prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC napisal/-a:Čestitke Leon in Peter
Spanje si boš pa menda prislužil z GPS dokazilom :shock:

Čestitke. Dan je resnično bil ta pravi, vajini koraki pa tud :clap:

Semjul definitivno mi pošlji GPS sled današnjega "pohoda", da ti priznamo današnjo pot in diplomo :D
Uporabniški avatar
 semjul
:D

Vreme napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:Čestitke Leon in Peter
Spanje si boš pa menda prislužil z GPS dokazilom :shock:

Čestitke. Dan je resnično bil ta pravi, vajini koraki pa tud :clap:

Semjul definitivno mi pošlji GPS sled današnjega "pohoda", da ti priznamo današnjo pot in diplomo :D

Rade volje Rajko, hvala za prijaznost, vendar je foraner305 ostal doma. Preizkušal sem namreč nov aparatek z Garmin mobile XT programom, kar je tudi eden izmed razlogov za pohodniško opravljeno Šentiljsko. Da sem imel čas spoznavati in preizkušati gumbe ter opcije ki so na voljo. Vem da mi je nekaj od tega tudi shranilo, toda kaj ? SE še nisem dokopal do podatkov. :twisted:
Peter je imel s seboj Garmin Colorada, ki je požrešna žival in je pojedel baterije v šestih urah.
Tako mi res ne preostane drugega kot sedmič na Šentiljsko, kar mi ne bo odveč, je namreč čisti užitek poditi se po Slovenskih Goricah. :D
Uporabniški avatar
 jan_jan
V družbi Spečih velblodov (ki nista delovala zaspano - prej obratno :roll: ), smo danes v prelepem vremenu tudi mi opravili s Šentiljsko potjo. Trasa je skoraj suha, nekaj blata seveda spada zraven, sicer pa uživancija, lepi razgledi, dobra družba :) :) :)
Sklenili smo, da se ob priliki vrnemo in zadevo ponovimo. :laola
Uporabniški avatar
 Vreme
jan_jan napisal/-a:V družbi Spečih velblodov (ki nista delovala zaspano - prej obratno :roll: ), smo danes v prelepem vremenu tudi mi opravili s Šentiljsko potjo. Trasa je skoraj suha, nekaj blata seveda spada zraven, sicer pa uživancija, lepi razgledi, dobra družba :) :) :)
Sklenili smo, da se ob priliki vrnemo in zadevo ponovimo. :laola

Glede na to, da si imel seboj speča velbloda ti očitno ni uspelo samo uživati. Bravo čestike prav vsem!!! :clap:
Uporabniški avatar
 ZarkoM
Drži. Prav prijetno je bilo danes. Za razliko od lani se Speča velbloda tokrat nista izognila Sirku, pa tudi mimo zverinjaka sta si upala. Jani pa tako ni vedel da obstaja še druga opcija :-) (No ja, odcep proti Sirku je tako očiten da smo ga skoraj zgrešili.)

Tik pred ciljem nas je na zadnjem spustu privabila novo razrita blatna traktorska vlaka, a smo se hitro vrnili na pravo pot. (Pač pravilo treking lige -- če se pošteno ne izgubiš tvegaš diskvalifikacijo :D)
Uporabniški avatar
 zvone
Bravo Jani in Žarko!

Čestitke za pretečeno Šentilsko pot!

Verjamem da sta uživala. Škoda, da me ni bilo zraven (pa drugič)!

Lep pozdrav! Zvone
Uporabniški avatar
 Vreme
Pot je še topla, pa že razmišljamo o naslednjih podvigih. Torej 10.04. bi se ponovno skupinsko podali na pot. Sam bi vodil pohodniško, če pa se bodo našli še vodniki za treking in ultra pa nimam nič proti.

Vem pa, da je to teden dni pred Formaratonom, ampak kaj za to, tudi lani sem opravil z Šentiljsko teden dni prej pa sem še vedno tu :lol:
Uporabniški avatar
 INOT
Pot je še res topla :D edino nekaj blata je, ki pa ne moti preveč (beri nogavice ostanejo suhe, najboljša obutev pa so navadni tekaški copati).
Čemaž že pridno raste, kar nekaj velikanskih plantaž je mogoče videti ob poti. Škoda, da nisem imel časa, da bi ga nabral.
Danes sem si zadal misijo nemogoče-premagati pod pod 6. urami brez postankov.
Od začetka je še nakako šlo po 30. kilometrih pa me je zabilo in sem komaj prilezel do cilja. :D No vsaj celotno pot sem opravil. Tudi famoznega Sirka :lol: kjer je dreka na kubik. S seboj sem imel samo 2 litra pijače kar je bilo v teh razmerah nekoliko premalo. Pa ravno pri nobeni hiši ni bilo nikogar zunaj, da bi na hitro poprosil za kozarec vode.
Pot je pokazala, da zna bit zelo zajebana, če preveč izzivaš :twisted: , vendar pričakujem, da se bo kmalu našel junak in jo opravil pod 6. urami.
Še kontrolni časi:
Sladki vrh trgovina: 1:16
Snežinka: 2:56
Gaube: 4:30
Brloga-kapelica: 5:46
Cilj: 6:20

Na poti mi je zelo zanimivo to, da se na Garminu vklopi nov krog v Sladkem vrhu- na točki štarta Sladkih 6. (tudi prejšnjikrat). Ni mi jasno kako je to možno, če je ta tek že davno pobrisan iz naprave :?:
INOT napisal/-a:Od začetka je še nakako šlo po 30. kilometrih pa me je zabilo in sem komaj prilezel do cilja. :D No vsaj celotno pot sem opravil.

Torej nesmem rečt da si ftrgal? :twisted:

Čestitam drugače :clap:

INOT napisal/-a: vendar pričakujem, da se bo kmalu našel junak in jo opravil pod 6. urami.

Torej kdaj grema? :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Vreme
Ma ti si malo nor :-- :clap: , na žalost pa nisi žigosal dnevnika in tako bo to ta čas ostal kot najboljši neurdani čas, tako je pač po pravilih Šentiljske poti!

Sicer pa so Jani in speča Velbloda uradno z vsemi žigi v nedeljo opravili s potjo v 7:28:00, kar je do sedaj najhitrejši čas Šentiljske poti! :clap:

INOT napisal/-a:Na poti mi je zelo zanimivo to, da se na Garminu vklopi nov krog v Sladkem vrhu- na točki štarta Sladkih 6. (tudi prejšnjikrat). Ni mi jasno kako je to možno, če je ta tek že davno pobrisan iz naprave :?:

Alo, kaj nisi gledal markacij. Po novem moraš opraviti še tri kroge po progi Sladkih6 :lol:
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA