Ja, evo še moj komentar z mojega prvega nastopa na tem teku...S samim rezultatom zelo zadovoljen

. Sicer mi glede razdalje stvari še niso najbolj jasne

, Garmin mi je sicer izmeril 8.8 km in mu tokrat kar verjamem

(očitno zna zelo dobro vkalkulirati rzdaljo v tunelu, ko ni imel signala...), no kokrkoli že, če upoštevam to razdaljo in pa končni čas je bil povprečni tempo cca 3.50 min/km, zadnjih 800 m sem pretekel v 2.55, ker me je en "veslač" iz Pirana gnal do konca, tako, da sem v max. šprintu nekaj korakov pred njim pritekel v cilj in z časom 34.29 minut zasedel 22. mesto...
No, kokrkoli že, vreme je bilo super, pri organizaciji prireditve se pa kar strinjam s prehodniki, da je malo prerastla organizatorje in bi bilo potrebno v prihodnosti vsaj tri zadeve sprememeniti, in sicer predvsem tekače ločiti od pohodnikov (jaz sem se nekajkrat v progi skoraj zaletel v mimoidoče), razširiti ciljni prostor, da ne bi tekači čakali v koloni (verjetno bi bilo potrebno uvesti čipe), bobiči so bili sicer res dobri oziroma zelo okusni, vendar bi raje imel po teku jedel "odlično primorsko pašto"...no, pa da ne bom samo kritiziral, je imela prireditev tudi pozitivne oziroma zanimive zadeve in sicer: atraktivni štart oziroma prelet aviona čez štartni prostor, bogata vsebina vrečke glede na višino štartnine presenetili so me predvsem kupončki od Hervisa), ki jih že dolgo časa nisem videl...atraktivna proga ob obali ter dva (2) litra vina v cilju (no vsaj jaz sem jih dobil)
Lp!

The real reason to run a race is to test the limits of the human heart.