Eto za mano je maraton v Trevisu in se mi kar

. Mogoč bo zgledalo zdaj mal samohvalno, ampak res sem šel po PB, v bistvu sem si reku če nebi šlo, bi odstopil in prišparal moči za naslednjič, no ampak je šlo.
Prijava seveda, čist zadnji čas, tko kot to je pr meni, kar nekaj premišljevanja al bi al nebi, pa en kup stvari še ostalih v tem tednu

, ki je bil kar naporen, seveda pač čist po moji krivdi, ampak to je že druga zgodba.
V glavnem zjutraj z avtobusom na štart, čist nekam pod gore, je blo kar fajn mrzlo, če je še mene zeblo, ko sem bolj ledeni mož. Potem pa čakanje na štart, kar bolj na soncu, potem srečam še Zdravkota C, Lonlya, Tini-ja, RoKo-ta, pa še dva, ki pa sem pozabu kak jima je ime

. Nič mal se hecamo pa mal se pripravljamo za na štart.
In kaj hitro je treba oddat prtlajgo pa proti štartnim boksom, kjer je red, ne pa tak ko pr nas. No tolk časa pa se je pol vseen pripetilo to, da sem obstal krepko za tempo tekači, ki so bili za tempo 3 ure in sem rabu kar pet kilometrov, da sem priključil. Nato pa držal tempo z skupino, vse do 34 kilometra, ko sem se odcepil od skuine in stisnil tist kar je še ostalo, do cilja, kar je na koncu zneslo za 2:58:02 in moj PB.
No po izmerjenih umessnih časih sem bil na polovički 1:29:58, kar pomeni, da je bla druga polovička hitrejša, ka sem še posebej vesel.
Drgač pa lep maraton, trasa ravninska, sicer je blo nekaj vetra, ampak ne pre hudo, organizacija, na za moje pojme brez pripomb
V glavnem jaz sem dobil, to po kaj sem šel

Ni važno če se mi nič ne da važno je da se mi nič ne vzame!
http://ivandraksler.si/