Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Fotr
Manika napisal/-a:...Fotr, sej ne boš hud, ker sem zamudila "tvoj" tek, a ne?

Manika, jaz tebe vedno pogrešam, :( :shock: kadar te ni na kakšnem teku, hud :evil: pa ne morem nikoli biti nate, :D ko sva že toliko hudega skupaj pretekla, :shock: če se spomnim samo klanca v Mostecu! :shock: Se pač zgodi, da kaj spustiš, ampak ker vsi tako hvalimo Fotrov tek, sem prepričan da bo še več priložnosti. :D Takrat pa, le glej! :D
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Luštno!
Pripombi:
1. Shujšal sem za 0,6 kg (iz 73.0 na 72,4 kg)
2. Popoviću, kje so slike kušvajna med desci!?
Uporabniški avatar
 Binch
Hehehe,

zakon je tale fotrov tek. Zahvaljujoc odlicni druzbi z imenom GaGa, ki je hkrati delovala kot zajcek in mi drzala tempo, sem dosegla moj najboljsi rezultat na "prblizn tok dolgo progo" :D in se veselim naslednjih podvigov... Ce me ne bi spet superge zadnje 3km zacele drajsat tam cez lok podplata kar je prispevalo k neugodnim zuljem, bi blo se mal boljs. Rezultatsko seveda. ORganizacija je bila pa itak super, lepo vas je bilo spet videt, ene na novo spoznat...Aleševa familija je vec ko ocitno odlicno uigrana!

...joj, sam tega cukra je pa na ana-lizah cist prevec. Sej okej, res ni treba vsega probat, sam kaj k je TOOOOOOOOOOOOK dobr, pa MORS probat sam pol probas ene 9 razlicnih kosov pa te nakonc cuker-over-load daje :P
 Nataša
Binch, teb se prav pozna da še nisi dolgo na forumu k si tko tiha in mirna, mi pa k ene žvali rjovemo eden čez drugega! vabljena v to zoološko družbo :wink:

sem pa slišala en star trač da ti in Miha sploh nista par!! svašta...res zgledata kot par...no pa nič...(pssst pišem za lejdi) :wink:

Gaga, dej ti še kdaj kej spec! :P
Uporabniški avatar
 H2O
awww! kaj vse zamujam :? manika, nisi edina k si sfalila fotrov tek pa lupčkanje (?!!!!) :shock: :?
Uporabniški avatar
 bigfrik
Dule napisal/-a:Pa sem si naredil lestvico, kjer se lahko merim z vami in sicer kdo je najbolj garal na progi in največ shujšal :lol: :

1. Bigfrik 2,9kg
2. Fotr 2,2
3. PeterP 1,9
4. Aleš 1,5
5. Dule 1,4

Zanimivo da je Bajsi shujšal samo 0,1kg, Jčerni pa se je celo zredil za 0,3kg :shock: in Žulj celo za 7,6kg :shock: :shock: :D
Ja sm zal mam eno otezevalno okoliscino,namrec pred tekom sem se vagal komplet oblecen! :oops: :oops: :oops: Ampak cist vseen,saj nekje sem pa le zmagal! :-- :wink:
Uporabniški avatar
 ero
Aleš, svaka čast! vse čestitke za super idejo in izvedbo tebi in tvoji družni. res ste se zelo potrudili!!!

Nataša, žig si bom dal delat. zgleda, da ga bomo še precej rabili. pa še TF žig bom naredil :)

TF - prav fejst je bilo včeraj v vaši družbi - hitri, glasni, nasmejani, vedno dobre volje. take vas imam rad :D

Fotr, ni kej - tek je tvoj za veke vekov!

ja, glede lestvic bo treba pa mal zakomplicirat in izračunavat porabo (kalorije), delo (watte), ponderirat rezultate s količniki glede na težo, hitrost, spol, starost, ... mah, gremo raje tečt :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Aleš&Familija Slika super blo, samo tista analiza mene pol cist potolče, kt da bi 50 km teku :)
Nataša, hm, pol gres tečt na Rokov tek z mano ;)
Pa s5 dubu skladkorno, sam k je blo tok use dobr, ze v avtu smo mel popotnico, pol pa še na analizi cist prevec usega, mogoce premal cokolade edin :D
DPop, tempo bil Slika, edin na konc si mal potegnu, da sm csit brez moci ostal odzadi :D

Miha
Uporabniški avatar
 Matej
Včeraj je bilo res super :D :D :D , še posebej, ker nisem pričakoval take udeležbe, še manj pa organizacije na tako visokem nivoju.

Sem pa imel včeraj tudi veliko srečo oziroma sranje :shock: , kot tudi rečemo. Ker sem bil do pol šestih še v službi, se seveda nisem imel časa niti pošteno "olajšati". :? Takoj sem skočil v avto, gas do Brda in direktno na vago, ki me je neusmiljeno, :evil: takrat še nisem vedel, da mi je bila pravzaprav naklonjena, vrgla v kategorijo nad 80. Tako sem v svoji kategoriji osvojil celo srebrno medaljo. :)

Olajšanje po hitrem krogu je bilo seveda veliko, :shock: tako da lahko povem, da sem danes spet v kategoriji pod 80.
Uporabniški avatar
 ero
Pantha Rei napisal/-a:Sem pa imel včeraj tudi veliko srečo oziroma sranje :shock: , kot tudi rečemo. Ker sem bil do pol šestih še v službi, se seveda nisem imel časa niti pošteno "olajšati". :? Takoj sem skočil v avto, gas do Brda in direktno na vago, ki me je neusmiljeno, :evil: takrat še nisem vedel, da mi je bila pravzaprav naklonjena, vrgla v kategorijo nad 80. Tako sem v svoji kategoriji osvojil celo srebrno medaljo. :)

ja, ja, kot sem že včeraj rekel - ponavadi jamramo o sekundah, včeraj pa sem za 0.5kg zgrešil bronasto kolajno :cry:

tele Aleševe kategorije zahtevajo čisto drugo pripravo in taktiko :)
Uporabniški avatar
 Bor
ker je pisanje poročil, ravn tko kot tut angleščina, moja jaka strana, lahko samo rečem
hvala
res ste najboljši in upam da bo tko tut ostalo
Uporabniški avatar
 Manika
Fotr napisal/-a:Manika, jaz tebe vedno pogrešam, :( :shock: kadar te ni na kakšnem teku, hud :evil: pa ne morem nikoli biti nate, :D ko sva že toliko hudega skupaj pretekla, :shock: če se spomnim samo klanca v Mostecu! :shock: Se pač zgodi, da kaj spustiš, ampak ker vsi tako hvalimo Fotrov tek, sem prepričan da bo še več priložnosti. :D Takrat pa, le glej! :D

Ja, naslednjič mi kaj takega ne sme uiti. :wink: Sploh pa bom pazila, da mi ti ne pobegneš izpred oči, ker zadnje tedne opažam, da si hitrejši :evil:

H2O napisal/-a:awww! kaj vse zamujam manika, nisi edina k si sfalila fotrov tek pa lupčkanje (?!!!!)

Bova vse nadomestili naslednjič :wink:
Uporabniški avatar
 simi
Aleš in cela ekipa zaslužna za organizacijo, res ste se zelo potrudili! Izredno pozitivno presenečenje! Edino kar nam je bilo treba je bil tek in lovljenje imaginarnih 'zajkelj' in zajcev ..aja, pa te analize, zdaj trajajo že kar do naslednjega meseca :roll:
Koliko nas je bilo? 34? uuu :shock:

Kdo si je izmislil kuhinjo, pa pečico, pa recepte? :shock: dajte napisat še recept 'kako prelisičiti Aleševo tehtnico' :lol:
 Nataša
MihaPR napisal/-a:Nataša, hm, pol gres tečt na Rokov tek z mano ;)

sam moj avto te zanima :cry: :wink:
Uporabniški avatar
 ales
simi napisal/-a: dajte napisat še recept 'kako prelisičiti Aleševo tehtnico' :lol:

OK priznam! Sem ekspert za nahecat tehtnico, da ti pokaže čimmanj. Včeraj sem moje znanje le invertiral in je šlo... mal se nagneš, pa je takoj 200 gramov manj, saj to si hotla vedet, a ne?

Vsem se zahvaljujem za tako dobre ocene teka, a mi brez Lojzeta in neumorne Barb za računalnikom, Nataše s pisalom, Bora, Tine, .... vseh vas, ne bi uspelo pripravit tako prisrčnega srečanja, pardon tekmovanja!

p.s. Mal nam je včeraj doma tuperewarov zmanjkal in je nekaj napolitank ostalo doma, Bor, kolk so šele danes dobre.

p.p.s Ostale dobrote in tekočinska okrepčila nabrana s štartnino pa bodo na voljo na prihodnjih tekih. Pri tak bo v nedeljo v Nabrežini. Pridite!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA