Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Hoj,

dexi in ostala družba, ČESTITKE. Res ste super odtekli tale maraton. Kot vsi ugotavljamo je proga v Trevisu idealna za dobre rezultate. Še posebej čestitam dexi-ju za PB :clap: in pa DOBRODOŠEL v maratonski družbi z rezulatom pod 3 ure :D.

Lepo tekajte in se vidimo v Sežani.

Matjaž
Super trasa, zame v tem trenutku super čas, po vrhu pa še - kot Dexi - druga polovička hitrejša kot prva :D :D Razlike je sicer le 5 sekund, je pa :lol:
S Tinijem sva se proti Trevisu odpeljala že v soboto in spet kot Dexi, najprej zavila na napačni Expo :bum: - namesto po Garminu, sva se vozila po usmerjevalnih tablah :roll: Pravi expo je bil bolj ubogi, raztavljalcev zelo malo in nekaj reklame za ostale maratone po Italiji. Popoldanski počitek v hotelu je pasal obema, zvečer pa še večerja maratoncev - makaroni in pivo :lol:
Od hotela do avtobusov, ki so vozili na štart, sva imela dobrih 5 minut. Prihod v Vittorio Veneto je obetal sončen dan, samo temperature se kar niso dvignile. Odločitev v kakšni opremi štartati je padla v trenutku, ko sem zagledal Dexija v kratki majci in hlačah :shock: Oddajo garderobe smo skoraj zamudili, nato pa hitro proti štartu. Štartal sem spet iz prvega boksa :D Seveda so ostali v prvih kilometrih leteli mimo, moj plan je bil teči ob pluzu okrog 170 oz tempu približno 4:30. Je šlo pa že od začetka okrog 4:20-4:25/km in po nekaj kilometrih mi je to zapasalo. Tako smo podoben tempo držali nekje do 18ega kilometra, ko je skupina upočasnila. Dva sva šla naprej v istem tempu in skupaj tekla do 35ega kilometra, ko je Varaždincu Goranu začelo zmanjkovati moči. Od 40 naprej gas do konca, moči je bilo še dovolj in po tihem sem upal, da bo šlo okrog 3:07. Zadnji kilometer sicer precej zavit in po kockah, a plan je bil več kot presežen :D :D Po hitrem preračunu druga polovička hitrejša kot prva, pa še precej nad planom oz željo 3:15 sem bil.
Super maraton, super družba in izpolnitev planov - to je to :D

:clap: vsem :!:
mitjas napisal/-a:S Dva sva šla naprej v istem tempu in skupaj tekla do 35ega kilometra, ko je Varaždincu Goranu začelo zmanjkovati moči...

Bilo mi je zelo prijetno teči s tobom in mislim da sva si precej pomagala :wink:
Na mojem blogu (http://goran-run.blogspot.com/ ) pa lahko bereš moj opis maratona.
Lep pozdrav vsem :laola
Hej Goran, dobrodošel :D
Res je, super sva skupaj odtekla tistih dobrih 17-18km :clap:
Drugače pa še tukaj, čestitke za super čas za tvoj drugi maraton :!: Do magične meje pod 3:00:00 pa tudi nisi daleč :wink:
ZdravkoC napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:Takle je letelo proti cilju ...

Oba na fotki sta v štramplah :D

Ja zokni pa so zakon, do zdaj edina stvar za moje pojme, ki mi res ustreza, vse ostale stvari pa so zame :-- :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA