Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Zdravo tekači
Ekološki tek Aquasystems
Za nami je še ena prireditev v Mariboru. Glede na to, da so mariborske tekme redke, je prav, da so jo dobro skrili. Jaz sem izvedel zanjo včeraj. Udeležba rekreativcev je bila bolj bouga, bilo je pa precej tekaške mladine.
Vreme za tek, kot nalašč. Na Lentu se je marsikaj dogajalo. Potapljači so čistili Dravo. Kasneje bom naložil še kakšno fotko.

Mariborskih rekreativnih tekačev, ki jih poznam, ni bilo. Verjetno sem tudi zato prejel pokal :oops: To je pokal iz serije, ki bo na drugi polici za najstarejšega udeleženca

Štartnine ni bilo. Vsak udeleženec je prejel majico, in sicer pravo tekaško iz antišvic materiala. Res so se potrudili. :clap:
Očitno je v Mariboru toliko tekaških prireditev,da ne folgajo vabiti na vse :evil: Žalostno!!!!

Sicer pa sem bil danes tudi sam ekološko naravnan, naše planinsko društvo, odsek za varstvo gorske narave je namreč danes ob dnevu voda organiziralo pohod ob reki Muri!
tulček napisal/-a: ...če ni blo mene zraven, pol ... :--

Sem fejst gledal, pa se izpod tistih potapljaških mask ni dalo fajn videt keri so tauhali po Dravi. Na teku te pa definitivno ni bilo. Te pa zaj ne vem, je bil ekološki ali ne. Počakaj na fotke :D
ZdravkoC napisal/-a:Verjetno sem tudi zato prejel pokal To je pokal iz serije, ki bo na drugi polici za najstarejšega udeleženca

Ka pa te na otroške teke hodiš, čuj? :--
spela* napisal/-a: Ka pa te na otroške teke hodiš, čuj? :--

Špelca, ti si pa poredna. Tudi ekološko menda nisi osveščena, ker nisi dala podpore vrlim junakom onstran gladine Drave. Za kazen si dolžna pir z zeleno (beri eko) nalepko :--

Fotke so pa tukaj
:arrow: http://picasaweb.google.com/zdravc58/EkoloskiTek#

fascinantno, koliko ljudi je parkiralo kolesa na rečnem dnu
Slika

parkirali so pa tudi kamion (sem zamudil s fotkanjem) in rdečo katrco
Slika

Res so vredu toti potapljači, ker so rajši staro robo ven potegnili, kot da bi jim dali listke za napačno parkiranje
Slika
nani je vse jasno :D

spela* napisal/-a:A je lahko nalepka rdeča ali mora biti zelena? :D

A lahko ima pir z zeleno (beri eko) nalepko slučajno rdečo nalepko :lol:
:mrgreen: ni isto kot :oops:

bova morala kar :toast: da bodo obe barvi :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA