ker sem kar leteče sorte, na Repkovem teku v Tivoliju in potem še kje..
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:Bom skušala najti mizo z opremo TF :clap:

Bo imela zastavo TFja, če se me na poti do Sežane ne zgubimo :wink:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA