Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Živjo!

Še moj prispevek. Odločila sem se za krajšo razdaljo, saj mi čez zimo nekako ni uspelo opraviti prav dosti kvalitetnih treningov, sploh pa ne daljših tekov in 8,4km razdalja je bila za začetek sezone kar pravšnja. V Sežani sem tekla prvič in po opisu organizatorja pričakovala malo bolj ravninsko progo. Tile klančki gor pa dol pa spet gor…so me kar pošteno dotolkli. Noge me že dolgo niso tako pekle kot včeraj, vendar sem bila na koncu z doseženim časom zadovoljna.

Velika pohvala organizatorju gre na račun otroškega varstva. Ne zgodi se prav velikokrat, da se lahko tekaške prireditve udeležimo vsi štirje in da lahko oba z možem tudi odtečeva. Malo s cmokom v grlu sem sicer zjutraj pustila otroka v športni dvorani, ko pa sem ju prišla iskat sem ugotovila, da sta v družbi otrok in vzgojiteljic prav uživala v raznih aktivnostih, ki so jih pripravili posebej za naše malčke. Velika hvala vsem, ki so se ta čas ukvarjale z njima. :clap:

Čestitke vsem tekačem,

Lp, Erika
Ekipa ŠD Povž Stara Vrhnika smo šli po pričakovanjih, nekateri celo hitreje.
Luka je naredil osebni rekord, in to v začetku sezone na zahtevni progi, bravo!
Sam sem šel pa 5 min bolje kot lani na istih obratih. Rekord sem si pa prišparal za Ljubljano!
Rezultati pa, če bi jih moral pretipkal, bi že morali bit objavljeni. Vsaka vaška tekma ima preje rezultate na netu. Drugače pa organizacija zelo dobra.
Se vidimo drugo leto.
Tekači ŠD Povž Stara Vrhnika,
Bojan Mesec
Čestitke vsem, ki so se udeležili 10.MKM.
Zanima me če se je tudi vam vleeeekel zadnji kilometer, sam sem pogledal na uro in mi je pri oznaki 20km pokazala 19,9km, v cilju na uri vidim dolžino 21,2km. Že skozi celotno progo mi je garmin malo zaostajal za oznakami, tako da je verjetno prišlo do majhnega zamika pri postavljanju oznak, tako da so morali zadnji kilometer malo "podaljšati" :lol:
Proga je že vrsto let ista in sama po sebi mi je všeč, tako da s tem "zadnjim kilometrom" ne mislim grajati organizatorjev, pač slučajno sem to opazil :)

Super so bili vsi, ki so nam z glasbo pomagali ob progi, še posebno na desetem kilometru, ko so vrteli meni všečno glasbo. Tam sem šel kot v transu, kar naenkrat je bila tabla 14km :laola

Naslednje leto verjetno pridemo spet :clap:
To z rezultati pa postaja počasi res že nedopustno :evil: Kjub temu, da sem dal v prijavi telef. številko nisem prejel po tekmi SMS-a z doseženim časom, kot je bilo obljubljeno. Kakšne pa so vaše izkušnje s tem?
Z njihove spletne strani http://www.kraskimaraton.com/mkm2010/:
"Podjetje TDS - Timing Data Service S.r.l. iz Italije, ki je skrbelo za meritve na včerajšnjem malem kraškem maratonu nam zaradi tehničnih težav ni posredovalo rezultatov! Zagotavljajo nam, da bodo rezultate posredovali danes (22.3.2010). Organizatorji se iskreno opravičujemo in prosimo za razumevanje!"
mkwnar napisal/-a:To z rezultati pa postaja počasi res že nedopustno :evil: Kjub temu, da sem dal v prijavi telef. številko nisem prejel po tekmi SMS-a z doseženim časom, kot je bilo obljubljeno. Kakšne pa so vaše izkušnje s tem?

Tudi jaz nisem prejel SMS-a . .
Smo firbci in sedaj še toliko bolj neučakani; zase napovedujem cca. 900 mesto :) Začel sem na koncu, prehitel sem okoli 50 tekačev :laola

Kje so še kakšne slike???

SMS ni mogel priti, če še nimajo rezultatov; po mojem ga sploh ne bo. Imam občutek, da so časomerilca zamenjali nekje med pripravami, ker je najprej na netu pisalo, da bo nujno treba čip namestiti na gleženj, potem pa so bili pripeti na številko. Hi, hi, to je timingova sabotaža, he he.
Zanimivo da je bil isti časomerilec v Palmanovi, Gorici, Medeji, Trstu.... pa so bili rezultati znani takoj po koncu tekme, ko smo bili še v Italiji na pašti.....
Sicer pa se nič ne veselim mojega rezultata in sem za takojšnjo ponovitev teka. :lol:

LP Tomaž
mislim, da bi bilo fer, da za drugo leto organizator vsem nam letošnjim tekmovalcem da kak bonus v obliki znižane štartne ali pa liter dodatnega terana, ker tole pa res že preveč dolgo traja.....
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA