prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Dari1
Laufer napisal/-a:Kdaj boš imel pa rumene Racer ST 4 ?

Slika

Tomaž,
kdaj dobite Glycerin 8. Zanima me tudi, ali je res, da pri Racer ST 4 blaženje (kar ga pač je) "popusti hitreje kot pri npr Glycerin (cca 800 km). Zanima me tudi, če je smiselno za tekme ( 5 - 21 km) nabavit T6 Racer, ki so občutno lažje od ST 4.
LP, Darko.
Uporabniški avatar
 Dari1
tomaz.zupancic napisal/-a:Zelo zelo kmalu :P

Aha, ok. kaj pa glede ostalih vprašanj?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Dari1 napisal/-a:
Laufer napisal/-a:Kdaj boš imel pa rumene Racer ST 4 ?

Slika

Tomaž,
kdaj dobite Glycerin 8. Zanima me tudi, ali je res, da pri Racer ST 4 blaženje (kar ga pač je) "popusti hitreje kot pri npr Glycerin (cca 800 km). Zanima me tudi, če je smiselno za tekme ( 5 - 21 km) nabavit T6 Racer, ki so občutno lažje od ST 4.
LP, Darko.

Rumene RACER ST 4 jih imam že doma na preverjanju, GLYCERIN 8 pa bodo vzporedno z RACER ST 4 prišli na naše tržišče.Ja blaženje popusti prej saj je copat tudi posledično lažji od GLYCERIN - a.Kar se pa tiče T6 je pa seveda odvisno od teže tekača in kakšen rezultat želi dosečti na tej razdalji.Oba modela tako T6 in RACER ST 4 sta izredna modela, tako da je stvar odločitve na človeku samem
Uporabniški avatar
 ROBOCOP
Danes sem dobil oba modela iz UK, Brooks Glycerin 42 funtov, Brooks ST 4 Racer 42 funtov (plus takse in poštnina pa sta me obojne prišle točno 99 funtov) tko, da slovenski trgovci spuste že enkrat maržo!!!
Uporabniški avatar
 TomažPI
ROBOCOP napisal/-a:Danes sem dobil oba modela iz UK, Brooks Glycerin 42 funtov, Brooks ST 4 Racer 42 funtov (plus takse in poštnina pa sta me obojne prišle točno 99 funtov) tko, da slovenski trgovci spuste že enkrat maržo!!!

Robocop, povej še, na kateri strani si to kupil, da še ostali vidimo...če ni skrivnost :?:

Pa lep pozdrav iz Ptuja,

Tomaž
Uporabniški avatar
 ROBOCOP
TomažPI napisal/-a:
ROBOCOP napisal/-a:Danes sem dobil oba modela iz UK, Brooks Glycerin 42 funtov, Brooks ST 4 Racer 42 funtov (plus takse in poštnina pa sta me obojne prišle točno 99 funtov) tko, da slovenski trgovci spuste že enkrat maržo!!!

Robocop, povej še, na kateri strani si to kupil, da še ostali vidimo...če ni skrivnost :?:

Pa lep pozdrav iz Ptuja,

Tomaž

http://www.simplyrun.co.uk/categorylist ... ned-shoes/
zbeganc napisal/-a:Ali je možno kje kupiti Racer st 4 številka 12,5 ali 13 (US)?

lp

Pošlji mi sporočilo na ZS pa se lahko dogovorimo za kar sprašuješ seveda pa bom pogledal če si še interesent.
Lep in lahkoten korak še naprej vsem :wink:
 zbeganc
tomaz.zupancic napisal/-a:
zbeganc napisal/-a:Ali je možno kje kupiti Racer st 4 številka 12,5 ali 13 (US)?

lp

Pošlji mi sporočilo na ZS pa se lahko dogovorimo za kar sprašuješ seveda pa bom pogledal če si še interesent.
Lep in lahkoten korak še naprej vsem :wink:

Že nekaj časa nazaj sem poslal ZS. Vsaj upam. Sem namreč novinec, pa lahko da sem kaj za...

lp
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
meža stane napisal/-a:Mene pa zanima kakšnaje med racer T4in T6

Razlika med RACER ST4 IN T6 je seveda v lahkotnosti copat in pa razlika je tudi v blaženju le teh copat.
LAHKOTEN KORAK TI ŽELIM...
Uporabniški avatar
 Tatjana
Tomaž, kljub tvojemu odgovoru vem o razliki med tema dvema copatama popolnoma enako kot prej :?
Uporabniški avatar
 lonely
Tatjana napisal/-a:Tomaž, kljub tvojemu odgovoru vem o razliki med tema dvema copatama popolnoma enako kot prej :?

So what’s the difference between the T6 Racer and Racer ST4?

The T6 Racer provides an ultra-lightweight (6.1 oz), minimal, unrestricted, neutral ride. It’s designed for runners with an efficient stride who don’t need “a lot of shoe” when competing. The Racer ST 4 offers a bit more substance and stability for those wanting some medial support.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA