prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ero napisal/-a:hojla, krožnikovci.

a bi bilo možno, da se kak torek podate na gostujoč teren? v okolici Šentvida in Šmarne gore so namreč trasirane štiri proge in domačini nas vabijo, da jih preizkusimo in pokomentiramo.

ste za? jaz sem :)

...seveda ero, tudi to je mogoče....do sedaj je KRožnik že marsikje gostoval in zakaj ne bi tudi v okolici Šmarn gore....predlagam pa, da to naredimo po tistem ko se premakne ure... :D :D ....ampak ero, za vodiča boš pa ti.... :lol: :lol: :lol:
AVI napisal/-a:
ero napisal/-a:hojla, krožnikovci.

a bi bilo možno, da se kak torek podate na gostujoč teren? v okolici Šentvida in Šmarne gore so namreč trasirane štiri proge in domačini nas vabijo, da jih preizkusimo in pokomentiramo.

ste za? jaz sem :)

...seveda ero, tudi to je mogoče....do sedaj je KRožnik že marsikje gostoval in zakaj ne bi tudi v okolici Šmarn gore....predlagam pa, da to naredimo po tistem ko se premakne ure... :D :D ....ampak ero, za vodiča boš pa ti.... :lol: :lol: :lol:

super! za vodiča bo pa kar Tomo Šarf, avtor prog :)

OK, se pravočasno zmenimo za termine od 29. marca dalje.
Pomlad je prišla v deželo, danes nas je bilo že 12, polovica tudi na Ani in Lizi. In v sončni zahod smo finiširali.
Skoraj sem pozabila, še več nas je bilo, 3 krat 4 tace so bile zraven.
Loni napisal/-a:Pomlad je prišla v deželo, danes nas je bilo že 12, polovica tudi na Ani in Lizi. In v sončni zahod smo finiširali.
Skoraj sem pozabila, še več nas je bilo, 3 krat 4 tace so bile zraven.

Ja, je bilo prav luštno tečt v sončni zahod....in tudi na udeležbi se pozna, da prihajajo toplejši dnevi :D :D .....me je pa "ta hitri" Marjan zgonil, da sem kar pošteno čutil noge.... :D :D

Naslednji teden pa gostujemo pod Šmarno goro....ura štarta 18.00 :lol: :lol:

...do takrat pa lep pozdrav
AVI napisal/-a:
Naslednji teden pa gostujemo pod Šmarno goro....ura štarta 18.00 :lol: :lol:

...do takrat pa lep pozdrav

Eni smo pa malo firbčni, kako in kaj, da se bomo znali skup vzet :wink:
  • 1
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227