prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 zvone
Vreme napisal/-a:Za vse, ki še ne veste, takšno diplomo boste dobili, za trikratno premagano pot:

Slika

pripada pa vam še en dan (brezplačen seveda) koriščenja apartmaja na Ribniški koči :wink:

Tako mimogrede, ponovno se bomo podili po Šentiljski poti 10.4. :mrgreen:

Bravo Rajko!

Upam, da bo to enkrat uspelo tudi meni...!

lp. Zvone
Uporabniški avatar
 semjul
:D

Jutri zarana jo s Petrom mahneva po Šentiljski. Ampak glede na to, da sem jo že nekajkrat več ali manj pretekel (5x), greva tokrat celo pohodniško,strogo brez tekanja. Računam na čas med 11 in 12 ur, s pečati vred. Kako bo pa jutri zvečer kaj več.

Dnevnika sta pripravljena, garmin da se ne izgubiva tudi :lol: , samo še nogo pred nogo pa bo.
Uporabniški avatar
 zvone
jan_jan napisal/-a:Jaz pa štartam v nedeljo ob 6.00h z nekoliko hitrejšim tempom kot ga planirata vidva. Srečno in uživajta :wink: .

Pozdravljen Jani!

Škoda, da sem " v nedeljo čez dan" že "oddan", drugače bi se ti sigurno "pridružil na Šentiljski" , predvsem, ker potrebujem "vodnika" (te lepe poti še nimam v "nogah")...

Res škoda...

Želim ti lep dan in veliko užitkov! Zvone
Uporabniški avatar
 zvone
semjul napisal/-a::D

Jutri zarana jo s Petrom mahneva po Šentiljski. Ampak glede na to, da sem jo že nekajkrat več ali manj pretekel (5x), greva tokrat celo pohodniško,strogo brez tekanja. Računam na čas med 11 in 12 ur, s pečati vred. Kako bo pa jutri zvečer kaj več.

Dnevnika sta pripravljena, garmin da se ne izgubiva tudi :lol: , samo še nogo pred nogo pa bo.

Leon in Peter!

Lep jutrišnji dan vama želim!

Žal, sem jutri "čez dan" že oddan" in me zraven - ne bo.

Upam, da se vama pridružim kdaj drugič ( rabim vodnika)!

Lep pozdrav! Zvone
Uporabniški avatar
 Vreme
Tekačiča napisal/-a:Vreme, kaj 10.4. še velja?

Madonca ste se vsipali, a cvikate da bo drugi teden slabo vreme :lol: . No v vsakem primeru vam želim obilo užitkov :clap: ...me pa res zanima tistih 11-12 ur :--

Skupaj pa bomo spet šli 10.4 kot smo se dogovorili :D

Sicer pa bom tudi sam v dopoldanskem času na delčku Šentiljske poti od Sladkega Vrha proti Ceršaku!! :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Bravo vsem. Šentiljska je res zanimiva.
Držite se na progi in pazite na noge :D saj, vse je v glavi :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC napisal/-a:Bravo vsem. Šentiljska je res zanimiva.
Držite se na progi in pazite na noge :D saj, vse je v glavi :lol:

Na delu Šentiljske poti sem danes zaznal stopinje v snegu z velikimi koraki, tako da definitivno tistih 11 do 12 ur odpade!! :lol:
 marjan
Vreme napisal/-a:Skupaj pa bomo spet šli 10.4 kot smo se dogovorili

Ja Rajko, si pa rekel da greš na 6 ur Kališča letos :wink:

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 semjul
:D

takole, sva jo oddelala pohodniško. 11 ur in 28 minut bruto. Šlo bi še malo hitreje, vendar je bil dan prelep, sonce pretoplo, ptice preglasne, Gaube prijazen.
Končno sem si uspel pot ogledati in se naužiti še drugih stvari ne samo km. Vzpon na Brlogo je bil po takšnem tempu šala mala.
Žal je en kartonček za pečate ostal doma, pripravljen na mizi. Drugega pa sva pridno štempljala in je izpolnjen. Poslal ga bo Peter, sam pa se bom moral znova podati na pot za diplomo 3x in spanje na Ribniški :evil:
No je vsaj razlog za miganje na dlani.

Pohvalil bi društvo, ki je obnivilo stopnice in ograje, na novo poslikali krogce (je že kar malo kičasto), in ravno tako bi pohvalil sonce, ki je stopilo ves sneg razen ob Muri.Pot je bila neverjetno suha, tako da sem potiho preklinjal v sebi težke šuhe na nogah.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Čestitke Leon in Peter
Spanje si boš pa menda prislužil z GPS dokazilom :shock:
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA