Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 primus
ales napisal/-a:p.s. Mal nam je včeraj doma tuperewarov zmanjkal in je nekaj napolitank ostalo doma, Bor, kolk so šele danes dobre.

Ja, škoda edino ker jih Bor sploh ne mara - je včeri čist znoru ko smo mu jih ponujal !
Uporabniški avatar
 Bor
primus napisal/-a:
ales napisal/-a:p.s. Mal nam je včeraj doma tuperewarov zmanjkal in je nekaj napolitank ostalo doma, Bor, kolk so šele danes dobre.

Ja, škoda edino ker jih Bor sploh ne mara - je včeri čist znoru ko smo mu jih ponujal !

lol :wink:

aleš :cast:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Spet se moram ponavljat - kaj naj napišem, ko ste bili že drugi obširni.

Fino nas je bilo videti tako številne na kupu, pa še vreme smo "potroštal", pa odlično vzdušje smo imeli, pa "trica" je padla :D :D , pa dva dni je trajalo :ignore: , pa ...

2x LP

P.S. no, kdaj se spet kej vidmo
Uporabniški avatar
 Binch
Ej Nataša,

za govorice se kar na Lojzeta obrni, on je kvalificiran za tric in trac in podobne zadeve na forumu (se je uceri pohvalil!) :piti:

Z Mihatom sva pa sicer zelo dobro uigran par ... samo ne tak kot si vecina predstavlja :--

Sicer pa ti lahko vseee razloziva ko se bomo cjazli tam od Smarja pri Jelsah do Podcetrtka a ne :mrgreen: Sej Mihata u resnici ne zanima sam tvoj avto ...bolj ga je strah da bo moral 21km z mano trpet pa se mi zdi da bo mal supporta rabu ko ga bom ene tretjic poslala v :cenz: zakwa sem se mu pustla prepricat!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Avto, kasn avto :mrgreen: Men sicer sam francoski avtomobili usec, ane Binch :mrgreen:

pa mene nc strah, grem pred Rokom tečt na šmarno, tko da bom tm res počasn :lol:
Uporabniški avatar
 tini
V galerijo sem spravil 11 fotk z analize.
Ales - se enkrat pohvale z ta izvrstno organiziran tek. Na naslednjem bom pa tekel :) .

lptini
Uporabniški avatar
 ales
Popravil sem rezultate na drugi strani(nekaj manjših tipkarskih napak). Tule pa lahko pogledate rezultate v html obliki in v Excelovi tabeli.
Uporabniški avatar
 MatjazV
No, družba: "kr je dobru nej slabu". To se vidi tudi iz priloženih slikc s teka okoli Brda. Čeprav je minilo že precej časa od te naše tekaške akcije, bo pregled tega materiala za marsikoga še vedno zanimiv. Ja, luštn je blo. Je za ponovit.

Pozdravcek

MatjazV

http://www.sportosplet.net/galerija/thumbnails.php?album=243
Uporabniški avatar
 Bor
....ko berem te spomine, me spreletavajo mravljinčki....upam, iskreno upam da FOTROV tek spet obudimo, ker to je bila pa ena taka luštna zadeva, ki ji ni primerjave.....
Uporabniški avatar
 pajo
Bor napisal/-a:....ko berem te spomine, me spreletavajo mravljinčki....upam, iskreno upam da FOTROV tek spet obudimo, ker to je bila pa ena taka luštna zadeva, ki ji ni primerjave.....

Kar je bilo je pač minilo. Mislim, da tega teka organizirano pač ne bo več. Na žalost.Sem se pa sam, da spremenim traso tekov še odpeljal sem na kak km. Pa še nekaj jih iz LJ zahaja v te konce. :D
Uporabniški avatar
 Barb
Bor napisal/-a:....ko berem te spomine, me spreletavajo mravljinčki....upam, iskreno upam da FOTROV tek spet obudimo, ker to je bila pa ena taka luštna zadeva, ki ji ni primerjave.....

:laola :clap: ............Kje so časi in prijatelji :pivo: ,a ne Bor :bum:
Uporabniški avatar
 primus
vse prebral.. hudo !
:D :D :D
bi pa bilo zanimivo videt, kje smo danes - s časi in kilogrami :)
je pa jasno, da bi se imeli enako luštno ob ponovnem srečanju.
Uporabniški avatar
 miro
Bo treba spet Aleša mal nahecat, pa Barb za zapisnikarco, pa Lojza za tehtanje in merjenje,pa....
Potem pa samo še odtečemo in poslušamo predavanje v brunarci,....

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA