polmaratoni, maratoni, gorski teki, kilometrine in kilometraže - lestvice take in drugačne ...

Moderatorji: AVI, lukkka, Dule

Uporabniški avatar
 pementos
zanimivo kalkulacijo lahko najdete tukaj: http://www.runningforfitness.org/faq/agegrading.php

Na primer, moj rekord na polmaratonu je 1:21:04, ko sem bil star skoraj 33 let (LJ maraton 2003). To pomeni 73.2% za tisto starost. Letos v Palmanovi sem dosegel 1:21:05, kar pomeni (39 let) 75.5%. Če pogledamo, kakšen čas bi dosegel leto 2003 z 75.5% vidimo, da bi bilo 1:18:27, to je, skoraj 2:30 min hitreje.

To je seveda ena sama kalkulacija ampak vemo, da EMŠO nekaj pomeni :)
Medea 2010, neuraden rezultat, izmerjen z "zajcem", ki me je celo pot preganjal - beri Bobr :lol: :lol: :lol: - .......1.40.31
(jaz ga upoštevam, vas pa kakor je volja :roll: )

:wink:
miciM napisal/-a:Medea 2010, neuraden rezultat, izmerjen z "zajcem", ki me je celo pot preganjal - beri Bobr :lol: :lol: :lol: - .......1.40.31
(jaz ga upoštevam, vas pa kakor je volja :roll: )

:wink:

A ni bila krajša proga, :?: a je B ober res prav meril :wink:
Kar se merne tiče ti s težkim srcem priznam, da si absolutno hitrejša :clap: od mene.
Vidim, da bo treba v Palmanovi, če ne že kje prej, iti pod 1:40,
če hočem, da bo svizec še letos zavil čokolado.
In biti hitrejši od leteče MickeM.
Dober si ga šponala že nazačetku sezone, ni kaj. Čestitke še 1x.
Eni z rekordi, drugi pa nakladamo v tej rubriki.
1:20:49 (7.3.2010 - Gorica - Italija)
Verjetno bo to za letos dovolj.
Radolca napisal/-a: "tekel sem z glavo" :clap:

Smo jo videli to glavo, ja, na izredno dolgih nogah :wink: No, vseeno čestitke tudi tebi, en par nog je bil definitivno tvoj. :--
Loni napisal/-a:
Radolca napisal/-a: "tekel sem z glavo" :clap:

Smo jo videli to glavo, ja, na izredno dolgih nogah :wink: No, vseeno čestitke tudi tebi, en par nog je bil definitivno tvoj. :--

hvala za eno čestitko. tele gorice človek ne pozabi nikoli :!:
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 67

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA