tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

Kdaj preferirate?

10.10.2004
10
37%
17.10.2004
7
26%
03.10.2004
10
37%
Uporabniški avatar
 GaGa
Jaz računam, da bi v nedeljo naredila 24km. Štartala bom pa na koncu golovca, pri kitajski. Šla bom pa res zelo počas. Vesela bom, če se mi boš na Viču pridružila. Štartala bom pa ob isti uri kot ekipa na Fužinah. Fantje me bodo prehitel že za ta petim ovinkom :D .

lp
 Nataša
GaGa, če bom šla, se ti tudi pridružim :wink: A čem spečt prej kakšne kukije, da bomo grickale med tekom :oops: no...sej vem...da ne smem...pobožne želje!
Uporabniški avatar
 H2O
GaGa, te čakam v nedeljo pri podhodu pod železniško progo na viču. tempo, ki sva ga imeli včeraj v tivoliju je itak vse in največ kar zmorem :oops: čist nič hitreje :? :? :? :? vita bom shecala, da bo vodo v rukzačku peljal, če bo pa nataška še cookije prinesla lahko pa kar en hiter piknik uprizorimo :D :? :wink:
Uporabniški avatar
 simi
Dule napisal/-a:
primus napisal/-a:3.10. bi se pridružil, me pa zanima, kakšen je običajen tempo na tem teku ? Zasedba kot vidim postaja 'ta hitra'. Šel bi namreč cel krog ampak zelo na 'easy', blizu 6 min/km. Je to sprejemljivo, prepočasi ? Bi pa rabil družbo, ker cele poti ne poznam.

primus

Se ti pridružim Primus. Pot naj bi poznal (grem tretjič) 8)

Če gresta ob 9h se vama pridružim ob napovedanem tempu :!:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Moja šefica Kristina rabi prevoz iz Kosez do Fužinskega gradu!
Bo kdo mobilni od tam?
Uporabniški avatar
 simi
Bajsi napisal/-a:Helou!
Moja šefica Kristina rabi prevoz iz Kosez do Fužinskega gradu!
Bo kdo mobilni od tam?

Jaz grem, lahko gre zraven.
Uporabniški avatar
 Matevz
Jaz grem tudi cel krog.

Tempo mi je (skoraj) vseeno kakšen bo (blizu 5 min/km bi mi najbolj ustrezalo), razen zadnjih cca. 8km ko nameravam laufat okrog 4.20-4.30.

Se vidmo ob 9h.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Matevz napisal/-a:Se vidmo ob 9h.

Helou!
Se vidimo ob 8.45!
Ob 9.00 že štartamo!
 Nataša
A Kristina je tvoja šefica?
a te kej tepe? :lol:
Uporabniški avatar
 sale66
Dule napisal/-a:
primus napisal/-a:3.10. bi se pridružil, me pa zanima, kakšen je običajen tempo na tem teku ? Zasedba kot vidim postaja 'ta hitra'. Šel bi namreč cel krog ampak zelo na 'easy', blizu 6 min/km. Je to sprejemljivo, prepočasi ? Bi pa rabil družbo, ker cele poti ne poznam.

primus

Se ti pridružim Primus. Pot naj bi poznal (grem tretjič) 8)

Tudi jaz sem za počasen tempo,pa tudi pot poznam :lol: :lol: :lol: No se vidimo v Fužinah ob 9h!!!! :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 Bajsi
sale66 napisal/-a: No se vidimo v Fužinah ob 9h!!!! :wink: :wink:

Helou!
Spet en, ki sedi na očeh!
Vidomo se ob 8.45, ob 9.00 štartamo!!
Uporabniški avatar
 5rca
H2O napisal/-a: računam na kakšno od easy tekačic???? bi šla katera? od viča do koseškega bajerja? šiškarce?

IMAM V NAČRTU DALJŠI TEK V NEDELJO ZJUTRAJ PO PST-JU, OD KOSEZ PROTI VIČU IN NAZAJ .... SE SREČAMO ZAGOTOVO :)
Uporabniški avatar
 sale66
Bajsi napisal/-a:
sale66 napisal/-a: No se vidimo v Fužinah ob 9h!!!! :wink: :wink:

Helou!
Spet en, ki sedi na očeh!
Vidomo se ob 8.45, ob 9.00 štartamo!!

Bajsi sej sem vse prebral,tako da mi je popolnoma jasno da pridem nekaj minut pred štartom :lol: :lol: :lol:
Lep dan še napraj!!!! :--
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Po "volitvah" vas je vsaj 10 za to nedeljo!
Kakšen bo mogoče umanjkal, kakšen bo mogoče več, v glavnem, čedna četica nas bo.
Se pravi, da se vidimo!
Lep se mejte do nedele!
Uporabniški avatar
 vidkul
Živjo!
V sredo smo se nekaj pogovarjali, da bi šli s kolesi po PST v soboto. A je kakšen interesent?

lp vid

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA